Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to nie dla mnie

Praca jako SPRZĄ TACZKA! Dostałam propozycje ale nie potrafie tak pracować.

Polecane posty

Gość kuki*kuki
dziewczyno a moze przestan liczyc na innych i sama rozgladnij sie za praca? Ile Ty masz lat? Z jezykiem mozesz wykonywac szereg roznych prac, piszesz ze uwazasz sie za osobe zdolna, wiec sama sobie podaj konkretne przyklady. Zawsze mozesz isc do collegu, chocby wieczorowo i piac sie po szczeblach kariery.

czytam ,czytam i sie nadziwic nie moge Twojemu podejsci:O masz wysokie aspiracje ale podstawowych rzeczy nie wiesz:O wydajesz sie malo zaradna osoba:O

Gość wiem co czujesz______
znam ten problem, mam to samo najpierw sie uczysz, czujesz sie moze czyms lepszym a tu porazka, maja dla ciebie tylko prace sprzataczki. sa ludzie, ze nie maja z tym zadnych problemow a ja tez mam cholerne problemy.

Gość Noelka Londyn
Wiesz, ja tez tak mówiłam.. To nie dla mnie. Aż się przemoglam dzięki koleżance z Litwy która na Litwie była nauczycielka a tu na mopie jezdzi. Pomyślałam sobie: co tam .. Zrobię swoje zapłacą a pracy w międzyczasie innej szukałam. Teraz pracuje na recepcji w hotelu :) jest ok. W Polsce pewnie pracowlsbym w zawodzie ale za marne grosze i w nerwach a tu luzik:)

Gość to nie dla mnie
jezeli utrzymasz firme. Kurwa czlowieku a jak nie utrzymam? To chyba ja madrze mysle ze wlasnie zapozyczac sie nie chce, bo jak nie utrzymam to z czego splace? Ale zes doradzil

Gość to nie dla mnie
slucham Brzydulo, skoro ja nie zaradna to co mam zrobic? Nie jechac za granice a przeniesc sie do rodzicow i czekac na kokosy?

Autorko pracowałam w UK jako sprzataczka,dostałam tam pracę po znajomości.Codziennie przychodziłam do domku i wkuwałam jakieś słowka i tak się zaczęło.Awansowałam(co prawda po roku)i od tamtej pory to ja sprawdzałam pokoiki czy sa gotowe,czysta praca.Szefostwo widziało moje zaangazowanie i zostalam kierowniczką restauracji hotelowej.To wszystko zależy od Ciebie jeżeli jesteś bystra i chcesz czos osiągnąć musisz od czegoś zacząc,prawda?nic nie przychodzi samo,ja na to baaaardzo ciężko pracowałam,ale nie żałuję,chociaz to jeszcze nie mój cel dąże dalej,rozwijam język i nie jest zle.!

Gość kuki*kuki
szkoda slow, trzeba by Cie bylo za raczke zaprowadzic do Pani Dyrektor i dac Ci Super Platna, Łatwa i Przyjemna Prace. I bez mopa oczywiscie, zeby Ci korona z glowy nie spadla... ide stad, bo mnie irytujesz.

Gość to nie dla mnie
i nie mam wyskokich aspiracji skoro w sklepie chcialam pracowac badz na produkcji w naszym kochanym kraju. Nawet na 1/4 etatu mnie nie zatrudnili. Pewnie przez te wysokie aspiracie do pakowania wedlin sie nie dostalam

Gość Blowwww ;)
Masz do wszystkich pretensje , ludzie Ci pomagają a Ty kazdą propozycje odrzucasz ... to sorry z Tobą jest problem . Szkoda mi Ciebie bo obwiniasz rodziców , musisz sama wziąć sie w garść . Kobieto -dorośnij ! Ludzie wiele by dali nawet za posadę sprzątaczki a Ty wybrzydzasz ,takie są realia nikt nie obiecał , że będzie zayebiście .

Gość to nie dla mnie
kurwa czytajcie ze zrozumieniem! W Polsce moge pracowac jako sprzataczka, pisalam tez w jakim charakterze pracy szukalam ale od 5 msc ni. Myslisz ze w zawodzie tylko szukam? Na moich 50 cv tylko 6 bylo wysylanych w moim zawodzie, reszta to praca ta bardziej popularna

[poijechalabym by zarobic troche kasy i miec tu pozniej na jakis start chcialabym jeszcze cos postudiowac;) wolisz w biedronce towar wykladac?

Gość to nie dla mnie
setunia pisalam gdzie. Nie masz sie z czego posmiac?

nie irytuj sie tak dopoiero weszlam na ten temat z doskoku w sumie zaciekawil mnie ja szukam pracy od 6miesiecy nie jestes sama;)

Gość to nie dla mnie
w biedronce moge towar wykladac, jestem po studiach. Ale w biedronce u nas nie szukaja do wykladania towaru

Gość to nie dla mnie
setunia- przepraszam wiec, ale widzisz co tu ludzie pisza. Mam nadzieje ze wybaczysz:)

na pocieszenie i zachete napisze Ci ze moja siostra tez na poczatku sprzatala! i to dosc dlugo moze przez rok czy iles pozniej znalazla inna prace pozniej w tamtej pracy ja awansowali i pracuje sobie za biurkiem a raczej petentow jakichs tam obsluguje a przed tym wystawiala bilety za zle parkowanie

pewnie , ze wybacze, bo doskonale wiem co czujesz:) i wiem ze czasami jzu puszczaja nerwy szczegolnie jak ktos "doradzac " zaczyna

Gość to nie dla mnie
setunia, ja tez znam takie osoby co awansowaly ale po ilu latach? Ja juz w sumie za stara jestem, jak wejde w sprztanie to pewnie z tego nie wyjde juz. Obawiam sie tego

Ja bym brała to sprzątanie i jechała.Znasz powiedzenie? " Nie ma co się lubi, to się lubi co się ma"

to nie dla mnie masz dopiero 24lata! cale zycie przed Toba! moja siostra tez jakos w tym wieku zaczynala chbya

Gość do autorki tematuu
jakie studia skonczylas?

Gość ja też bede miala takie bo mi
Jezu dziewucho, wystarczy że będziesz płaciła zus przez 12 miesiecy i nic nie bedziesz musiala splacac. Rzucilam propozycje. Jak sie nie nadajesz do prowadzenia wlasnej firmy i nie ma pomyslu, to sie za to nie bierzesz, proste chyba ? Najlepiej usiąśc i biadolić że mnie nigdzie nie chca, a na sprzataczke nie pojde bo to jest be .

Gość to nie dla mnie
to nie jest takie proste, mam zal do siebie do rodzicow ze tyle lat zmarnowalam. Tak, jestem juz za stara zajade bede nikim i co nagle sie wybije? Nie wierze w takie bajki to nie scenariusz filmu amerykanskiego a zycie. Musze wiec myslec realnie

Gość co za kretynkaa
ta jasne, nie uwierze ze na produkcje, czy do call center nie idzie sie dostac

Gość do autorki tematuu
JAKI KIERUNEK STUDIOW SKONCZYLAS???

Gość co za kretynkaa
pewnie pedagogike albo socjologie tudziez inną politologie :D

Gość to nie dla mnie
to wez plac 1100zl za mieszkanie , 100zl za media plus zus i badz madra jak dochodu nie masz. Myslisz ze wlasna firma to hop siup a jak sie nie uda to nad toba sie ulituja. Ja nie chce takich zobowiazan

Wiesz co z takim podejściem to faktycznie nic nie osiągniesz,wiele ludzi potrafiło zacząć od zera a potem dochodzili do dużej kasy.Ale Ty tylko siedzisz i narzekasz, tak jakby Tobie to odpowiadało, przypominasz mi kogoś znajomego, kto też lubi tylko narzekać a sam nic nie zrobi aby było lepiej.