Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to nie dla mnie

Praca jako SPRZĄ TACZKA! Dostałam propozycje ale nie potrafie tak pracować.

Polecane posty

Gość to nie dla mnie
nawet dorabialam na studiach tylko co z tego jak nie mialam nigdzie powaznego zatrudnienia. Wiekszosc znajomych wyjechala za granice, ja tez chcialam ale nie koniecznie pracowac w charakterze sprzataczki za granica

Gość to nie dla mnie
doradzi ktos jeszcze?

Gość Blowwww ;)
ja doradze - jedź .. jak Ci sie nie spodoba to wrócisz , no powiedz- co masz teraz do stracenia ? Jedź :) Nie wiem czemu tak myślisz ... ale dla mnie większą trudność sprawiałoby sprzątanie w naszym kraju . Nie zastanawiaj się , kiedyś sama pracowałam jako sprzątaczka i wyszło mi na dobre ;)

Gość widzialam
ja pracowalam w angli jako sprzataczka wcale sie tego nie wstydze,a wyksztalcenie nie ma tu nic do rzeczy a kasa fajna:)

Gość w ameryce dorobisz
nawet jesli beda Cie su ki zle traktowac, wrocisz bogata i nikt nie bedzie wiedzial z jakiej pracy

Gość to nie dla mnie
ja juz sobie nawet myslalam- wiem ze mnie wymysmiejecie zaraz- ze wole byc prostytutka niz sprzataczka. Szczegolnie w obcym kraju. Oczywiscie to teoretyzowanie bo prostytutka nie zostane nigdy, ale dla mnie to juz mniejszy wstyd gdyz nikt nie wie, nie pracuje dla kogos dla kogo jestem polskim popychadlem. Przesadzam pewnie, ale nie umiem sie tego wyzbyc. Jak sie kurde przekonac do tej pracy?

Gość to nie dla mnie
nikt nie bedzie wiedzial z jakiej pracy, ale ja bede wiedziala. Ja bede przez ten czas nikim dla ludzi moze nawet glupszych ode mnie. Mi nie chodzi o innych, a o mnie. Ja sobie nie potrafie poradzic z wlasna duma

Gość widzialam
a skad wiesz ze bedziesz popychadlem w tej pracy? ale jako prostytutka popychadlem bedziesz napewno!

Gość a jaka to chanba
ja koncze w tym roku studia i wyjezdzam z tego kraju ;/ poczatkowo tez mam zamiar sprzatac ... chce sie najpierw nauczyc jezyka porzadnie, dlatego nie aspiruje do wysokich stanowisk :P

Gość to nie dla mnie
jako prostytutka nie mam zamiaru pracowac. jakos tylko mi te dwa zawody podchodza ze skoro mam sie upodlic to mozna i tak. Przesadzam, wiem, ale nie moge tego wyprzec z mojej swiadomosci

Gość widzialam
upodlic sie!!!? naprawde przesadzasz albo sie tak wysoko cenisz,poczekaj w polsce odrazu dostaniesz stanowisko dyrektora

Gość to nie dla mnie
tak, upodlic sie, bo mi od dziecka wmawiano ze skoncze studia i bede kims. A tu kurwa niespodzianka, bo jestem nikim i pracy nie ma dla mnie nigdzie a dlaczego? Bo zamiast isc do pracy po szkole sredniej musialam isc na studia. Ja zdolna, nie muszaca sie uczyc, ktora przyjeto na wszystkie uczelnie musialam isc najblizej tej gdzie mieszkaja rodzice bo dalej nie bylo ich stac i mnie przekonali. Mam zal do nich ze mi wmawiali ze mam studiowac a teraz kurwa nie mam nic, jestem nikim. I po co mi to bylo?

Gość to nie dla mnie
zmarnowalam 5 lat, a szczerze to juz przez te lata wolalabym sprzatac czy na kasie siedziec przynajmniej bym zarabiala i moze awansowala a jak nie to mialabym doswiadczenie a tak nie mam nic

Gość kuki*kuki
jezeli masz szanse wyjechac, to jedz, popracuj jakis czas, a jak podszkolosz sobie jezyk i oswoisz sie z obcym krajem to znajdziesz inna prace. Ja przyjechalam do uk 5 lat temu i przez pierwsze pol roku tez sprzatala. Teraz juz od dluzszego czasu pracuje w wyuczonym zawodzie. Pamietaj jednak ze jest to fizycznie ciezka praca, i ze jak wyjedziesz to mozesz juz nie wrocic do polski.

Gość shazz
a ja Cię rozumiem. też skończyłam studia, jako, że znajomości nie mam, podjęłam pracę w salonie odzieżowym za 6 zł za godzinę, dramat. narobić się trzeba jak dziki osioł i właściwie za nic. wkurza mnie kierowniczka idiotka i jej zastępca też nie lepszy, żadne nie ma studiów, ale za to mają po kilka lat doświadczenia. dlatego siedzę w tej koszmarnej robocie, żeby zdobyć choć trochę doświadczenia. tutaj nie chodzi o kasę, bo pracuję za śmieszne pieniądze, zresztą jak wielu innych "Polaków po studiach", ale o wiedzę i umiejętności praktyczne. chciałabym kiedyś otworzyć swój sklep czy coś podobnego, więc przyda mi się obecna praca. dumę trzeba czasem schować do kieszeni :) jedź :)

Gość to nie dla mnie
nie mam nic procz wmowienia mi ze jestem kims i dlatego mi teraz tak ciezko

Gość nie chodzi o całowanie po stop
daj namiary chetnie pojade za Ciebie, serio ! Z tego co piszesz to nie ma sensu zebys sie tego podejmowala, za duzy masz wstret i blokade, nie zmuszaj sie ! Szukaj dalej pracy ! A moze wlasna firme otworz ?

Gość to nie dla mnie
gdybym wlasnie chociaz wyjechala po maturze to moglabym liczyc ze podszkole jezyk i moze jakas prace znajde. Ale ja mam juz 24 lata i co? Podszkole jezyk za ile lat? Znam perfekcyjnie angielski tylko co z tego? Na sprzatanie sie tylko nadaje mimo to

Gość widzialam
no a jakiej pracy szukasz w kraju?

Gość kuki*kuki
z takim nastawieniem nic nie zdzialasz, musisz schowac dume do kieszeni na jakis czas, bo z takim zadartym noskiem nawet na sprzataniu Cie nie beda chciec. Nie zrozum minie zle, nie chce Cie obrazac, ale masz troszke niedojrzale podejscie do zycia- piszesz ze masz rodzicom za zle ze namawiali Cie na studia... przeciez to Twoje zyie i w kazdym momencie moglas je rzucic i znalezc prace.

Gość to nie dla mnie
tak otworze wlasna firme na kredyt chyba nierealny bo nie mam dochodow wiec nikt procz providenta by mi pozyczki nie udzielil

Gość kuki*kuki
a z perfrkcujnym angielskim mozesz zdzialac baaardzo duzo. Chyba szukasz problemow.

Gość to nie dla mnie
w kraju szukalam pracy jakiejkolwiek oprocz oczywiscie pracy jako prostytutka

Jest teraz full możliwość, można dostać dofinansowanie z PUP lub sa rozne programy z UE gdzie mozna dostac nawet 40 tys, wiem cos o tym. Ale jak Ty na wszystko jestes nastawioan na NIE, a takie prace jak sprzatanie cie upokarzaja to ja nie wiem na co Ty liczysz, na gwiazdke z nieb a??

Gość kuki*kuki
*perfekcyjnym

Gość to nie dla mnie
a co z dzialam z angielskim jak mi zalatwiono prace sprzataczki? co zajde tam i powiem ze znam angielski? Dla nich to podstawa przeciez. Mam zal do rodzicow bo mi wciaz wmawiali ze studia to cos, ja mimo moich osiagniec nie wyrywalam sie do studiow, a zreszta liczylam ze bede mogla studiowac w wiekszym miescie. Dopiero jak mnie przyjeto rodzice powiedzieli ze nie bo tam za drogo

Gość to nie dla mnie
nie bede sie zapozyczac na dofinansowanie do firmy. A jak nie wypali to co? z 40 tys mam spalac 60? Nie dziekuje

to trzeba bylo iść na zaoczne i do pracy, mialabys doświadczenie i wykształcenie. a poza tym, co ? rodzice cie wołami na uczelnię zaciągnęli ?? :o

jakie zapożyczać Kobieto ??? to jest bezzwrotne jeżeli utrzymasz firme przez 12 miesiacy ://

po tym co piszesz to ja sie w ogole dziwie ze ta sprzataczke ci zaproponowali . ty masz w ogole jakiekolwiek pojęcie o zyciu, dziewczyno ?