Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to nie dla mnie

Praca jako SPRZĄ TACZKA! Dostałam propozycje ale nie potrafie tak pracować.

Polecane posty

Gość do autorki tematuu
no wlasnie odpowidz autorka co takiego studiowalas ze po takich studiach tak ciezko o prace? przy okazji ostrzezesz tym mlodych ludzi ktorzy wybieraja sie na taki kierunek

Gość to nie dla mnie
na call center to sobie dorabiac moglam podczas studiow. A nie zyc z tegoI nie plitologie skonczylam ani tym bardziej pedagogike a kierunek na polibudzie. Ale nie mieszkam w duzym miescie i na produkcje tu jest mnostwo chetnych i mnie nie przyjeli

Gość to nie dla mnie
nikogo ostrzegac nie bede, jak dla mnie team zamkniety a decyzja podjeta

Gość do autorki tematuu
odpowiesz w koncu co studiowalas? czy taki lipny kierunek ze az ci wstyd anonimowo w necie napisac?

Gość do autorki tematuu
ta autorka to jakas idiotka:O jedz dziewucho do tej szwecji,,,kolejnego debila mniej w kraju:D musialas studiowac jakas niezla lipe:D skoro sie wstydzsz przyznac hehehehe

Gość do autorki tematuu
niedoszla sprzatako widac ze ci brakuje 5 klepki:D i nic dziwnego ze pracy znalesc nie mozesz jak nawet kierunku studiow sie wstydzisz:D totalny przyglup, nadajesz sie tylko do miotly i tyle

do autorki tematuu ta autorka to jakas idiotka jedz dziewucho do tej szwecji,,,kolejnego debila mniej w kraju musialas studiowac jakas niezla lipe skoro sie wstydzsz przyznac hehehehe Kolejnego debila mniej w kraju? Uważasz że sami debile powyjeżdżali ?

a ja sie kiedys smialam ze studiow pedagogicznych , a teraz zaluje, bo pewnei mialabym prace u siebie w gminie predzej jak po socjologii:P

Gość to nie dla mnie
do autorki tematu- dobrze ze ty podstawowke skonczylas skoro pisac nie umiesz i ortografy walisz

Gość to nie dla mnie
o patrz setunia ja po pedagogice tez w gminie gdzie rodzice mieszkaja mialabym prace:)

Gość zwalasz wine na kazdego
TYLKO NIE na siebie !! Jestes dupa wolowa, ciapa ! Takie mam wrazewnie. Nie umiesz podjac decyzji, zameczysz sie za granica z takim podejsciem Osoby wyjezdzajace sa zwykle zdeterminowane i przebojowe a nie obwiniajace caly swiat za swoje porazki Kit wciskasz ze pracy nie mozesz znaezc z ang I innym jezykiem jeszcze Nie siedz w malym miasteczku umawiaj rozmowy w duzym miescie - a le ty na rozmowie pewnie tez taka negatywna jestes .... ?

Gość to nie dla mnie
wyobraz sobie ze nie mieszkam w malym a srednim miasteczku i szukam od 5 miesiecy pracy ze znajomoscia jezyka i bez. Ale np do sklepu sie nie nadaje bo nie mam doswiadczenia, ale z kolei kurs kasy fiskalnej mam. I tak w kolko. Na cos tam sie nadaje, ale z kolei nie jeden ma lepsze doswiadczenie. I owszem robie z siebie taka osobe co do wyjzadu za granice bo jechac jednak nie chce. Przeszkadza ci to ze nie chce domow szwedom sprzatac?

Gość to nie dla mnie
srednim miescie a nie miasteczku

Gość amelka123
ja bym chciala do Szwecji albo Norwegii...nie bylam jeszcze a pracowalam w Danii Holandii i anglii wiele razy jako pokojowka i w szklarni... i wszedzie bylo fajnie! nikt mnie nie traktowal jak kogos gorszego.to chyba od nastawienia zalezy. ja lubie takie wyjazdy sezonowe, nudno nie jest i kase sie przywozi:)

Gość to nie dla mnie
obwiniam tez siebie ze zaczelam studia, wiec masz mylne pojecie o tym ze winie caly swiat. Pisalam o tym juz

Gość to nie dla mnie
sezonowe wyjazdy to nie to samo co na stale. Sezonowo tez wyjezdzalam w czasie studiow. Chcialabys ta prace? Nie na sezon a w miare na stale? Zaloze sie ze nie, a chetnie udostepnie

Mnie tam nie przeszkadza, ale ludzie dziekowaliby za taka szanse Sama chcialam jechac do szwecji na au pair - czyli za grosze bo chcialam podszkolic szwedzki ale w miedzyczasie znalazlam cos lepszego I nie wyjechalam tam Skad wiesz ze nie sa akurat w porzadku ci ludzie A srednie miasto w PL to moze za malo , moze trzeba do wiekszego

Gość no bo ja
studiowalam na w s p

Gość u lalalalalalala
powiem ci tyle ze jak gardzisz praca sprztaczki to sobie siedz dalej na bezrobociu w Polsce

Gość jasne ze szkoda pracowac
ponizej kwalifikacji, bo nie po tro sie konczy studia. Ale musisz szukac pracy intensywniej - nie w swoim miescie ale na calym swiecie- masz ptrzeciez internet. Moze nawet wolonatraiat za granica, zeby nabrac doswiadczenia ( nie zarabiasz,a le masz utrzymanie). Powinnas szukac czegookolwiek w zawodzie. Sprzatac mozesz, nie hanba, ale tylko okresowo, bo tak to bez sensu

Gość no ale w
wieczorowej szkole podstawowej nieuczyli jezykow

Gość to nie dla mnie
akurat w Szwecji jako au pair nie pracowalam a w USA przez 5 lat podczas kazdych wakacji. Chetnie odstapie robote kazdej kobiecie ktora chce sprzatac. Szczegoly udostepnie na maila. Ja juz sie zdecydowalam ze nie jada

Gość to nie dla mnie
*jade

Gość to nie dla mnie
no nie uczyli w wieczorowej podstawowce. Taka zdolna bylam ze sama naumialam sie:D Ze tez chce ci sie tak glupie posty pisac:D

Gość po ciula zakladasz
ten temat jak i tak nie chcesz jechac>normalnie idiotka z ciebie.Jeczysz ze to nie praca dla ciebie ze wolisz byc dziwka niz sprzataczka,ze nie chcesz pracowac sezonowo to po huja zawracasz ludziom dupe.Po prostu nie jedz i tyle kurwa.Moze to do ciebie dotrze bo zaczelam czytac ale ty jestes tak bezsensownym czlowiekiem ze szkoda czasu na twoj durny temat>I jeszcze jedno_jesli dla ciebie bycie prostytutka jest lepsze niz sprzataczka to ja nie mam wiecej pytan co do twej osoby.Dam ci rade skoro juz pisze.Najlepiej bedzie dla ciebie jesli zostaniesz prostytutka w kraju,bo pracy i tak nie mozesz znalezc(w sumie sie nie dziwie),nie chcesz wyjezdzac,chcesz miec stala prace i bycie kurwa ci nie przeszkadza.No wiec zaloz burdel i tyle.W sam raz dla ciebie a teraz spadaj stad i nie zawracaj juz dupy.

No ciekawe ile osob sie zglosi Podaj swojego meila - zobaczysz jaki bedzie odzew A ty skad bierzesz kase na mieszkanie, ile cie koszt mieszkanie, mieszkasz sama ?

Gość to nie dla mnie
nie wiem czy zauwazylas debilko (a co moge sobie pozwolic na takie okreslenie skoros sama operujesz podobnym slownictwem) ze nie chodzi o prace sezonowa.

Gość to nie dla mnie
zwalasz wine na kazdego - to oczywiscie nie do ciebie a co do drugiej osobniczki- nie, nie zaloze burdelu i nie bede dziwka. Co za zal

Gość to nie dla mnie
zwalasz wine na kazdego- nie podam maila bo mam w nim imie i nazwisko. jak ktos chce niech poda swojego a odpisze. Praca w miare pewna a na stowe pewne lokum. Wiec jak ktos jest zainteresowany to niech podaje maila

Gość amelka123
masz racje, taka praca na stale to nie dla mnie. ja nie chce zamieszkac w obcym kraju na stale. sezonowo-jest super.na 2-3 mce