Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katherines

Bezrobotne

Polecane posty

Gość Egoistka do kwadratu.
ja jestem w pracy akurat, ale mam nadzieję, iż Cię wspomogłam :)

Gość zgadzalam sie z autorka
ja juz sie czuje bezrobotna moja praca wlasnie dobiega konca.dzisiaj koncze definitywnie prace.nie mowiac ze szukam innej od 4 miesiecy i nic nie znalazlam

Gość zgadzalam sie z autorka
w internecie nic nie ma..w gazetach chyba tylko na last minute przyjmuja do sklepow warzywnych.

mnie w pon skończyła się umowa:(Pracowałam na umowe zlecenie:( Szukam cały czas i jedna wielka chujnia;/

Gość eeeeeeeeeeeesdssz
Ty od poniedzialku a pomysl ze ja nie pracuje od lipca to dopiero jest zenujace. szukam wszedzie i nic nie ma

ja mam o tyle dobrze ze podczas gdy pracowalam to pozyczylam troche kasy znajomym i teraz mi powoli oddaja;) takze na drobne wydatki mam. Ale poszlabym do pracy bo nie moge juz usiedziec w domu. Niestety ofert pracy jest bardzo malo a jak juz sa to tylko praca fizyczna:O poszlabym z checia na staz ale dopiero beda od nowego roku. Mozna naprawde dostac dola z tego powodu:O

Gość eeeeeeeeeeeesdssz
a kogo nie? pomysl ze ja siedze tak pol roku i nie moge sobie za bardzo pozwolic na wyjscie ze znajomymi bo nie mam kasy :-O tak to jest jak sie pracuje i zamiast odkladac na czarna godzine to sie przetrfoni wszystko. od stycznia do lipca bylam na stazu z UP zarabialam grosze ale cos pewnie daloby sie odlozyc... :-O

ja pokładam całą nadzieję w te staże, które podobno mają być od stycznia. Jak czegoś nie złapię to chyba się naprawdę załamię.

Gość eeeeeeeeeeeesdssz
chociaz nawet gdybym odlozyla to tej kasy pewnie by juz nie bylo :-D oj zycie zycie

Gość Sponsoriusz
Chętnie dam zatrudnienie młodej chętnej i ładnej na pełen "etat"

Gość mloda ks
czesc, ja tez bez pracy. Moze bede miec prace za 1600na reke.Jestem ksiegowa, mam troche doswiadczenia,kursy.... W dodatku na przelomie roku jest wiecej roboty, wiec jak to ma byc 1600 za 12godz pracy...nie wiem co robic

Gość Madzia:D
Czesc ja mam 21 tez mieszkam z rodzicami, no i pracy szukam ale u mnie ciezko malo ofert a jak sa to z doswiadczeniem albo wiek odpowiedni, a na staz to od nowego roku,

a skąd jesteście?? Ja z małopolskiego,okolice Bochni. Pracy szukam głównie w Krakowie,bo wiadomo niby większe miasto.

Gość mloda ks
ja jestem z Warszawy, ale teraz nawet ksiegowym -ktorzy nie maja 25lat doswiadczenia-jest trudno

Gość madzai:D
ja jestem z podarpackiego :) dziewczynki bezrobotne jak mija wasz dzien co robicie bo ja sie nudzeeee

Gość madzia:D
sorry za blad w nicku

Spie tak do 10,jem śniadanie,siedze na necie,zrobie jakis obiad,ogarnę dom,wrócą rodzice,pogadam troche z nimi zamykam sie w swoim pokoju i znowu net.Czasmai jakies wyjście gdzies,ale na koncie coraz większe pustki:(niemoc totalna:O

Gość no..........
moze do innego kraju pakowanie sprzatanie itd

Katherines mam podobny grafik dnia do Twojego, tylko, że ja jeszcze mam faceta to czasem się spotkamy;)