Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katherines

Bezrobotne

Polecane posty

Gość madzia:D
tez mam podobny dzien do Waszego ;)

ja przestalam o siebie dbac odkąd straciłam pracę. Ni widzę sensu, żeby się umalowac i ładnie ubrać:(

ale dziewczynki po co sie stroic i malowac jak sie w domu siedzi, wystrarczy ze jest sie czystym i pachnacym, guma orbit bedzie dobrze masz chlopaka, na pewno Cie wspiera, po domu to na luzie i bez tapety niech skora odpocznie ;)

nie krępuję się przy nim chodzić nieumalowana i ubrana w rozciagnięte spodnie i dresy. Chodzi o to, że ja sama źle się czuję ze sobą tak jak wyglądam ale za cholerę nie mogę się zmobilizować do tego, żeby coś zmienić:( jak chodziłam do pracy to choć mi się nie chciało, zawsze ubierałam się ładnie, ładny makijaż, włosy wyprostowane a teraz... szkoda gadać

guma orbit, moze sie zmobilizujesz niedlugo swieta, sylwester, a wiece co znam takie dziewczyny ktorych facet nie widzialam bez makijazu dla mnie to chore bo makijaz zmienia poniekad a facet to sie chyba zakochal w tapecie a nie w dziewczynie :P

Gość magnezzziiiaaa
ja też bezrobotna i dotego siedze z 2 latkiem w domu... nie mam gdzie go dac wiec nie moge isc do pracy a z kasa wiadomo jak jest jesli pracuje tylko jedna osoba styka od wyplaty do wyplaty ale na żadne rarytasy nie mozna sobie pozwolic

guma orbit szybkiego powrotu do zdrowia ;)

na święta się pewnie zmobilizuje ale nie wiem jak to będzie z sylwestrem bo jeszcze nie wiemy gdzie wylądujemy, może na "białej sali":P

madzia:D dzięki:) magnezzziiiaaa ale masz przynajmniej mobilizacje, żeby coś robić. Zajmujesz się dzieckiem. Wyjdziesz z nim na spacer itd. a ja siedzę przed tym głupim komputerem albo oglądam tv i nie chce mi sie tyłka ruszyć nawet do toalety:O

no racja racja, przy dziecku nie da sie nudzic, mam mala siostre wiec wiem...

ohoho jaka zapracowana kobietka, ja tam nie mam zdolnosci kulinarnych :)

to ja lece cos poprasowac, mam nadzieje ze temat sie utrzyma milo z kims pogadac :) to narazie papa :)

Gość po stażu jestem
Skończyłem staż w lutym i do tej pory nie mam pracy.

i ja i ja! od wrzesnia szukam pracy. nie zlicze ile cv roznioslam. chca osob z doswiadczeniem.;/ a skad mam je wziac jak jeszcze nigdy nie pracowalam? i kolo sie zamyka. potrzebuje pracy, potrzebuuuuujee!!!!

Gość Magdża
no to ja dołącze. Mam 20 lat, jestem ze śląskiego, mieszkam z narzeczonym i jego mamą- porażka :( Pracy nie mam od marca br. Tylko jakies dorywcze... Jestem zalamana, bo jestem na utrzymaniu faceta, i strasznie sie z tym czuje :(

Gość Madzia:D
ach jaka tu cisza nikt nic nie pisze.... a szkoda bo fajny topic sie zapowiadal

Gość Madziulaaaa aaa
Czesc dziewczynki, dolączam sie.... eh ja nie pracuje od wrzesnia, ale sama sie zwiolnilam, unioslam sie dumą, wierzylam ze znajde cos lepszego, a tu klops :(

Melduje sie:D Fantazja mnie poniosła,wziełam się za generalne porządki-posprzątałam caałą kuchnie:)

Gość sia90
Fajny temat się szykował :D Mam nadzieję, że tak szybko nie zniknie. Ja od skończenia szkoły [koniec kwietnia] + czas matury nie pracowałam. Zaczynam od tego poniedziałku - w końcu! Bo doskonale rozumiem ten stan... Nie ma potrzeby się umalować, ubrać jakoś lepiej... Czujemy się takie hmm niepotrzebne :/ Wszyscy w pracy, tylko ty jedna siedzisz i szukasz... Chodzisz po rozmowach i nic... Normalnie brak słów :/