Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wyrabaiam psychicznie po t

Osoba gorsza niż DOWN , psycholka w moim autobusie , co zrobić?

Polecane posty

Gość nghmjk,l
innym jak widac nie przeszkadza ta osoba bo dawno by byla zamknieta. jezeli jest chora to jezdzi ta linia caly czas nie tylko czeka na ciebie egoistko :O jezeli ja pobijesz (co ograniczony tatus chyba nie wspomnial) to ty bedziesz oskarzona za napasc na chora. jezeli tak wyjatkowo zle znosisz jej obecnosc to jedz innym autobusem albo jedz pozniejszym, nikt cie do przebywania w tym autobusie nie zmusza achora osoba ma takie same prawa jak ty. jeszcze jakichs porad prawnych poczebujesz? bo jak widac jak narazie zyjesz w swoim swiecie w ktorym jestes tylko ty i ty jestes najwazniejsza, nie za bardzo pokrywa sie to z zyciem w swiecie rzeczywistym.

Gość ja a co
poprawiam sie :zespol touretta (podobne-moglam pomylic ) kretynko poczytaj

Gość jhj;
wsiada na zielenieckiej i jedzie na nowodwory??czy gpcław??

heheh żartujesz? myslisz że twoje szczeniackie docinki to porada prawna? na pewno bede czekać na nastepny autobus i marznąc ... jakby było cieplej poszłabym do parku ale tak to sorry. i tak, staram sie jej kurna unikać !!! wsiadam tylnymi drzwiiami gdy ona przednimi a i tak najczęsciej mam pecha i ona pojdzie tam gdzie ja jestem (nie mówie że celowo)

Gość czekaj nie uciekaj
Ta którą ja widuję(i niestety słyszę)jedzie na nowodwory

Gość ja a co
jestem powazna osoba , ale autorke bym unicestwila , za jej nieograniczona tepote :(

Gość jhj;
o kurwa to nie dobrze, a w jakich godzinach ja widujesz?? i w jakie dni??

Gość ja a co
czytasz ograniczona istoto??

Nie będę wszystkiego czytać bo pewnie nie warto. Sam tytuł wskazuje, że autor/ka jest zerem. Nie muszę chyba tłumaczyć dlaczego. 🖐️

Gość czekaj nie uciekaj
jak wracam z pracy,około 16.od pon do pt

Ja bym sie przesiadla na inne miejsce albo po prostu chodzila piechota, ewentualnbie wybrala inny srodek transportu. Tez jestem prezewrazliwiona co do takiego typu zachowan i wiem, ze moglabym na przyklad przywalic takiemu komus. Mnie by takie zachowanie obrzydzalo. Zrobilabym wszystko, zeby takiej osoby na swojej drodze nie spotkac.

Gość przywal jej przywal
:D :D: naprawde goraco ci kibicuje i poieram tatusia!! przywal jej jak sie patrzy!!! ale bedzie sie dzialo, tylko prosze wez to potem opisz, jak juz wrocisz z komisariatu i wyznacza ci rozprawe, ale sama rozprawe tez opisz, bedzie ubaw po pachy :D przywalisz jej jutro???

Gość ja a co
tak jak podejrzewalam- nie umiesz czytac :O nie jestem psychologiem , wiec nie musze dokladnie pamietac nazw pchorob psychicznych , wytarczy ,ze wiem , iz cos takiego istnieje ide stad, szkoda kazdej sekundy zycia na ciebie :O

Gość 45235325
gdzie to jest mnoerator? Dlaczego ten temat jest jeszcze nieusuniety?

przywale w obronie własnej albo po prowokacji ,poza tym nie martw sie, nie mam spraw na policji ,mam znajomosci wiec wypiwrdalaj ... za jedno razowe uderzenie nic sie nie stanie kiedys kogoś uderzylam że sie wywalił i nic nie bylo... także luz

Gość czekaj nie uciekaj
przywalenie jej nie jast dobrym pomysłem bo mozna miec kłopoty. na zwróconą uwagę babka nie reaguje za to patrzy krzywo i plecie jakieś głupoty.

Gość idz sie lecz bo jestes
glupsza niz ta chora :O tamta chociaz ma udokumentowane ze jest chora osoba ty jestes tak przykra ze zal :O lecz sie na nerwy bo widac, ze nie potrafisz nad soba nawet zapanowac :O

ubecki pomiocie zgłoś sobie to moderatorowi , zgłoś donosicielu walony w pysk młotem

Gość czekaj nie uciekaj
wiecie,ja jetem niezwykle spokojną osobą ale wscieka mnie gdy jadę z 15miesiecznym dzieckiem,ktore spi i taka babka go budzi swoim głosnym zachowaniem

heheh serio ? zwracałaś jej uwagę?? ja raz, jak mnie uderzyła przy wsiadaniu do autobusu , tak siępchała, a ja myslalam że to jakas stara wredna baba sie pcha i powiedziałam coś stanowczym głosem, a ona mnie pozniej przepraszała kilka razy.... ona z plecakiem jezdzi, serio krzywo patrzy? dzisiaj jej przygadałam to moze też jej sie w koncu głupio zrobiło :D hahah do tej mądrali od chorób , nie baw sie w dr Housa slonko bo ci to nie wyjdzie. zespol toureta to tiki , i przeklenstwa, ona nie klnie i nnie ma tików , ale jest to straszne co ona wyprawia

Gość piooipoi
nie wyrabaiam psychicznie po t - jestes kobieto chora psychicznie, zglos sie do specjalisty, pisze ci na serio. Jestes agresywna i niebezpieczna. Twoj poziom to dno, ale sporo takich ludzi i to nie przestepstwo. Ale to co wypisujesz - to po prostu brak slow. Ludzie z zespolem downa to wartosiowe osoby, znam jedna, ty nie ssiegasz jej do piet. Llecz sie zanim bedzie za pozno.

czekaj nie uciekaj - ja też jestem spokojna!! zawsze staram sie konflikty rozwiązywac, kiedys w sytuacji że dres zaczepił moją kol , zrobiłam z tego jakiś żart czy coś i było ok ! wiecei co , ja sie mniej boje dresa czy żula niż tej wstrętnej dziewuchy :( dobrze że tylko krzykiem obudziła Twoje dziecko a nie np. rzuciła sie na nie....przecież ona jest nieobliczalna!!

Gość czekaj nie uciekaj
Zwróciłam jej uwagę,nie tylko zresztą ja bo jakis facet tez to zrobił.Patrzyła krzywo i cos gadała pod nosem.Moze rzucała klątwy:P

Gość czekaj nie uciekaj
Ile razy ją spotkałas w 509?Ja juz chyba ze 4,jest ubrana na czarno.Nie zauwazyłam plecaka.Dzisiaj jej nie widziałam

Gość piooipoi
sama piszesz, ze nie wyrabiasz psychicznie. A potem ze jestes spokojna. Agresja i nienawisc az kipi z twoich wypowiedzi... Jestes z patologicznej rodziny?

a ja nie wiem czy zwrócenie uwagi , czy lepiej olac ją? dzisiaj nikt z nią nie gadał, nikt na nią nie patrzył nawet, oprócz tych kolesi , i nagle zaczęła mnie dotykac ;/ moj ojciec mnie przeraził, powiedzial , że nie moge siedziec bezczynnie bo ona pomysli że mi sie to podoba ;/

Gość czekaj nie uciekaj
piooipoi Jesli mowa o tej samej osobie to tez bys nie był spokojny.Nie wiem czy ta osoba jest chora,zachowuje sie naprawde dziwnie.

jejku ja ją ze 3-4 razy spotkałam, i to zawsze w takie dni gdy miałam gorszy humor, chciałam usiąść odpocząć. wy siętu nie mądrzcie! jakbyscie sie czuli jakby ktoś wam przywalił z całej siły w plecy przy wsiadaniu?

ej myslisz, że jesli ona by znowu mnie np popchnęła to mogę jej oddać? w sumie co to jest że ona jest chora a ja nie? ja też mogę byc chora. wtedy co mnie popchnęła to ją zdrowo opieprzylam , ale co z tego skoro mi było głupio przed ludzmi w busie ;/ poza tym ja jestem silna i duża, ale jakby tak popchnęła starszą osobe , albo małe dziecko? albo kobietę w ciązy?? przecież ona może komuśzroić krzywdę!!