Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość e3e3443

Czy nosicie w zimię czapki pytanie do kobiet?czy boicie sie ze stracicie na

Polecane posty

Gość Fanka Rysia z Klanu
mam malinowy beret z zajebistym pomponem:classic_cool: Jak wchodzę do sklepu i mówię dzień dobry to ludziom się micha śmieje na mój widok- tym lepiej bo nie dość że ciepło to jeszcze zabawnie:) A z kapturem nie lubię latać bo nie widzę co się dzieje po bokach

Gość casa blancca
a ja dotad nosiłam zawsze kaptur, a teraz chce kupic sobie jakas fajna czapke. natomiast uwazam ze nieatrakcyjnie wygladaja własnie laski bez czapek - czerwone uszy, nos jak marchewa, do tego sztywne od zimna włosy . laska bez czapki wcale nie wyglada fajnie, wrecz przeciwnie. a dobrze dobrana czapka dodaje uroku. zreszta jak ide w mróz to mam w d.upie. czy sie innym podobam czy nie :)

Gość zębinalol
Ja noszę, szkoda zdrowia.

noszę czapkę, kupiłam sobie taką fajną bialą futrzaną z uszami i frędzlami po bokach. mam czarne wlosy i ciemną karnacje i super w niej wyglądam:D tak śmiechowo ale uroczo;)

Gość Sim:)
Ja noszę ją spokojnie!!! fryzura nie jest najważniejsa!!!

Gość aaaaaaanIa
ja sobie nie wyobrażam nie mieć czapki przy -5. Poniżej 10 mam czapkę, kaptur, szalik zawinięty 'na kibola', dwie pary rękawiczek i w dupie mam jak wtedy wyglądam. Właściwie to pierwszy raz teraz pomyślałam że to mogłoby mieć jakieś znaczenie Ma mi być ciepło.

Gość ta niedobra pupaa
nosze, nie mam pierdolca... bez przesady... nie sadze zeby ktos byl tak pusty, zeby nie ubieral czapki zeby nie stracic na atrakcyjnosci, bez przesady... Najlepiej jak czasem nie moglasm znalezc zadnej i pozyczylam dziecka. Albo chodzxilam w takiej z rozkami o gory, cos a"la jelonek. Fajnie sie niektorzy gapili, he, he

Gość fefergtrggtrt
o kurwa co za temat hahaha zaraz jebne na klate autorko z gołą dupą głową i czym tam chcesz będziesz latać w lecie a teraz daj sobie na wstrzymanie Ja w tym roku muszę przyznać kupiłam sobie tak zwaną czapke RUSKĄ może wiecie o co chodzi ja mam długie czarne włosy cere bladą i ta biała futrzana czapka dobrze do mnie pasuje

No ale jak to dziewczyna w czapce może stracić na atrakcyjności? Prawdziwy facet dostrzeże piękno kobiety, choćby ona nieumalowana i nieuczesana była gdzieś w kącie skulona ubrana w największe nawet czapki i szaliki, dziewczyny, spokojnie, widzimy Wasze piękno

Gość jjjjjjjj jjjjjjjj
wg mnie trzeba miec strasznie niska samoocene zeby wychdzic z gola glowa na taki mroz;p ladnemu we wszystkim ladnie a poza tym czapka wiekszosci dziewczyn nawet dodaje uroku, w koncu jest zima, trzeba korzystac ;p latem czapy nie zalozycie ;p Owszem, sa fasony w ktorych niektore kobuety wygladaja fatalnie jednak jest tak ogromny wybor cieplych czap ze bez sensu zamrazac sobie szare komorki :P dla mnie jedynym minusem noszenia czapki jest to, ze zima wlosy mi sie przez nie cholernie eletryzuja

Gość powiem wam ze niektore
laski to w tych czapach futrzanych wyglądaja jakby zaraz miały wpierdolić na stok brakuje im tylko kijów narciarskich powiem ze robicie przesade grubą przesade skrajonosc Laska z kurtka ledwo plecy zakrywa ale CZAPA ZIMOWA JEST tandeta... to samo z tymi gołodupcami co latają z golym łebem jak - 10 chodzą jak fircyki gul wywalony ale DĄ KURWA KRÓLOWE ZIMY KRÓLOWE CHODNIKA niedługo odwiedzimy te puste idiotki w szpitalu bo one czapeczki nie ubiorą

Gość przy takich mrozach
mi jest ciepło w głowę JEDYNIE takiej czapce futrzanej. Więc mam to w dupie czy dla ciebie jest to przesada czy nie