Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochanna pannnnna

jego zona

Polecane posty

jego pierwsze dziecko zawsze bedzie na pierwszym miejscu jeśli nawet zajdziesz w ciąże... Przyzwyczaj się że tak będzie całe życie!!

a jakbys ty miala dziecko i nie byla z jego ojcem? chcialabys, zeby olewal swoje dziecko? to nie tylko syn jego zony ale i jego - ma oboje rodzicow i obydwoje powinni sie nim zajmowac, jej matka takiego obowiazku nie ma. dziecko jest dzieckiem i zawsze bedzie na 1 miejscu, dziwie sie ze wczesniej o tym nie pomyslalas..

Gość no to tak ciebie nie kocha
moje dziecko zdycha z jego nędznych alimentów 250zł!! a na taki telefon miałabym jedną odpowiedź poradż sobie!! alimenty wysłałem w terminie!!

No to w takim razie kochana żona go kocha i bedzie chciała go odzyskać skoro chciała wam popsuć wycieczkę... To normalne uwierz mi bedziesz miała przesrane. Wiem co mówie mam męża ale gdyby był z inna.. co tu duzo mówić kocha dzieci zawsze mogły by na niego liczyć

Gość te coca cola
jak już się zaczerniłaś to powinnaś się nazwać : ZAJ.EBANA QRWAAAAAA dno jeb.ane

żona kocha moze i tak ale on jej nie kocha ! napewno to przez poród bo już nie jest taka super laska jak kiedys i napewno nie uwierzę w o że mogłaby gopociągać przy mnie jest marna

Gość te coca cola
to sobie ku.tasa wziełaś

Gość te coca cola
ha ha ha już niedługo jak słyszę też urodzisz z własnej głupoty zresztą i będziesz rozklekotana i co wtedy????

Gość te coca cola
bo jak ty bedziesz rozstępy smarować to on będzie osiemnastkę smarował w górach

Gość widzisz i nie grzmisz
Boże co za dno, dno i metr mułu słuchaj no debilna kretynko, bo inaczej nazwać cię nie można posłuchaj sama siebie, przeczytaj wszystko co napisałaś napisałaś, że chcesz zajść z nim w ciążę?? aby zaponiał o pierwszym dziecku i zajął się waszym słodkim maleństwem. to zajdź, skutecznie pozbędziesz się swojej superaśnej extra hiper mega cudownościowej sexy figury i wtedy on....cię rzuci !!! hehe tak jak żonę, po porodzie, identiko! kumasz teraz co sama piszesz?? Boże że też takie k""""wy debilne po świecie łażą. założę się że masz czarne albo blond farbowane pióra, metrowe tipsy i pomarańczową od solarium skórę a i opięte spodnie za 49 zł z dżetami od chińczyka z bazarku

Gość te coca cola
i piz.dzisko wyskrobane kilka razy przer.znieta na wylot aż kał ci się wysuwa jak leziesz tak, najlepiej zaśnij bo reprezentujesz bezkres głupoty

Pozostaje tylko mieć nadzieję, że autorka nigdy nie będzie miała dzieci. To może być genetyczne. :p

Gość widzisz i nie grzmisz
chyba nasza mulasta koleżanka faktycznie polazła spać:) zwykła ściera, ups sorry ubliżam ścierkom, którymi myję mój parkiecik koleżanko, topik powinnas zatytułować "jego dziecko"

Gość olkaa111
znajdz sobie wolnego faceta , a nie zonatego i dzieciatego, wtedy nie bedzie Ci przeszkadzal jego synek

Gość tyuioiopp
Ten cały wątek to pewnie marna prowokacja. Pytasz jak powinna się zachować zakochana kobieta? Zakochana -czy może raczej kochająca -kobieta powinna wspierać, a nie strzelać fochy. Jesteś pusta..........

Gość tyuioiopp
Gdy stracisz figurę, to znów sobie znajdzie inną... Naprawdę podoba Ci sie facet, który najpierw coś ślubuję, a potem odchodzi, bo żona straciła figurę po porodzie? Przecież jego słowami można sobie buty wytrzeć.... Wpakowałaś się w coś, co jest bez sensu. Będzie troche emocjonalnej szarpaniny -może rok, czy dwa, a potem i tak puści Cię kantem i wróci do żony. Zawsze wracają.

Gość nnnnnnnn
ale wy agresywne jestescie....ja bym zaczela od tego co dziecku jest-jesli cos powaznego to ok ,bardzo dobrze ze wraca i sie troszczy ale jak np zwykle przeziebienie na ktore wystarczy wizyta u lekarza czy cos w tym stylu to mysle ze nie powinien wracac......dziecko jest bardzo wazne to fakt ale to nie znaczy ze facet nie moze ulozyc sobie zycia na nowo i musi jechac do dzieka od razu jak zlapie katarek ;/ gdybym ja byla z kims takim to tez bym chciala byc wazna a nie odstawiana w kat bo byla zadzwoni ze dziecko cos tam....jak sama walczyla o opieke nad dzieckiem to wiadomo(stety niestety)ze na niej bedzie ciazyl w wiekszosc obowiazek opiekowania sie malym na co dzien a ojciec bedzie zabieral ja na weekendy,palcil alimenty czy przyjezdzal zcasem wieczorami-ale nie koniecznie codziennie i jesli ma inne (dosc wazne) plany poza tym przykro mi ale o ile nie jest lekarzem to nie wiem co pomorze...przyjedzie posiedzi 2h pojedzie i tyle i za to jego nowa partnerka nei moze spedzic z nim weekendu?

Gość olkaa111
do nnnnnnn, a skad wiesz jak tam jest miedzy nim , a zona. Facet moze kity wciskac tej kretynce , ze z zona nie zyje a wcale tak nie musi byc. Jezeli ze soba niby nie zyja to dlaczego sie nie rozwioda?

Gość nnnnnnnn
no tak tez moze byc ale zakladam ze to co napisala autorka jest prawda-zweryfkowac tego nie ma jak:)

Gość Njeje
Żona go kocha i walczy o niego. I on wróci do niej z podkulonym ogonem :) Zobaczysz :) To przed nią klęczał z pierścionkiem zaręczynowym, jej ślubował miłość po grób... Ty jesteś odskocznią, męsem do ruchania. Teraz zapewne przechodzi kryzys typowy dla sporej liczby mężczyzn. Takie poczucie odtrącenia przez żonę gdy na świat przychodzi dziecko. To zwykły kryzys -psychologia zna go bardzo dobrze, a kryzysy mają to do siebie, że mijają. Niestety niektórym chłopom odwala po urodzeniu dziecka -zaczynają się zdrady, kochanki-ruchanki, ale koniec końców wracają do żon, błagając o przebaczenie. Może gdybyś jeszcze miała fajny charakter, poukładane w głowie i była wrażliwa to miałabyś jakieś szanse... Ale facet koniec końców nie zostawi rodziny dla pustej lali, która miłośc mierzy ilością prezentów :) A jak tam między nimi jest naprawdę -tego nie wiesz :) gdy przyjechał z tego weekendu pewnie nie obeszło się bez gorącego seksu z żona ;)