Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochanna pannnnna

jego zona

Polecane posty

Gość Boże widzisz to
mam dalej watpliwości, to sie kupy nie trzyma. Ide stad, bo nikogo nie sluchasz. wredna wanda ma racje. Wspomnisz moje slowa juz bardzo niedługo.Ale w sumie ci sie nalezy bos głupia jak but!

Gość ciekawe to..
kissss, następna, ktora rozwaliła cudze życie - faktycznie masz być z czego dumna!!!

ciekawe to wiec powiedz mi jesli facet jest w hu*a robiony przez zone to nie zasługuje na szczescie z kims innym? no prosze odpowiedz

Gość Boże widzisz to
BO TO WIDAC JAK NA DŁONI, kupy sie nie trzyma i tyle

Gość Boże widzisz to
ciekawe jest to najbardziej ze na tym forum sa same kobiety, których misiaczki to zona w chuja zrobila hehe :-)

ciekawe to... ja rozwaliłam wiesz za durna jestes by przedstawiac ci sytuacje. miałam wsparcie u jego całej rodziny wiec mi tu nie praw morałów jak nie wiesz jak było . a teraz mogo ci powiedziec ze lepiej nie moze byc .

Gość te coca cola
matka Teresa się znalazła :)

Gość ciekawe to..
kissss, tak Ci powiedział? :), że go żona w ch.uja robiła? oj biedny chłopiec, pokrzywdzony nastepny przez życie. temu zona przytyła, tego w chu.ja robiła. I wierzcie im dalej, naiwniaczki, tępe - widać wasi popaprańcy pojęli w mig, że tylko do bzykania się nadajecie... Ech ludzie...

Gość te coca cola
kiss a co masz qurwa powiedzieć? pier.dol bąka a on brzdąka ha ha

Gość ciekawe to..
kisss, czemu czekał aż 3 lata? (odpowiem Ci, w końcu żona miała dość jego i jego kłamstw i go wyebała z życia :) No ale on Ci powiedział, że to jego decyzja :) tak, jasne:)

Gość te coca cola
nie dziwi mnie, że nie zawracasz na to uwagi nie zwracałaś uwagi na rodzinę to co tam jak ktoś cie tu zj.ebie pluj qurwie w oczy a ona mówi, że deszcz pada

znam ja to wiem jak go potraktowała miała facetów na boku i to nie jednego. wiec mi głupi pustaku nie filozofuj.poswieciłam dla niego 6letni zwiazek dla niego i uwierz jestem szczesliwa i widze jaki on jest kochanym facetem a nie takim jak myslisz ze wykorzystac umie. mieszkam z nim i wiem co robi . a teraz uciekam pod prysznic bo mój niedługo wraca z pracy.

ciekawe to.. jakbys zmieniała tok myslenia to bys sie dowiedziała a tak nie chce mi sie zwierzac jakiejs pustej szmacie

Gość Boże widzisz to
no własnie placza i balagaja, a wy dziwy macie to w dupie, ze komus zycie niszczycie! liczy sie tylko wasz misiaczek-kurwa meska i WY! Ide stad naprawde bo nie chce mi sie gadac z takimi sciekami

Gość ciekawe to..
Panienko, pieprzysz jak potłuczona. Rozwód można uzyskać już na jednej rozprawie!!!!! Nie znasz życia, a się wymądrzasz. Bzdura. Pozwu nie złoży, najwyżej Cię okłamie że złożył, będzie kłamał potem że nie wiadomo jaki termin rozprawy,ma ty mu będziesz wierzyła, jak to cielątko. A on będzie Cię od czasu do czasu bzykał, aż się znudzi. A jak się pogodzi z żoną, to drugie dzieciątko sobie zmajstrują. Tobie oczywiście ze smutnymi oczami powie, że to ona go wrobiła, ale lepiej będzie żebyście się nie spotykali 🖐️ :) Że oczywiście Cię kocha, jej nie ale nie możecie razem być ;)

spoko nie dam sie , niektorzy maja mnie tu za jakas niedorozwiniętą gówniare tak mam 22 lata moze to nie wiele by pojąc wasze mądrosci zyciowe ale swoje tez wiem i nie dam sie obrażac

Gość ciekawe to..
kisss, czyli wiedzę byłaś jeszc ze lepsza, dowaliłaś rogi swojemu chłopakowi po 6 latach - nie miałaś wyjścia musiałaś się czepić jaki pijawatego żonatego i do końca rozyebac mu życie, jak Cię twój zostawił....

Gość ciekawe to..
gwarantuję że można na 1 rozprawie równiez z orzeczeniem winy męża :) 🖐️ - o ile oczywiście mąż nagle nie zacznie gadać, że kocha, że się pomylił itp. Nawet jak są dzieci, nawet jak sa majątki :) uciekam naiwniaczki 🖐️

Gość te coca cola
to co panienko???? rozbijesz mi małżeństwo su.ko?