Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochanna pannnnna

jego zona

Polecane posty

Gość ciekawe to..
zakochana obawiam się, że nie dość że nie jesteś jego pewna, to zaczynasz mieć wątpliwości jak to jest naprawdę miedzy nim a jego żona :) wiesz, początkowo chciałam Ci powiedzieć, że jesteś młoda, że Szkoda Twojego życia na jakiegoś palanta, ale widze, że zasługujesz na to by od życia dostać po dupie - może wtedy coś Cię to nauczy :) na razie, idę, dziecko moje ukochane chce grać na kopmie :) 🖐️

Gość te coca cola
cała się trzęsę

Gość ciekawe to..
coca cola :) 🖐️ - tez bym się bala na Twoim miejscu ;)

Gość Boże widzisz to
raz jeszcze tylko zapytam I w razie jakbys ja nawet znalazła, to pojedziesz donij i co jej zrobisz? :-)

boże widzisz to haha chcialabys wiedziec co:P okej niłe i nie miłe panie uciekam przygotowywac obiadek wiec narazie papa napisze jak było wieczorkiem ze wam troche gul skoczyl z zazdrosci bo czuje ze same jestescie jak palec ! ciaooo

Gość te coca cola
jakaś ty głupia ha ha ha kolegów z mafii na mnie naślesz??? kotku po twojej wypowiedzi z 11.25 to nie mam wiecej pytań, powiedziałaś całą prawdę o sobie i wasze sytuacji 1. on wpada tylko na noc 2. rozwaliłaś to małżeństwo 3. jak ktoś ci udowodni, że jesteś qurwą to się odrzażasz jak dziecko

Gość Boże widzisz to
uważaj, to sa groźby karalne. Moralności za grosz.

Gość Boże widzisz to
te coca cola - dajmy spokoj,bo to bezbozne wycieruchy

Gość Boże widzisz to
ona cie nie obraziła, powiedziala prawde, tylko ja wyraziła w wulgarny sposób I jak to mawia jeden pan na innym temacie "nie strasz nie strasz, bo sie zesrasz". Nieładnie komus grozić

Gość te coca cola
skarbie ależ on zje z rodziną ty sobie piz.de naszykuj na noc on cię tylko wyr.ucha

Gość Boże widzisz to
jutro niedziela idx sie wyspowiadaj i nie grzesz, moze jeszcze ci Pan Bóg odpuści

Gość te coca cola
do Boże... masz rację, to poniżej naszego pozimu, zostawmy su.czki niech szczekaja

Gość te coca cola
ty wogóle myślisz??

zakochana panna nie przejmuj sie rób obiadek i szukuj sie na miły wieczór nie daj by jakies babsztyle zapewne stare nie nadajace sie do niczego zepsuły ci weekend. móz za godz wraca ale potem jedzie znów do pracuy wiec pewnie zajrze tu koło 17 jak pojedzie. jakby cie nie było to miłego wieczorku pozdrawiam i trzymam kciuki. uwierz w siebie a wszystko bedzie ok:D

6lat pracuje w tym zawodzie a w weekendy jest kamerzysta na weselach. ja tez w weekendy dorabiam na weselech.