BabkaBaranekBoży 14 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: No miejmy nadzieję. Ja jak coś nazywam szczujnią, to zazwyczaj potrafię podać 2, 3 przykłady z głowy. Pa kochana. Haha ok kochanie kis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 157 Napisano 2 godziny temu (edytowany) A co wy sobie tak kochaniujecie. xd Edytowano 2 godziny temu przez xDxDxDxD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 14 Napisano 2 godziny temu Ja naśladuje żeby nie odstawać. Tera tak się robi to czeba się maskować. Kochana kis i besos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 157 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, BabkaBaranekBoży napisał: Ja naśladuje żeby nie odstawać. Tera tak się robi to czeba się maskować. Kochana kis i besos A miałam napisać ze kiedyś było besos a teraz kiss. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 14 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: A miałam napisać ze kiedyś było besos a teraz kiss. xd Kazda z nas może dziś zostać mis kis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 80 Napisano 2 godziny temu Musimy się umówić na oglądanie doku.mentu Jes.teś mech.anizmem nisz.czącym. Tam jest wszystko o tym jak się w.zięli za Adam.owicza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 80 Napisano 2 godziny temu 47 minut temu, xDxDxDxD napisał: Świadomość i osobowość tak. Z tym się mogę zgodzić. Ale to właśnie osobowość a nie dusza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 157 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBaranekBoży napisał: Kazda z nas może dziś zostać mis kis Oglądałaś to? XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 14 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Oglądałaś to? XD Zgadnij xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 14 Napisano 2 godziny temu Ktoro byłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 157 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Z tym się mogę zgodzić. Ale to właśnie osobowość a nie dusza. Ale to już zależy od tego kto jak definiuje pojęcie duszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 157 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, BabkaBaranekBoży napisał: Ktoro byłaś? Musiałabym sobie przypomnieć bo jak na razie to przypomniała mi się piosenka tytułowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 14 Napisano 2 godziny temu O horror się zaczną. Narta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 157 Napisano 2 godziny temu 16 minut temu, BabkaBaranekBoży napisał: Ktoro byłaś? Ja chyba się nie identyfikowałam z żadną tylko oglądałam, miałam chyba 10 lat jak to w tv leciało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach