Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ernfjkewfnwfwwe

dlaczego ja trafiam na samych popapranców?

Polecane posty

Gość ernfjkewfnwfwwe

albo są jacys dziwni ,że nawet nie mam ochoty z nimi zaczynać znajomości, albo są chamami (przeważnie tak jest) ,albo za dużo piją , albo mają inne wady?z pozoru wszytsko zwykle jest ok tylko z czasem wadyn wychodzą

Gość ernfjkewfnwfwwe
teraz znowu też poznałam faceta ,ale niedawno i już mi zaczyna mi wypominać jakies glupoty.. np ze zapomnialam tej bielizny co mu obiecalam i to znaczy ,że go kłamie

Gość a ty pewnie idealna w każdym
calu jesteś :classic_cool:

Gość ernfjkewfnwfwwe
nie jestem idealna ,ale chamska wobec nich nie jestem..

Gość ernfjkewfnwfwwe
up

Gość pełne szkło
obiecałaś bielizne to trzeba było załozyć:P a tak facet uznał, ze ci zwisa i go kłamiesz no chyba, że wytłumaczyłaś mu powód a on tego nie łyknął

Gość A tak w ogóle
A gdzie poznajesz tych facetów?

Gość ernfjkewfnwfwwe
lorika ja uchodzę za ładna i wiele osob mi to mówi nawet obcych ... ci faceci na poczatku są bardzo mili ,ale z czasem wady wychodzą.. tylko trafiam na takich aż z takimi wadami?

Gość ernfjkewfnwfwwe
znam miłych i oni na początku też byli bardzo mili.. ale wszystko wychodzi z czasem.. wydaje mi się ,że im sie podobam.. bo w koncu mnie gdzieś tam zauważyli, a ja ich nie podrywalam :P czuje ,że oni nie mają do mnie szacunku za bardzo..

Gość a Leviatan jak zwykle
wszystko sprowadza do sexu, kurrrwa hahaha:D:D LEVVI czy ty potrafisz myslec o czymkolwiek innym?????????:o

Gość ernfjkewfnwfwwe
a jakaś ,,łatwa" nie jestem ,ale i tak wszystko sprowadza się do seksu potem , a poza łózkiem są chamscy..

Gość ernfjkewfnwfwwe
moze czują ,że jestem słaba i się nie odetne czy co?tzn zwykle sie odcinam ,ale mam bardziej łagodny charakter niestety

Gość pełne szkło
trudno trafić na sensownego poniżej 30tu paru lat, więc nie jest dziwne...Takie wredne czasy i zero zasad

Gość pełne szkło
a czemu się dziwić? jak nie szuka sie własnej drogi tylko bierze gotowce z mediów i gadek rówieśników albo z netu, to tak potem wygladaja stosunki miedzyludzkie i stereotypy

Gość ernfjkewfnwfwwe
no nie mają zasad niestety.. wszytsko jest pieknie i fajnie np po seksie . To wtedy oni są czuli itd. a po jakimś czasie znajomosci pozwalaja sobie na coraz więcej.. próboje sobie nie pozwalać ,ale dlaczego oni wogóle zaczynają tacy być? tak jak ten z ta bielizną.. no i co z tego ,że ubrałam inną ,też była seksowna ,koronkowa chyba to się pownno liczyć ,a nie ,że zapomnialam tej co on chcial.. i zarzuca mi ,że go okłamałam.. oczywiście dopiero po seksie bo przed wszystko było ok.. Albo zarzucal mi też klamstwo bo nie zrobilam jakiejś innej głupoty co on chciał tzn nie znalazłam zdjęcia dla niego ,a juz jedno mu dalam.. masakra jakaś jak mozna się takich głupot czepiać?

Gość ernfjkewfnwfwwe
albo też trafiam za chorobliwie zazdrosnych czesto od samego początku (ten nowy też zaczyna być zazdrosny bo mu mówię ,że jestem u koleżanki a on ,,a może u kolegi"?) . Pieknie już na poczatku sie zaczyna to co bedzie dalej.. poza tym 2 razy trafilam na takich co lubia duzo pić.. ale kto to moze przewidziec na poczatku

''trudno trafić na sensownego poniżej 30tu paru lat, więc nie jest dziwne...Takie wredne czasy i zero zasad'' Jeśli ktoś ma zasady mając lat 20, to będzie je miał mając 30. Jeśli ktoś tych zasad nie ma, to czy będzie miał 30 czy 40lat to ich mieć nie będzie.. chyba, że życie da mu po tyłku i nabierze ogłady. Nigdy nic nei wiadomo.

Gość lallalu
jak ci powiedział, że "może u kolegi" to trzeba było powiedzieć : tak u kolegi , a co ? , myślałeś że jesteś jedyny na tym świecie ?

Gość lallalu
ernfjkewfnwfwwe to gdzie poznajesz takich typków , ktoś już pytał..

Gość ernfjkewfnwfwwe
w różnych miejscach.. jednego poznalam na bankiecie, drugiego na basenie, trzeciego na imprezie u znajomych..

Gość lallalu
jak facet zdobywa fajną kobietę , to zaczyna wuważać ją za swoją wlasnośc , wydaje mu się że powinna robiźć to co on chce ,