Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutne Świeta

Jakie Święta zapowiadają się u Was? U mnie raczej smutne:(

Polecane posty

Gość smutne Świeta

co prawda będę z rodziną, ale brakuje mi drugiej połówki:(

Gość u mnie też gówniano
nie dość że samotnie to jeszcze bez prezentów

Gość tretretetert
znowu te pojebane tematu o tym jakie to beznadziejne macie święta. żenada.

Gość her komendante
macie za mało wyobraźni żeby się cieszyć i zaakceptować siebie ?

mnie najpierw czeka długa droga potem git bo wszyscy czekaj bo dawno nas nie widzieli ( tylko na Skype ) mam świata u swoich rodziców i u teściów wiec muszę podzielić pobyt

Gość smutne Świeta
temat może nieciekawy, ale taki jak nasze życie. Dzisiaj byłam po choinkę i wybrałam pierwszą lepszą bo i tak mi wszystko jedno. Nie kupiłabym wcale ale mam dziecko i to dla niego udaję, że się cieszę. Prezentu też nie dostanę bo Święta spędzę tylko z moim dzieckiem. Rodzice za granicą a ja nie będę się do nikogo wpraszać. Sobie sama prezentu też nie zrobię, bo kasy starczyło tylko dla dziecka.

Gość tretretetert
a no tak. zazwyczaj na święta na kafeterii narzekają samotne hehe

Gość smutne Świeta
samotność jest jak choroba nieuleczalna:( marzę by w Wigilię zapukał do naszych drzwi ktoś bliski memu sercu, ale to przecież niemożliwe...

a ja nie pojadę na święta, pierdolę, nie jadę do rodziców dziewczyna mnie zostawiła, więc na złość mam w dupie wszystkich nie będę się kurfa cieszył i udawał będę sam se siedział w swoim mieszkaniu

Gość aaa111111111
a ja znow mam tylko z mezem ,a rodziny brak.Wiec dla mnie tez troche samotne,tak sami...Niestety mieszkam za granica,wiec jechac nie moge.Smutno troche.I to juz ktorys rok z kolei. W tym roku nawt choinki nie chce mi sie ubierac i nic stroic, za to maz stwierdzil ,ze on to zrobi. Zawsze lepiej jak jest wiecej ludzi,rodzinka itd.

Gość westlifea
smutne:(

Gość oszalałaś?????
to tylko 3 dni, minie jak kazdy weekend

Gość a ja się cieszę
Uwielbiam Święta. Rodzinna Wigilia u rodziców, seks z mężem (już w domu), spacery z psem, mnóstwo znajomych... Uwielbiam Święta :D

Gość westlifea
gdybym miała sex też lubiłabym Święta i nie tylko

wigila w domu rodzinnym,bedzie ze 25 osob,w pierwszy dzien swiat siedzenie w domu i nadrabianie zaleglosci w filmach,a w drugi dzien chrzciny...

Gość a ja się cieszę
Niezupełnie... w Święta jest taki trochę specjalny... z przebierankami :P

mama, siostry, ich mężowie, dzieci; babcia będzie narzekać; pewnie w którejś chwili się trochę pożremy i pokłócimy; potem - wyluzujemy i będziemy się z siebie śmiać, wzruszać przy opłatku... ciekawe, czy w tym roku będą mi znowu życzyć znalezienia sobie wreszcie kogoś i swojego miejsca na świecie, czy już sobie dadzą spokój? :) chciałabym wreszcie mieć SWOJE święta, rodzinę, itd. - ale, póki co - ta stara, co roku też jest całkiem ok;)

Gość thaisse80
u mnie powinno byc okey, chyba ze tesciowa wyskoczy z czyms. to beda pierwsze swieta mojej coreczki:))

Gość ogupialas ???
nudne

U mnie święta są bardzo rodzinne jak się wszyscy zbierzemy to będzie nas ok 20 stu więc taki mały spęd, stół jak co roku będzie się uginał od jedzenia, życzenia, prezenty. Więc na pewno nie będą samotne.

U Mnie Święta też trochę smutne, zabraknie na nich niestety już jednej ważnej osoby..... Jednak kolejna Wigilia z siostrą, może to i dobrze że jednak jest kontakt, chociaż dla mnie ta sytuacja jest nadal trochę na dystans, ale Mama się cieszy chociaż z tego więc ja już się podporządkowuję trochę. A poza tym jak na razie jeszcze zanim do Świąt to nocami będę pewnie sprzątać bo jeszcze konczymy remont i wyrobimy się dosłownie na styk z Wigilią.