Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaSamosia

Makijaż permanentny wrocław, kto chętny?

Polecane posty

Gość kasiaSamosia

witam, niedawno zrobiłam kurs makijażu permanetnego. Szukam kobiet,które zdecydowały by się na to,by mi pomóc,a przy okazji zrobić sobie brwi metodą piórkową-kreskową w bardzo niskiej cenie. Kurs robiłam niedawno, a ćwiczenie na sztucznych skórach to nie to samo,co na skórze prawdziwej. Dlatego chciałabym znaleźc kilka kobiet,które pomogą mi założyć galerię ze zdjęciami moich prac,bym mogła wprowadzić usługę do salonu,gdyż jako świeża linergistka nie mogę jeszcze wprowadzić tej usługi do salonu nie mając zdjęc wykonanych przez siebie prac i małe doświadczenie. Dlatego proponuję Wam tę usługę w cenie 150zł (cena salonowa 350zł) , ja nabiorę wprawy,a Wy będziecie mieć ładne podkreślone brwi. zabieg oczywiście w znieczuleniu, na profesjonalnych produktach, do wglądu certyfikaty. Przed zabiegiem podpiszemy oczywiście papier,że w razie słabego efektu zrobię korektę za darmo. czy ktoś mi pomoże?

Gość gość
Ja na zabieg makijażu permanentnego brwi metoda piórkową jechałam aż do Gliwic do Pani do Pani Beaty Czajkowskiej z gabinetu www.brwi.com.pl. Pełen profesjonalizm wykonania, brwi są zrobione naturalnie i nie wyglądają sztucznie. Moja znajoma musiała dotknąć żeby uwierzyć że to jest tak dobrze "namalowane" :)