Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość święta są mi obojętne

W wieku 30 lat to już szkoda szukać dziewczyny

Polecane posty

"no ale chyba nie musisz na dzien dobry o tym mowic nowo poznanej dziewczynie, nie ??" Jestem tak nieporadny towarzysko, że nie trzeba mówić. Większość znajomych same się domyslały

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Myślę , że żadna normalna dziewczyna nie wezmie faceta za dziwadło tylko dlatego , że nie miał jeszcze dziewczyny .....na miłosć nigdy nie jest za pózno.....myślę , że gorzej jest być z byle kim tylko dlatego że tak wypada ....ehhhh nie przejmuj się masz jeszcze czas

"A do autora nie jest za póżno-lepiej ją mieć w wieku 30 niż np.35 prawda?" Lepiej w wieku 17 niż 30, prawda? "Myślę , że żadna normalna dziewczyna..." I na tym zakończymy :D "na miłosć nigdy nie jest za pózno." Bzdura. "myślę , że gorzej jest być z byle kim tylko dlatego że tak wypada" Dlatego lepiej aby pozostał sam. Skoro przez taki czas nie znalazł to teraz znajdzie? Jaaaasne...

"czy przez nastepne 30 , 40 lat masz zamiar byc sam bo jest "za pozno" ???" Ale jaki on będzie miał wybór w wieku 60 lat?! Ch*jowy. Poza tym jaka będzie samotna w takim wieku i dalej normalna...? no własnie o to chodzi, żeby nie był sam przez reszte zycia a z takim podejsciem to niestety wszystko mozliwe :( "Jestem tak nieporadny towarzysko, że nie trzeba mówić. Większość znajomych same się domyslały" no i nawet jesli się domyślały to co ??

Jest jeszcze jeden problem. Ja nie wyobrażam sobie siebie na pierwszej randce mając 30 lat. Przecież kobiety od razu wyczuwają , że mają do czyniienia z kimś zielonym. Dodam jeszcze jedno. Ze mną jest tak , że miałem więcej kontaktów z UFO miz z kobietami , a dlaczego ? szkoła średnia - brak kobiet studia - brak kobiet praca - brak kobiet znajomi to tylko faceci.

"no własnie o to chodzi, żeby nie był sam przez reszte zycia a z takim podejsciem to niestety wszystko mozliwe" Najlepsze lata już za nim. Lepiej żeby się czymś innym zainteresował a nie kobietami, tfu! "no i nawet jesli się domyślały to co ??" Kontakt zerwany. Ot co. Bo dziwadło. Tak, tak wiem: nie wszystkie takie są. Może na wyspach Fidżi są inne.

"a nie wyobrażam sobie siebie na pierwszej randce mając 30 lat. " No to witam w klubie to jest także moje główne zmartwienie. "Przecież kobiety od razu wyczuwają , że mają do czyniienia z kimś zielonym." Nawet nie wiesz jak szybko... "szkoła średnia - brak kobiet, studia - brak kobiet, praca - brak kobiet znajomi to tylko faceci." Tak samo u mnie :D

Darker Najlepsze lata już za nim. Lepiej żeby się czymś innym zainteresował a nie kobietami, tfu! chyba kpisz:P sam masz 26 on 30 - róznica prawie zadna i wierdzisz , ze najlepsze lata juz za nim ( czyli i za Toba) ?? a ja sie pytam jakie najlepsze lata i na co ?? na zaliczanie wszystkiego po drodze ? bo pewnie do tego pijesz? "Kontakt zerwany. Ot co. Bo dziwadło. Tak, tak wiem: nie wszystkie takie są. Może na wyspach Fidżi są inne." to zalezy jakie dziewczyny spotykałes. zadna normalna laska, nie zrerwie kontaktu tylko dlatego , ze jestes zielony w sprawach damsko -męskich. No chyba , że masz zjebany charakter i wtedy Twój brak doświadczenia nie ma z tym nic wspolnego :P

No czasu nie cofniesz ale jak lubisz zyć do tyłu... Jak nie masz obycia z kobietami to się musisz tego nauczyć, jak wszystkiego...powoli krok po kroku...

Gość prawiczek w pewnym
wieku to dziwadlo

"chyba kpisz sam masz 26 on 30 - róznica prawie zadna i wierdzisz , ze najlepsze lata juz za nim ( czyli i za Toba) ?? a ja sie pytam jakie najlepsze lata i na co ?? na zaliczanie wszystkiego po drodze ? bo pewnie do tego pijesz?" Szczyt seksualnych możliwości mężczyzny w medycynie wycenia się na wiek 17-25. Potem następuje powolny spadek. Tyle medycyna a co do reszty to ludzie jednak pierwszą randkę i pierwszy związek mają przed 30-stym rokiem życia i to daje im podwaliny na przyszłość. Gość ma 30-stkę na karku a jest na poziomie 12-latka. "to zalezy jakie dziewczyny spotykałes. zadna normalna laska, nie zrerwie kontaktu tylko dlatego , ze jestes zielony w sprawach damsko -męskich." Tyle bajki, witamy w prawdziwym życiu gdzie nie potrzebuje stada... "przyjaciółek". "No chyba , że masz zj**any charakter i wtedy Twój brak doświadczenia nie ma z tym nic wspolnego" Przyznaję, mam zjebany charakter: jestem cichy i nieśmiały. Normalnie... delicje.

Gość właśnie tak!
Jeśli spotkasz normalną wartościową kobietę to na pewno nie zakończy znajomości z powodu tego, że nie byłeś nigdy na randce, bo byłoby to absurdem

Gość może to fetyszysta
Mój kuzyn ma 37 lat i też jeszcze nigdy nie był na randce. Ale on zamiast umawiać się z kobietami woli w domu sklejać modele czołgów (ma takie niemieckie podejście do wojsk pancernych - jedynej prawdziwej miłości swojego życia).

"Jak nie masz obycia z kobietami to się musisz tego nauczyć, jak wszystkiego...powoli krok po kroku... " Ciekawe skąd? :D

"Jeśli spotkasz normalną wartościową kobietę" Najgorsza szmata ma się za taką. "to na pewno nie zakończy znajomości z powodu tego, że nie byłeś nigdy na randce, bo byłoby to absurdem" Nie, to jest rzeczywistość. Znów samarytanki na forum?

Gość właśnie tak!
nie generalizuj, nie wszystkie kobiety są takie same

"nie wszystkie kobiety są takie same" Przecież wspomniałem, że na wyspach Fidżi może być inaczej... :(

Darker jestes uroczy :D przykro mi troche,ze obracasz sie w takim towarzystwie , w którym ciche usposobienie i nieśmiałosc jest traktowane jako "zjebany charakter" , co wiecej ze spotykasz tez dziewczyny, kótre odrzucaja Cie dlatego , ze nie masz doświadczenia... :( nie mam zamiaru Cie przekonywac, ze tak nie jest , bo Ty nauczony doświadczeniem wiesz lepiej.... co do "najlepszych lat " tak wiem o tym, ale nie mowimy tylko o seksie ale i o nawiazywaniu relacji.. to, ze ktos ma braki i zaległosci nie znaczy , że nie może ich nadrobic !!! wiem, ze sama swiadomosc tego napędza lek przed osmieszeniem sie ( czesto na wyrost i zupełnie niepotrzebnie ), ale tak jak pisałam on ma ZALEDWIE 30 lat i całe zycie przed nim ( tak jak i przed Toba ) w samotnosci ?? w zgorzknieniu i zalu do wszystkich i wszystkiego ? nie warto

Gość właśnie tak!
"Najgorsza szmata ma się za taką" Tu nie chodzi o to, żeby się za taką miała tylko o to żeby rzeczywiście była wartościowa

Gość ergArgDRG
30 letni facet nie ma żadnego problemu, może sobie wziąć nawet 18stke problem ma natomiast 30 letnia kobieta :D

"jestes uroczy" Mój znak rozpoznawczy. "przykro mi troche,ze obracasz sie w takim towarzystwie , w którym ciche usposobienie i nieśmiałosc jest traktowane jako "zj**any charakter"" Ale tak jest wszędzie. Poza Azją. "co wiecej ze spotykasz tez dziewczyny, kótre odrzucaja Cie dlatego , ze nie masz doświadczenia... nie mam zamiaru Cie przekonywac, ze tak nie jest , bo Ty nauczony doświadczeniem wiesz lepiej...." Sporo czasu minęło od kiedy na żywo z jakąś rozmawiałem... oj sporo. Potraficie człowieka do siebie zniechęcić... "ale nie mowimy tylko o seksie ale i o nawiazywaniu relacji" Żeby był seks to wpierw musi być relacja. Wyjątek to burdel. "to, ze ktos ma braki i zaległosci nie znaczy , że nie może ich nadrobic !!!" Bo nie może. To już nie będzie to samo. Zawsze będzie za innymi. "on ma ZALEDWIE 30 lat i całe zycie przed nim" A skąd wiesz ile będzie żył on czy ja? Jakoś do tej pory fajerwerków nie było wiec czemu mają się pojawić teraz? "w samotnosci ?? w zgorzknieniu i zalu do wszystkich i wszystkiego ? nie warto " Przecież pisałem, żeby zajął się czymś innym a nie kobietami co mają go w dupie.

"Tu nie chodzi o to, żeby się za taką miała tylko o to żeby rzeczywiście była wartościowa" Maja już na to testery na Allegro... "może z ksiązek" O podrywaniu dup w barach. Klasyka gatunku. "30 letni facet nie ma żadnego problemu, może sobie wziąć nawet 18stke " O ile ma wygląd i pieniądze.

Darker Ty naprawde jesteś uroczy i do tego nawet zabawny :D:D:D to powiedz mi proszę, zamierzasz przez reszte swego zycia ( zakładam jednak ze w miarę długiego) wieśc samotnicze i emocjonalnie pustelnicze życie, tylko dlatego , że wciaz nie masz dziewczyny a na koncie stada zaliczonych panieniek :P?

Przyznawać się kobiecie mając 30 lat do tego , że nigdy nie byłem w związku , a tym bardziej że nie byłem na randce , to tak jakbym miał sobie sznur powiesić na szyji. Ucieknie z krzykiem. To nie te czasy. Teraz u facetów liczy się doświadczenie.Kobiety myslą jedno , mówią drugie. Tu na forum także.

Gość Darker a gdzie twoje fanki
bo nie moge znalezc tego tematu

Gość właśnie tak!
chyba potrafisz wyczuć, że osoba z którą rozmawiasz jest wartoścowa czy nie, da się to zauważyć i "testery z allegro" (rozbawiło mnie to:)) są zbędne