Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość święta są mi obojętne

W wieku 30 lat to już szkoda szukać dziewczyny

Polecane posty

Gość wartościowa normalna kobieta
buu.. nikt mnie niechce:(:(:( buu i co ja teraz zrobie.. byłem zywym poligonem dla waszych humorów :o

:(:(:(:(:(:(:(:(

"dlatego każda z nas olewa takich zakompleksionych egoistów" Radze abyś spojrzała do odpowiedniego słownika i zobaczyła co oznaca słowo egoista. "do tego lubiących kpić z wszystkiego, oby nie z siebie...." Ze mnie kpiono całe życie. Chce zobaczyć jak to jest z drugiej strony. "jaki ja jestem biedny, samotny prawiczek.. nikt mnie nie chce ..żal.pl" Z kimś mnie pomyliłaś. Nauczcie się nicków na pamięć albo GTFO. "Znowu generalizujesz, powtarzam nie wszystkie jesteśmy takie same" , na pewno znalazłbyś "drugą połowkę" gdybys tylko chciał" Znalazłem aż 4 razy. Każda z nich obciąga swojej drugiej połówce w tej właśnie chwili.

Gość fetyszysta ale nie zboczony
Darker masz wiele cech kobiecych skoro tak się miotasz i dlatego dziewczyny cię nie chą

Gość fetyszysta ale nie zboczony
za literówki przepraszać nie będę :classic_cool:

"no wybacz, ale to świadczy tylko o Tobie, że wybierałes takie a nie inne dziewczyny." Takie były wszystkie w stosunku do mnie. Najłatwiej dosrać słabszemu za to, że inny ją rzucił.

Gość właśnie tak!
aż 4? druga połowka może być tylko jedna... widocznie pomyliłeś się i źle ulokowałeś uczucia- zdarza się, szukaj dalej, a nie twierdzisz, że wszystkie jesteśmy złe i niedobre

Tylko czemu odgrywasz się na innych dziewczynach a nie na tych co cię robiły w trąbę...bo co przez neta chojrak a na żywo nikeboraczek-biedaczek

Darker a może ty po prostu jesteś bezrobotny.... i zagadka twoich niepowodzeń zostaje rozwiązana ;)

"aż 4? druga połowka może być tylko jedna" I znów bajki o połówkach... "szukaj dalej, a nie twierdzisz, że wszystkie jesteśmy złe i niedobre" Bo takie głównie jesteście. A poza tym ja nie mam dziewczyn w swoim otoczeniu. Jeszcze tego brakuje, żebym za wami ulicami chodził jak jakiś stalker... "Tylko czemu odgrywasz się na innych dziewczynach" Których? Jakoś nie pamiętał abym się na kimkolwiek odegrał. "a nie na tych co cię robiły w trąbę" Ganiaj człowieku za upiorami przeszłości... :D

bo wiesz, jak się ma 30-tkę na karku i na kieszonkowym od mamusi się jedzie to potem możesz szukać przyczyn w swojej niesmiałości, braku urody, pechu, delicjach innych niuansach :P

"Darker a może ty po prostu jesteś bezrobotny" Mam pracę, lafiryndo.

"Skoro wiesz co dalej robią i z kim są to chyba ganiasz...upiory przeszłości" Facebooka zna?

"Tylko czemu odgrywasz się na innych dziewczynach" Których? Jakoś nie pamiętał abym się na kimkolwiek odegrał. Mam pracę, lafiryndo. _________________________________________________________ Hahah.

"a ja mysle, ze sobie jaja robisz zwyczajnie podobnie jak ten Faith cos tam( co wszystko ma wyliczone )" Faith jest kretynem. Siedzi na tym forum od 2002 i ciągle sobie wylicza te terminy. Do tej pory to już alfonsem powinien być gdyby się spełniły. On ma coś z łbem. Nie napiszę, że Asperger bo szkoda mi tych ludzi obrażać. A co do mnie to czego się spodziewasz? Mam płakać, że i tak skończę sam? Wolę cynizm.

Gość właśnie tak!
nie mówię, że masz na ulicy z dziewczyną chodzić, bo jeśli to praktykowałeś to się nie dziwię, że wszystkie były na nie... wystarczy otworzyć się trochę na ludzi, wtedy łatwiej jest kogoś poznać... a wnioskuję z Twoich wypowiedzi, że Ty raczej jesteś aspołeczny, więc ciężko będzie.. no i do tego wszystkie kobiety traktujesz z góry... jak już kobieta to od razu zła i nic nie warta to jest raczej przykre

No czyli jednak się interesujesz skoro pzregladasz F...i to jest przyczyna..zakochany jesteś w jakiejś z którą byc nie możesz i wszystkie inne są be,do dupy,stare,k... .mieszkają za daleko blisko,są blondi lub rude lub głupie lub brzydkie...itd

Gość helpik.
ja mam prawie 30 lat i jakoś nie czuję się gorsza. Znam swoją wartość i wcale nie jestem przekonana co do tego że przez swoją samotność mam być gorsza już przez resztę swojego życia, Znam sporo wartościowych kobiet starszych ode mnie a tak przy okazji...macie może 5 sekund wolnego i chcecie to wykorzystać na spełnienie dobrego uczynku? zagłosujcie, bardzo Was proszę. http://pokazywarka.pl/99no85/

Gość bbe be
siedzisz na tym forum całymi dniami kretynie, to potem nie dziwota że prawiczkiem ciagle jesteś. Jak ty juz znasz tu wszystkich po imieniu... heh jeeeezu normalnie szacun

Gość bbe be
a korzystasz jeszcze z toalety czy masz okienko w foteliku :D

"wystarczy otworzyć się trochę na ludzi, wtedy łatwiej jest kogoś poznać" Na studiach to z siebie wychodziłem i nic mi to nie dało. Teraz to juz pozamiatane. "No czyli jednak się interesujesz skoro pzregladasz F...i to jest przyczyna" Facebook winny! Pozywam Zuckerberga! :D:D:D "zakochany jesteś w jakiejś z którą byc nie możesz i wszystkie inne są be" Nie ma żadnych... "innych."

"siedzisz na tym forum całymi dniami kretynie, to potem nie dziwota że prawiczkiem ciagle jesteś." Po pracy siedzę na forum abyś się mógł podniecać moimi postami.

Gość synvioli
nie myje pałki, a kobiety podobno tego nie lubią:o

Gość właśnie tak!
Czy Ty naprawdę do końca życia chcesz być sam? Ciężko tak raczej w pojedynkę

Pozwij,może wygrasz przynajmniej będziesz miał kasę,a wtedy się zlecą kobitki,bedziesz miał branie jak nigdy.......

"Czy Ty naprawdę do końca życia chcesz być sam? Ciężko tak raczej w pojedynkę " A co ja mogę sobie chcieć? Zmuszę jakąś aby ze mną była? Nie podobasz się to wypad i tyle. A ciężko nie będzie bo jestem sam od zawsze. Mogę liczyć tylko na siebie bo nikt inny mi nie pomoże a tylko dowali.