Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość święta są mi obojętne

W wieku 30 lat to już szkoda szukać dziewczyny

Polecane posty

Autorze a z jakiego jesteś województwa? Ja też nigdy nie byłam w żadnym związku, ani na randce.

"Ty naprawde jesteś uroczy i do tego nawet zabawny" Jakbym brał swój stan na serio to tylko skoczyć z mostu mi pozostaje a tak jakoś się toczę,... "to powiedz mi proszę, zamierzasz przez reszte swego zycia ( zakładam jednak ze w miarę długiego) wieśc samotnicze i emocjonalnie pustelnicze życie, tylko dlatego , że wciaz nie masz dziewczyny a na koncie stada zaliczonych panieniek ?" To nie jest kwestia co zamierzam tylko co mogę. Furory na was nigdy nie zrobiłem i nie zanosi się na to aby do tego doszło przez następne lata. "Kobiety myslą jedno , mówią drugie. Tu na forum także." Amen.

"chyba potrafisz wyczuć, że osoba z którą rozmawiasz jest wartoścowa czy nie, da się to zauważyć" Zapytajmy rozwodników.

"A jak idziesz do roboty to też czasem nie masz doświadczenia i co?czasem dają Ci szansę się wykazać??" Czekam aż ktoś wymyśli porównanie zawierające odniesienie do lotów promami kosmicznymi...

Gość wartościowa normalna kobieta
wszyscy jestescie zjebani :*

Żeby iść na randkę też trzeba przejść selekcję. I też nie mam szans.

Gość właśnie tak!
"Zapytajmy rozwodników" Nie mówię, że po miesiacu znajomości, masz od razu wchodzić w związek małżeński, bo w tak krótkim czasie nie da się osoby dobrze poznać, gdyby osoby poznawały się lepiej zanim pochopnie zdecydują się na slub byłoby duzo mniej rozwodów... jak powszechniw wiadomo ;), Widzę, że jesteś do kobiet źle nastawiony i zdania nawet nie chcesz zmienić

"gdyby osoby poznawały się lepiej zanim pochopnie zdecydują się na slub byłoby duzo mniej rozwodów" A kto się teraz po miesiącu żeni?! "jak powszechniw wiadomo , Widzę, że jesteś do kobiet źle nastawiony i zdania nawet nie chcesz zmienić" Żebym zmienił zdanie to trzeba mnie przekonać.

"anek wirtualnych ci nie brak-chyba?????" Ale ja nie mam najmniejszej ochoty zapierdalać na drugi koniec Polski.

normalnie zjebani.. o czym wy tu piszecie, co za bzdury ;) Właśnie że ma największe szanse na poznanie tzw. watosciowej kobiety...może nawet po lekkich przejściach, ale to i tak lepiej rokuje niż 20 letnia blachara w ciąży, poznana na taniej dyskotece w wieku 20 i 20+ Naprawdę zjebani :*

jak powszechniw wiadomo , Widzę, że jesteś do kobiet źle nastawiony i zdania nawet nie chcesz zmienić" Żebym zmienił zdanie to trzeba mnie przekonać. widzisz, problem jest tylko w tym, ze Ty nie chcesz dac sie przekonac i koło sie zamyka a powiedz mi jeszcze.... czy ten brak dziewczyn jest spowodowany tylko niesmiałoscia ? czy cos jeszcze sie za tym kryje, co ?

"Właśnie że ma największe szanse na poznanie tzw. watosciowej kobiety...może nawet po lekkich przejściach" Z bachorem po poprzedniej "miłości" "ale to i tak lepiej rokuje niż 20 letnia blachara w ciąży, poznana na taniej dyskotece w wieku 20 i 20+" Najlepiej blachara co nie jest w ciąży :D "widzisz, problem jest tylko w tym, ze Ty nie chcesz dac sie przekonac i koło sie zamyka " To siła waszych argumentów mnie powala. "czy ten brak dziewczyn jest spowodowany tylko niesmiałoscia ? czy cos jeszcze sie za tym kryje, co ?" Nieśmiałość i spory introwertyzm zarazem. Przystojny też chyba nie jestem bo jakaś by się mną zainteresowała. Ogólnie - spore niedostosowanie towarzyskie.

Gość właśnie tak!
"Żebym zmienił zdanie to trzeba mnie przekonać" przekonać? jak? można twierdzić, że to już tak głęboko zakorzeniona niechęć, że już nie da się Ciebie przekonać. I do tego na wszystko masz odpowiedź :):)

"ty podrywales laski a zaden z prawiczkow na kafe nie " Widać jak... "podrywałem".

no i w dupie macie wartościowe kobiety...co widać po tym topiku.. hellouuuu.. ja tu jestem:P nie dziwię się że wolicie w samotności szczypać sie po jajcach ..

"przekonać? jak? można twierdzić, że to już tak głęboko zakorzeniona niechęć, że już nie da się Ciebie przekonać. I do tego na wszystko masz odpowiedź" Bo sporo od was doświadczyłem. Byłem żywym poligonem dla waszych humorów. "Jak pojawi się moja miłość to nie trzeba będzie podrywania bo oboje będziemy wiedzieli że jesteśmy dla siebie stworzeni " Debil.

dlatego każda z nas olewa takich zakompleksionych egoistów..do tego lubiących kpić z wszystkiego, oby nie z siebie.... jaki ja jestem biedny, samotny prawiczek.. nikt mnie nie chce :( ..żal.pl

Gość właśnie tak!
"Bo sporo od was doświadczyłem. Byłem żywym poligonem dla waszych humorów", Znowu generalizujesz, powtarzam nie wszystkie jesteśmy takie same, na pewno znalazłbyś "drugą połowkę" gdybys tylko chciał

"przekonać? jak? można twierdzić, że to już tak głęboko zakorzeniona niechęć, że już nie da się Ciebie przekonać. I do tego na wszystko masz odpowiedź" Bo sporo od was doświadczyłem. Byłem żywym poligonem dla waszych humorów no wybacz, ale to świadczy tylko o Tobie, że wybierałes takie a nie inne dziewczyny...:(