Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariuszx125

romantyk gotujący szuka pani tel513873488

Polecane posty

Gość mariuszx125

witaj Może się, poznamy i spotkamy, Jestem39letnim, optymistą, choć życie dało mi, w, kości, nie, tracę wiary w ludzi, Ciesze się każdym kolejnym, dniem. Jestem, romantyk, bez nałogów, lubię kino i, dobra, książkę uwielbiam, gotować, znak, wodnik, wzrost 1,76, cenie, szczerość, tel513873488odp, grałem,we filmie, oglądaj jutro, kiedy Będzie lepiej, kiedy chcesz to się spotkamy ok www,kidfilm.pl zobacz jako statysta Swoimi silnymi palcami kreślisz nasze przeznaczenie W twoim białym życiu bazgrzesz ołówkiem niezidentyfikowane kształty nie zważając na tępienie narzędzia szlifujesz każdą linię szczęścia /nas/ Z pozoru z całkiem zwyczajnych linii powstaje coś czego nie potrafię opisać wyczuwam tylko swoimi zmysłami i Twoim cudownym dotyku...pozdrawiam

Gość a jak się robi jajka z cynamon
em? Ugotować i posypać? Pierwszy raz o takiej potrawie słyszę :D

Gość MAAABEEE
A skąd jesteś Mariusz?

Gość mariuszx125
ostry meksykanin, nie bo będziesz puszczał śmierdzące bąki, po co komu takie zbuki ?!

Gość mariuszx125
MAAABEEE, bydgoszcz

Gość MAAABEEE
To daleko, nawet bardzo.

Gość mariuszx125
a ty skąd MAAABEEE? może na pieszczoty to niedaleko?

Gość mariuszx125
ostry pijesz do mnie bo wiem że puszczasz śmierdzące bąki po fasolce?

Gość mariuszx125
do JaSie Podszywam zazdrościsz kolego?

Gość mariuszx125
Dodam, że lubię popatrzeć w nocne niebo przez koński teleskop :D

Gość mariuszx125
I romantycznie obciągam psie szminy :D

"mariuszx125 do JaSie Podszywam zazdrościsz kolego?" A czego? ze dostales 40pln za role zycia? Jakbys poznal Szyca, pil z nim, czy jakbys byl adorowany przez Kinge Preiss, albo mial w indexie wpis od Krzysztofa Zanussiego i Jurka Stuhra, to moglbym zazdroscic, na twoim miejscu, ale znam ta branze na tyle dobrze i potrafie rozroznic granie od statystowania na tyle dobrze, zeby wtracic w twoim temcie swoje 3 grosze.

Gość mariuszx125
A co to ku­rwa. Podszyw gorszy? :classic_cool: 🖐️

Gość mariuszx125
do JaSie Podszywam hahaha :D znasz tą branżę? hihihi bo ze śmiechu pęknę hahahaah :) tacy jak ty przegrali życie, ludzie z branży nie gniją na takim żałosnym portalu jak kafe dla takich żałosnych ludzi jak ty dzieciaku :)

Gość mariuszx125
Tylko ja jestem smutnym wyjątkiem i siedzę na kafe 24 godziny na dobę :O

Dziekuje za komplement:) Chcialem zaznaczyc, ze sam na siebie nadajesz żałosny człowieczku. A poza tym, kto cie upowaznil do takiej wypowiedzi, nie znając mnie

Gość mariuszx125
marne podszywy... każdy człowiek się domyśli które to podszywy, poza tym podszywie idź szukaj na śmietnik maszketów na święta... tracisz czas.

Gość mariuszx125
JaSie Podszywam kto mnie upoważnił? kolego jesteś zerem..

Gość mariuszx125
JaSie Podszywam nabrałeś wody w usta zacofany frajerze, ciekawą teorie głosisz z tym opisywaniem innych na własne podobieństwo, przemawia przez ciebie małostkowość, egoizm i intelektualne zacofanie. Nie będę z tobą łajzo więcej dyskutował.

A co sie bede kurva z debilem na drobne... :) Chcialbys byc takim zerem, jakim ja jestem. Nawet nei zdjaesz sobie sprawy, jakie zera maja teraz wspaniale zycie hhahahaha

Gość a skad jestes?
romantyku?

Gość ginter lose skl
mariuszx125 ma rację, czytając wypowiedzi JaSie Podszywam można odnieść wrażenie że jest bezrobotnym przegranym człowiekiem będącym na garnuszku matki, wyrzucającym swoje żale na tym forum, dajcie mu się wyżyć :) niech poskamle jeszcze trochę a my się pośmiejemy :D

Nie znacie mnie, wiec morda w kubeł, grzecznie sie wyrazajac. Branze filmowo telewizyjną znam dobrze, a ktos kto pisze tak razace bledy i jeszcze chce na te smieszne teksty wyrywac dziewczyny, jest żalosnym cymbałem, ktorego tata kochal tylko w nocy. Dla was showbiznes, to jest abstrakcja, dla mnie nie. Ludzie z branzy, jakby byla praca gdzie indziej, to by sie wyrwali odrazu, a dobre zarobki to maja jedynie gwiazdy i producenci, a takich to na palcach. A autor robi z siebie hvj wie jaka gwiazde i to mnie wkvrwia i wkurviac bedzie na wieki wiekow ... :D