Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewwwa

CIĄŻA OBUMARŁA DLACZEGO-CZĘŚĆ 2 (kolejne starania o szczęście)

Polecane posty

gosia też słyszałam że niektóre kobiety bardzo długo plamią ale jest ok :) dlatego jestem dobrej myśli

Pa gosiu. No pewnie tak, juz nie moge sie doczekac tych pierwszych ruchow:) Wizyte mam dopiero w 20tc, wtedy tez pewnie dowiem sie kto tam mieszka:)

zapraszam ;) mamy pieknie kolorowo swiatecznie a poczatkiem bal karnawalowy to tym bardziej zapraszam :P przebiore sie za janiola gdyz za bage jage juz nie moge ta postac jest zajeta jestem nia od zawsze :D :p

a jak czujesz bedzie chlopczyk czy dziewczynka? :) ja czulam i czuje ze byl chlopczyk a teraz bedzie dziewczynka :)

Nie wiem groszkowa, kazdy mi mowi, ze to bedzie chlopak, bo ladnie wygladam i jem kwasne i slone. Ale tak naprawde to nie wazne, kto to bedzie. Wazne by bylo zdrowe:)

kraqersik słyszałam od koleżanek że jak zobaczysz maleństwo to bedziesz wiedziała jakie dać imię :) takie natchnienie :) Marika ładne :)

Mnie sie podoba Igor, ale jemu nie:( Cos mu tam podpowiem, tylko dczy sie zgodzi. Jak na razie on stawia na Borysa, Oliwiera, Tymona, Natana i Maksymiliana

ladne imionka ladne :) my mamy Laura i Gracjan lub Wiktor :) Kochane uciekam musze dopiescic sale jak przyjedzie do mnie antygroszek ach to bedzie spotkanie :) mam witac chlebem i solą? :) Dobranoc buziole :)

Na pewno jakoś sie dogadacie (oby). No Oliwier nie takie złe :) a mąż na Marikę się zgadza?

Tak zgadza sie. Podoba mu sie. Jak pierwszy raz bylam w ciazy myslalam o Mai i Liwii. Dla dziewczynek jest wiekszy wybor w imionach moim zdaniem.

kraqersik no z imiona dla dziewczynek jest łatwiej, jest dużo ładnych. A dla chłopców ciężko coś wybrać.

No to ja tez pojde jak wy wszystkie znikacie, choc powiem wam szczerze, ze wcale mi sie lulac nie chce. W takim razie kolorowych snow wam zycze:)