Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyznac sie prosze

Kupujecie wozek nowy czy uzywany?

Polecane posty

Gość przyznac sie prosze

napiszcie, ktora kupila, kupi wozek uzyany badz nowy i w jakiej cenie.

Gość kikidee
odkupiłam od znajomej używany za 400 zł ze wszystkim

Gość przyznac sie prosze
a te uzywane to nie zlomy jakies? Bo jak ja patrzylam z przyjaciolka to te uzywane to tragedia, w zyciu bym tam dziecka nie wsadzila

Gość ja kupuje nową spacerówkę
gondolkę mam używaną.

Gość my kupujemy nowy
ale staramy sie zweby nie był za drogi tak do 1200 zł 3w1 bo żal mi wydać tak jak niektorzy po 2000-2500 zł na wózek Z chęcią kupiłabym używkę ale nie mam wśród znajomych nikogo kto chciałby odsprzedać. A od obcych to tak troszke nie bardzo chce

Gość ja uzywane mam wszystko
prawie. Jak sie uda dorwac uzywane, to nie bede wywalac kasy na nowe...

Nowy. To moje pierwsze dziecko i chce żeby jeździło w nowym, porządnym wózku :) Ale za to będę miała dużo używanych ciuszków, bo 2 koleżanki teraz urodziły i już dla mnie odkładają ;)

Gość Przyszła * mama
Bardzo fajny, ładny i widać że porządny wózek.

Gość ale konkretnie
Przy pierwszym dzieciaczku chciałam mieć wszystko naj naj,więć kupiłam nowy wózek 3w1. Teraz jakbym miała drugie dziecko, to gondolę kupiłabym używaną, w obojętnie jakim stanie, a spacerówkę, którą używa się dłużej mogłabym kupić używaną, ale tylko w stanie bardzo dobrym.

Gość ja kupiłam na allegro
za 300 zł Mikado oxford gondolkę, koleżanki myslały że nowy jest:) Po zimie kupię spacerówkę nową.

Gość nie mam nic przeciwko używanym
Ja miałam nowe, ale jak nieraz przeglądam aukcje, jak mamy sprzedają wózki za 600-1000 zł, które nowe kosztują 2-3 tys. to jestem w szoku w jak dobrym stanie są te wózki. Ostatnio mama na all sprzedawała Quinny Buzz za 1.000 i wózek autentycznie wyglądał jak nowy

ja kupiłam nowy. Też chciałam, że moje 1 dziecko miało nowy wózek, a poza tym miałam wrażenie, że te uzywane sa już lekko rozklekotane...ale to tylko moje wrażenie, wcale nie mam nic do tych, co odlkupują uzywane, jesli są w dobrym stanie... :)

Ja kupiłam nowy, potem sprzedałam go za połowę ceny. Bardzo na niego uważałam i uważam, że w dniu sprzedaży był taki sam, jak w dniu, w którym go kupiłam. Nie miał żadnych śladów użytkowania. Ten, który kupiłam dla młodszej córki też planuję sprzedać.