Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piotrus.lakomczuch

plis- jak sie robi ciasto........ matka mnie zajebie!

Polecane posty

Gość piotrus.lakomczuch

witam. czy ktos moglby mi powiedziec jak sie robi ciasto. matka upiekla dla ciotki na imieniny bo idze wieczorem,a ja ze zezarlem!!!! matka jak sie dwoie to mnie zjebie i zajebie. czy to bedzie trudne ? nie wiem nic o pieczeniu.

Gość vybsbashq
lepiej idź i kup w cukierni

Gość piotrus.lakomczuch
to nie jest smeiszne. matka jest ostra.jak sie wkurwi to bedzie niezle. nie wiem co to za ciasto bylo- bardzo smaszne na pewno. normlany biszkopt ten taki zolty na to jakas taka masa kremowa ,po tem biszkopt ciemny i na to galaretka.....

no to zrób dwa biszkopty, jeden jasny, drugi z kakaem, ubij śmietanę i daj do niej żelatynę i zrób galaretkę z torebki i tyle. Przepisów na biszkopt jest dużo, więc znajdź sobie jakiś na necie który będzie ci odpowiadał. Mojego przepisu nie zdradzę :) A i tak sądzę, że jest to prowo, więc po co ja się rozpisuję.... pa

Gość Oj, ubawilam sie - moj
facet robi tak samo, i tez ma na imie Piotrus :) serio, lepiej kup

Gość ruda laska
całą blachę zeżarłeś? mnie byś rozśmieszył :D ale jak twoja matka tak to może przeżyć to możesz upiec np.to http://www.wielkiezarcie.com/recipe3859.html takie świąteczne proste ciasto, mak kup już zmielony :) jak cię to przerasta, to dzwoń do mamy i się kajaj :D:D:D