Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość figo fago.

Co planujecie na 2. sniadanie dla 15- miesieczniakow dzisiaj???

Polecane posty

Gość figo fago.

Bo mi sie kompletnie pomysly wyczerpaly. Na pierwsze sniadanko miala platki owsiane na mleku z bananem, wczoraj na drugie byly 2 zoltka na miekko z chlebem, dzisiaj juz nie wiem... :-O

Gość maamma Matuśka
Mój 15 miesieczny synek jadł dzisiaj jogurt naturalny ze zmiksowanym bananem ,jabłkiem i gruszka ,ale to straszny niejadek i je tak naprawde tylko pare rzeczy i do nowości trudno go przekonac

Gość mama listopadowa****
kanapka z szynką i pomidorem albo banan z płatkami owsianymi (sa bardzo zdrowe)

Gość Oja pierniczę..
wy naprawdę nie macie ni do roboty? czy nuda w domu aż tak bije na dekiel?? matko...gdy mój mały był niemowlakiem aż tak mi nie odbijało:( co na śniadanko...co na podwieczorek....jaką zrobił kupkę...jakiego koloru była kupka.. kobiety!!!

Gość mama listopadowa****
no ja nie mam żebyś wiedziała......

-naleśniki -jajecznica - kanapki z czym tam lubi - owoce+ biszkopty - twarożek - ryż z jogurtem - kaszka Nie wiem....mój ma 11 miesięcy i takie zjada drugie śniadanie. Wcześniej pije mleko.

mama listopadowa**** jak ty go namówiłaś :P mój jak dostaje kanapkę to napierw rozwali potem zje chleb-ser beee ale z tosta mniam hehe mój jadł dzisiaj jajecznicę nie umiem go namówić do parówki :D

Gość mamusk inna niz inne
Ja nie podaje drugich sniadac: Rano dziecie pije mleko, potem czyms zagryza ( chleb z z cyzms tam lub np kawalek ciasta drozdzowego) kolo poludnia normalny obiad: zupa albo warzywa z miesem i deser/ owoc jak jeszcze glodna po poludniu podwieczorek jakis jougrt , owoc , i czasme herbatnik wieczorem kolacja na cieplo lub na zimno i przed spaniem ewentulanie butla Karmie co 4 godziny. Dziecko w porze posilku jest glodne i ladnie wszytko wcina. Polecam ten system

Gość znajoma32
te platki owsiane to jak robicie dzieciom takie blyskawiczne czy normalne gotujecie na mleku i ile mnie wiecej .... tz jak dlugo gotowac...dzieki

Gość co jeszcze
dajecie dzieciom

Gość imć podszywacz
jajowe na kielbasie z cebula :classic_cool: