Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzonaaaaaa

Akcja nie robienia zakupów w piątek - jetsem przeciwna

Polecane posty

Gość omniz
kurva nie kazdy widział kokosy w zyciu

Gość smrodek
nie, tlumaczyc sie nie mam zamiaru :) jednak Twoj przyklad ma sie do sytuacji jak piernik do wiatraka

przeciez nigdzie Ci nie groze. czytaj ze zrozumieniem pacanie!!!! dobrze by było gdybyś Ty w ogóle coś zaczął innego w zyciu robić, anizeli siedzenie na kafe. eot, ten watek jest coraz bardziej debilny. miłego.

Gość smrodek
jak nie kazdy? ;D chociazby w TV, gazecie czy ksiazce czy nawet na puszkach badz batonach!! male dzici wiedza jak wyglada kokos! bo widza gdzies tam w tv czy ksiazeczce na palmie i sie pytaja, a tam 30 letnia kobieta nie wie. zreszta nie chce na nia najezdzac, tylko uswiadomic ze jednak takie osoby na kasy przyjmują

Gość o matulu :-O
smrodek - ja miałam to samo z AWOKADO :-D Babka patrzy, patrzy, porównuje z tą swoją "książeczką z kodami" i w końcu cała czerwona "a co to jest?" :-D Myślałam, że pęknę ze śmiechu

Gość omniz
jak widać nie kazdy z waszych przykładów to wynika

Gość o matulu :-O
jak można nie wiedzieć, jak wygląda kokos albo awokado? przecież to niewyobrażalne :-D

Gość omniz
a ty wiesz jak wyglada lemiesz, heder, albo szyna naprowadzajaca?

Gość omniz
albo linten, sorbiffer, fliegier?

Gość omniz
cich cicho , szukają w google

Gość makdonaldowa222
a niby czemu mamy nie kupować? przecież sklepy i tak będą otwarte i ekspedientki będą musiały przyjść do pracy mają siedzieć na dupach i odliczać do końca pracy?

Gość smrodek
omniz ale my nie pracujemy w sklepie z tego typu "sprzetem" wiec wiedziec nie musimy, pozatymm nie sa to rzeczy ktore mozna zobaczyc dosłownie wszedzie (tak jak wspomnialam nawet na batoniach) a ona tam pracuje i jesli nie wie (jakims cudem) to niech pojdzie i pooglada

Gość omniz
ale ja pytam czy ty wiesz, skoro każdy wie to ty tez powinnaś...

Gość smrodek
porownujesz niebo i ziemie :) to raz a dwa JA TEGO NEI SPRZEDAJĘ, a ona tak. jakby do mnie klient podszedł z płaszczem, to mialabym sie go zapytac "a co to?!"

Gość smrodek
z reszta... ciemna masa z Ciebie bije, wiec nie mam satysfakcji z tej wymiany zdan. milego wieczoru

Gość omniz
dlaczego uważasz ,że jestem ciemna- ja przynajmniej pracując tam gdzie pracuję , mam o wiele szersze horyzonty niz ty kiedykolwiek zdołasz sobie wyobrazić

Gość smrodek
bo studiujac (majac 22 lata) pracuje w butiku jako kierownik u mnie horyzontow nie widzisz?? :D hahaha no tak, Tobie pewnie mamusia kieszonkowe wypacala podczas studiow (jesli wogole je masz hihihi) a teraz jeszcze pracujesz w rodzinnej firmie ;) ja niestety (a moze i staty, bo wiem co to znaczy praca) utrzymuje sie na studiach, bo stypendium naukowe to grosze ;)

Gość smrodek
z reszta juz napisalam - z prostakami nie wdaje sie w dyskusje, poniewaz zwyczajnie nie daja mi satysfakcji (a wnioskuje to po Twoim slownictwie i stylu pisania;)) pozdrawiam i zycze milego wieczoru

Gość omniz
kochana ja od razu po technikum ekonomicznym musiałam zabrac się do pracy- bo na rodziców nie mogę liczyć , teraz mam własną rodzinę i sama zawdzięczam sobie to co mam, i mimo iż mam tylko wykształcenie srednie nie uważam sie za osobę głupia i ograniczoną prostakiem jestes ty bo obrażasz kogoś bezpodstawnie o czym z resztą swiadcza twoje wypowiedzi i wreszcie sam twój nick

Gość j.j.j....
tak tak, zamknijmy wszystkie sklepy, dajmy wolne calej policji, strazy, zamknijmy szpitale i oddzialy ratunkowe, wkoncu na pogotowiu tez pracuja matki i zony... zaknijmy wszystkie hotele, stacje benzynowe, dajmy wolne mpk, pkp, pks i pll lot, taksowkarze tez niech maja wolne aaa i moze jeszcze zrobmy wigielie dniem bez samochodu

Gość smrodek
haaa i tu Cie boli!! jesteś bez wyksztalcenia dlatego tak psioczysz :) i poczytaj jeszcze raz moje posty - ani razu nie obrazilam tam pracownikow kasowych - przytoczylam jedynie sytuacje z kokosem!! (jako dowod ze jednak ludzi bez wyksztalcenia sadza sie na kasach, bo ktos nie wierzyl, a nie po to by te Panią obrazic) zafunduj sobie jednak studia, moze tam naucza Cie czytania ze zrozumieniem, bo widac ani szkola podstawowa ani srednia Ci tego nie dala

Gość omniz
jak to nie mam wykształcenia- mam , może nie takie jak ty , ale mam i na pewno też mam więcej kultury i doświadczenia zyciowego od ciebie gówniaro, poczekajmy ,aż skończysz studia zobaczysz ,że wtedy juz tak chetnie Cie nie zatrudnią jak widać tobie wykształcenie dało tylko wiedzę bo burakiem jesteś nadal panienko

Gość bbbbbbaaaaaaa
Ja jestem urzędnikiem i pracuję w Wigilię do 15.30. Zakupy robię sukcesywnie od paru dni po pracy, w Wigilię nawet jakbym chciała, to już nic nie kupię, w moim małym mieście sklepy otwarte do 14-tej lub 15-tej. I też byłabym za tym , żeby wolna była Wigilia a nie Trzech Króli.

Gość babunia21
Supermarkety zazwyczaj otwarte są do 21, 22. Nie wyobrażam sobie że musiałabym zostać tak długo w wigilie, tylko dlatego że jakaś paniusia czegoś zapomniała kupić. A pomyślałyście że taka kasjerka musiałaby jeść kolacje wigilijną o 22 może nawet 23 bo musiała tak długo pracować?! Kolacja jest wieczorem a nie w nocy bo 23 to już noc. Nie mówię tu o takich zawodach typu lekarz, strażak bo to wiadomo że muszą być na posterunku w razie czego. Ludzie więcej zrozumienia dla kasjerek, to też ludzie.