Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzonaaaaaa

Akcja nie robienia zakupów w piątek - jetsem przeciwna

Polecane posty

Gość wkurzonaaaaaa

wiem, wiem, zarazmie zjadą, ze jestem niezuła itp, ale ale pomyślcie sami, czy lekarka, ma zabronić ludzimo chorować w piatek, czy policjantka ma zaapelowac by nie było rozrób i kradzieży, ile jest zawodów, w których trzeba być w pracy i koniec! i argumentacja, ze ekspedientki to głównie kobiety, że musza szykowac święta itp też jest do bani. a pisze o tym na wspomnienie nieprzyjemnego incydentu z zeszłego roku, zrobiłam dużo wcześniej zakupy i miałam listę i byłam pewna, ze mam wszystko, ale okazalo sie, ze nie! że zapomniałam dokupić soli, poszłam do sklepu około 14 i w poprosiłam o tą sól...pani obsługująca zachowała się chamsko, prawie się darła z wielkim oburzeniem, że było hasło by nie kupować, a hrabianka czyli ja, musiala na przekór, szkoda gadać, nasłuchalam się tyle, ze w pale się nie mieści. a jakim prawem do cholery pytam, jakaś ekspedientka ma być wyjątkowo traktowana.

Gość Lisek z ogonkiem
zgadzam się! święte krowy!

Gość a co to za bzdura
a co to za bzdura ta akcja pierwsze słyszę i się śmieje z tego???

Gość weirdo
takim, ze wy klienci zachowujecie się jak durnie, którym umysł wyssało. pracując w branzy odziezowej odkryłam, jakim tępym narodem jesteśmy. moze i jesteś mądra, ale wchodzac do sklepu stajesz się jełopem. pracujesz od 9-17, to masz czas by zrobić zakupy przed świętami. no chyba, ze nie pracujesz wcale. wytlumaczenia nie masz.

Gość hoohoo
ta akcja nie przejdzie bo niewiele osób zwlaszcza pracujacych, może sobie pozwolić na nierobienie zakupów tylko dlatego że ktoś wymyslił jakas akcje

Gość Zenad Ty chyba nie myslisz
u mnie znajomi po studiach z mgr, z doktoratami stoja za lada w Tesco, a kolesie ktorzy ledwo skonczyli zawodowe, obijaja sie na budowach, odstawiajac fuszerki za 3- 4 tys miesiecznie

Gość weirdo
zenad, ja i jak i zarówno wielu moich znajomych studiujemy zaocznie, jednocześnie pracując. chociaz niebawem mnie wywalą, bo się kłucę z takimi jełopami jak ty, którzy myślą, ze panami zycia... bo nie za ladą, a na budowie zasuwają.

Gość Barbie LaLa
Nie widzę problemu :) Mieszkam na takiej większej wsi i nie ma dnia ani godziny o której nie mogłabym zrobić zakupów. Jest jeden market, który będzie w wigilię czynny do 13 a potem do samego wieczora można robić zakupy w małych sklepikach gdzie będą stali za ladą właściciele, nikt im przecież nie zabroni :) jest tam parę groszy drożej i to tyle.

Gość a co to za bzdura
weirdo, jak pracujesz w sklepie odziezowym to w tym sklepie powinnas byc nawet w piatek do konca, a ja moge przyjsc 10 min przed zamknieciem i nic ci do tego, jak ktos pracuje ciezko w roznych godzinach i nie ma czasu wczesniej zrobic zakupow to niestety musi w piatek, ja osobiscie w piatek bede robił wiekszosc zakupow i to pewnikiem nie rano bo rano jeszcze troskzu musze popracowac i mam to w nosie czy to sie kumus podoba czy nie zasranym ich obowiazkiem jest mnie obslugiwac i koniec ,

Gość wkurzonaaaa
ja rozumiem, ze można się postarać i zrobić więkzosć zakupów wczesniej, tu nie chodzi o mega zakupy, ale czasem czegoś zapomnisz, albo czegoś ci zabraknie, no nie przewidzisz wszystkiego i czy to jest powód, zeby jakaś krowa oburzała się w sklepie i darła na klienta?! dużo ludzi pracuje w święta i nikt się nimi nie przejmuje!

nie mam nic przeciwko zakupom w piątek czy ich brakowi, wszystko mi jedno. ale mam duzy sprzeciw przeciwko DEBILIZMOWI klientów. w tamtym roku w wigilię (pracowałam w sklepie obuwniczym wtedy) pani zrobiła nam awanturę dlaczego my bezczelne zamykamy sklep o 14,30?! przeciez ona by chciala z córką po kolacji przyjść kupić buty?! tak koło 18-19 by sobie przyszła a my bezczelne zamykamy :o no prosze Was, litości :o myślałam że ją tam zabiję glupia sukę :o

Gość trza było się uczyć
a teraz nie narzekac głabice

Gość no nie :-O
Taką macie pracę, pogódźcie się z tym. A co, jak np. lekarze czy kierowcy karetek zrobią akcję "nie chorujcie w piątek"? A żeby zrobić wam na złość leniwce, przejde się po sklepach w piątek

Gość trza było się uczyć
jakbys sie uczyła to byś w sklepie nie pracowała

no uczyłam się, teraz pracuje w nadzorze budowlanym, a zaraz po studiach pracowałam w sklepie obuwniczym. jakieś głębsze przemyślenia co do tego?

Gość weirdo
a to tak łatwo zmienić robotę ?

Gość Lobeliaaa
Większość ludzi ma wolne dopiero w piątek to kiedy mają robić zakupy? Ja na przykład pracuję codziennie od 9 do 18 wychodzę i sklepy pozamykane. Właśnie w piątek zamierzam kupować prezenty świąteczna i wszystkie produkty potrzebne do urządzenia świąt i wigilii. Nie mogłam zrobić zakupów wcześniej bo wypłata jest po dwudziestym

Gość weirdo
wy to uwazacie za bzdure ... dlatego ten naród jest taki tępy ; ) myślą jeno o swoich prostackich dupach. nic dziwnego, ze taką opinie mamy na zachodzie. swoją drogą, przynajmniej mam materiał na artykuł ; D

Gość szokink
ja nie pracuję w piątek, ale i tam robotę taką, ze jak wracam do domu, to nie mam sił na nic, niby w biurze, czysta praca, komputerek, wymagająca wykształcenia, a ryje umysł, psychicznie ejstem wyprana, że nawet własnym dzieckiem nie mam siły się zająć i nie narzekam kuźwa jak sklepowe, bo jak sklepowa wróci do domu to nie bierze ze sobą tej pracy, a ja po pracy pacuję w domu, jeszcze weekendy, tel. od szefa i żyję! więc jak mam ochotę na zakupy w piątek to sobie robię i nie mam na pewno chęci oglądać skrzywionych i oburzonych twarzy.

Gość ludziom sie za duzo WYDAJE
bo wam wszystkim to sie WYDAJE, a gowno wiecie. Myslicie stereotypami i uważacie siebie za pepek swiata. nie wiecie jak naprawde wyglada praca sprzataczki, ekspedientki, urzedniczki, nauczyciela i pierdolicie trzy po trzy. zacznijcie MYSLEC. po ludzku.

Gość weirdo
Lobelia, to jest jeszcze zrozumiałe.

Gość klask w pupę
A co mnie obchodzą ekspedientki biedaczki, jak im się nie podoba niech pozukają innej pracy. gwarantuję,ze są cięższe.

Gość weirdo
Szokink, a ja pracuje na kilka etatów,prócz tego studiuje ; ) i jestem równiez "sklepową". i wracam zmęczona do domu. ale przynajmniej nie jestem taką egoistyczną kurwą jak Ty. współczuje Twoim dzieciakom. bo niezłe szmaty z nich wyrosną, jak się w mamusie wdadzą.

Gość powiem krotkooo
24 grudnia jest dniem pracujacym, wiec nie gadac tylko stac za ladami i robic co do Ciebie nalezy, a tak na marginesie ja osobiscie i wiekszosc moich znajomy wszelkie zakupy prezenty jedzenie itp. robi w piatek i mamy głeboko wasze akcje