Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iza izka isunia

facet mi sie dzisiaj oswiadczyl!!!

Polecane posty

Gość iza izka isunia

jestesmy razem 2 lata a tem peirdolnioety wyskoczyl dzisiaj ( we wtorek)z zareczynami. po peirwsze - kto zarecza sie we wtorek???? po drugie- oboje jestesmy mlodzi, moze to jeszcze nie to . jaki sens jest sie JUZ zareczac????? po tzrecie- wie,ze nie lubie niespodzianek a ten mi wyskoczyl jak filip z konopii z peirscionkiem .........

Gość awdzsfdwedscxzsefdc
ciekawa jestem co odpowiedzialas ;> i co jest zlego we wtorku? :D rozumiem, ze istnieje dzien tygodnia przeznaczony do zareczyn?:D

Gość iza izka isunia
powiedzialam, zeby przetsal strugac wariata. a na zareczyny to jest sobota i niedziele, no ewentulanie piatek a nie w tygodniu......

Gość ten Piotr jest jakis dziwny
mogl chuj poczekac do Swiat :P

Gość awdzsfdwedscxzsefdc
czyli nie przyjelas oswiadczyn? jak zareagowal? tylko chyba mu nie powiedzialas, ze nie przyjmujesz zareczyn bo zly dzien tygodnia wybral? xP

Gość iza izka isunia
wg mnie to dziwne. czy on nie sluchal mnie jak mu mowilam ,ze nie podobaja mi sie zareczyny ''w tygodniu'' ,ze powinny byc magiczne i najlepeij zeby gdzies wyjechac, chcoaizby tylko na ten jeden dzien.... poza tym peirscionek nawet nie w moim guscie. ach,faceci.....

Gość kretyneczko tyyyyyyy
jakie to szczescie ,az srasz! to widac i słychac i czuc!!! wreszcie debil cie uziemni i bedziesz słuzba w pelnym wymiarze,ciesz sie i nie udawaj tutaj ze nie posikalas sie po nogach ze szczescia bo tu mało debili takich jak ty,bezdomna suczko :-)

Gość iza izka isunia
nie przyjelam ,i w sumie to nawet nie traktuej tego jako zareczyny....to nie tak mialo byc. jak zareagowal?? hmm, w sumie to sie zmieszal i wyszedl. szkoda mi go bylo ,no ale ludzie....... z czym, do ludzi??!!??!?! wkurzona bylam ,bo to nie tak mialo byc.

Gość awdzsfdwedscxzsefdc
oswiadczyl ci sie bo cie kocha. myslisz, ze gdyby w sobote przyszedl do ciebie i powiedzial ci, ze masz sie pakowac, pojechalibyscie gdzies na jeden dzien tak jak mowisz, bylibyscie sami i ponownie by sie oswiadczyl to bys sie zgodzila?

Gość iza izka isunia
mozliwe,ze wtedy bym sie zgodzila. chociaz i tak nie ejstesmy ze soba wystarczajco dlugo..........

to musi byc prowo, bo nie wierze, ze istnieja takie kretynki ^ ^ haha ulozyla sobie scenariusz i facet ma go przestrzegac, nooooo to sie usmialam xP

Gość vbvbb
wspolczuje facetowi takiej pier...tej przyszlej narzeczonej,kopa w dupe bym ci dala jak bym byla n amiejscu twojego faceta ,idiotko

Gość Blowwww ;)
ależ Ty jesteś cyniczna i pierdolnięta .. Boże że on cie nie zostawił ..

to akurat jest zart, ale znam osobe ktora nie przyjela oswiadczyn bo pierscionek byl za tani :D czyt. z za malym brylantem :D od razu dodam, ze ta osoba nie jestem ja ;)

Gość iza izka isunia
ludzie nie najezdzajcie na mnie!! Traktuje zareczyny bardzo powaznie ,co zlego w tym ,ze chce zeby byly idelane? wymarzone?? to w koncu jeden z najpiekszniejszych dni w zyciu ,a chyba wiecie ze w zyciu trudno jest cokolwiek zaplanowac, wiec moze udaloby mi sie miec ten moment taki o jakim zawsze marzylam....

Jebana ksiezniczka... Zal mi chlopaka. Jedne biadola ze sie nie chce oswiadczyc a drugim nie pasuje bo sie oswiadcza. Ludziom to sie juz we lbach poprzewracalo.