Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alcia25

ciążą?

Polecane posty

witam! mam moje cykle sa 28-30 dniowe, uzywam testów owulacyjnych, jestem po 1 poronieniu. do @pozostało mi jakies 8 dni a ja od kilku dni mam bolesne obrzmiale piersi i wydaje mi sie ze pojawily sie fioletowe zylki wokoł sutków ( choc moge byc poprostu przewrazliwiona ), wczoraj pojawil sie dziwny biały sluz i ból piersi po bokach , rano jak sie budze to moje sutki wygladaja jakby byly popuchniete! czy jest szansa ze jestem w ciazy?

szansa jest oczywiscie!!! ale nie wmawiaj sobie objawow to dosc wczesnie na objawy chociaz nie twierdze ze nie sa one prawdziwe !! ja starałam sie o 1 dziecko ponad 2 lata i zawsze mailam tyle objawów ..... a w tym miesiacu co faktycznie zaszłam nie mialam żadnych!!! czekaj cierpliwie !!

widze kolezanko ze odpuscilas ?? takich tematów bylo tu duzo sama tez takie zakladalam rozumiem cie szuka sie objawów ciazy na kazdym kroku ale to nic nie zmieni!!!! wyluzuj sie i poczekaj z 10 dni jak nie dostaniesz @ zrob test powinien wyjsc juz prawidlowy

czekaj cierpliwie! - to strasznie trudne wiem ze nie ma sensu robic teraz testu ale oczywiscie polecialam do apteki po testy wiedzac ze nic z tego nie bedzie ale to silniejsze ode mnie! chec zajscia w ciaze wygrywa ze zdrowym rozsadkiem:)