Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koralina88

Zakochałam się ...

Polecane posty

Gość Koralina88

w moim dobrym kumplu. Studiujemy razem, spotykamy się po zajęciach i wszystko byłoby fajnie, dopóki nie poznałam go z jedną z moich koleżanek(którą akurat spotkaliśmy ją kiedyś przypadkiem w Empiku). Oczywiście od razu się nią zachwycił i wymienili się numerami telefonu, a kilka razy podobno spotkali się beze mnie. I bardzo mnie to zasmuciło. Fakt faktem, nie jesteśmy parą, on nie wie o tym, że coś do niego czuję, ale i tak jestem zazdrosna. Drażni mnie to, kiedy o niej mówi. I chociaż z tego, co widzę, na poważnie interesuje się naszą koleżanką z roku, co już mnie denerwuje, to sam fakt, że chce się bliżej zakumplować z moją przyjaciółką, mnie irytuje. Ona sama twierdzi, że on ją śmieszy i interesuje się zupełnie kimś innym, ale i tak mnie to nie pociesza.

Gość Koralina88
Dobra, wyjdę na zazdrośnicę, ale tak bardzo mi na nim zależy, a on traktuje mnie jak siostrę, szukając kontaktu z innymi kobietami... Tutaj te dwie, potem następne...Mam dość bycia tylko kumpelą :(

Gość Koralina88
Proszę o radę, co w takiej sytuacji ? Nie chcę wyjść na zazdrosną, ale to dla mnie coraz bardziej drażniące...

Pozostaje Ci zostawić wszystko tak jak jest albo zagrać w otwarte karty. Tylko się nie baw w podchody.

Gość Koralina88
Kurcze, myślę, żeby tak zrobić, ale jestem bardzo nieśmiałą osobą i boję się, że on mnie odtrąci. Nigdy nie powiedziałam żadnemu mężczyźnie, że mi się podoba, a co dopiero tak bliskiemu kumplowi.

Jeżeli on nie darzy Cię uczuciem podobnym do Twojego, to w momencie jak mu to wyznasz zapomnij o przyjaźni. Nie będzie tak jak do tej pory. Twój wybór. Ja bym powiedziała.

Gość Koralina88
Z tego, co widzę, to nie podobam się mu jako kobieta. Nieraz widziałam jak w moim towarzystwie oglądał się za innymi pannami, co było dla mnie niezwykle przykre... Myślałam raczej o tym, żeby go sobą jakoś zainteresować, w taki subtelny sposób, żeby to on nareszcie mnie dostrzegł, a dopiero potem przejąć inicjatywę.

Gość Koralina88
? Może ktoś jeszcze coś podpowie ?

Gość lekka zenada
kobiety to lubia sie oszukiwac... skoro nie interesujesz go jako kobieta to niby w JAKI sposob chcesz go zainteresowac soba? Glowa muru nie przebijesz, co najwyzej pozniej bedziesz czula sie upokorzona, jak gosc oleje twoje zaloty.

Gość Mała misia:)
Powiem ci ze facetowi nawet na mysl nie przyszlo ze on cie podoba i wogole.. traktuje cie jak dobrea przyjaciokle i pewnie tylko tyle. ty albo mu poiwesz co do niego czujesz albo bedziesz go dalej traktowala jak przyjaciela...