Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HeLeNNoN

Jak zaintrygować mężczyznę, który do tej pory nie

Polecane posty

Wojownik jakoś zamilkł. Chyba go przeraziłam za bardzo.

"Bardzo zabawny dowcip, koledzy z gimnazjum sie z tego smieja?" Chodzisz do gimnazjum? Tutaj to w ogole nie rozumiesz co napisalem. "Tak, placze z waznych powodow i nie wstyd mi z tego powodu. Oprocz bycia facetem trzeba tez byc czlowiekiem" "Rozumiem. Twój związek to nie jest nic ważnego, więc nie może być powodem łez...." Nie, nie zrozumiales nic. Moj zwiazek nie jest powodem lez. Oboje staramy sie zeby nie krzywdzic siebie na wzajem, bo jestesmy dla siebie najwazniejsi. Jesli ty placzesz w zwiazku to raczej obnazyles tu samego siebie, wiele par wychodzi z takiego zalozenia, tani sentymentalizm, zal mi waszego zwiazku i was oboje. Już wiem skąd ten nick! Taki nerwusek zadziorny z Ciebie, ale prościej było napisać "wojownik" Tak, jestem nerwowy, jednak nijak sie to ma do mojego nicka. Na mnie pora, ide popłakać z byle powodu Ubolewam.

ojej cichy nie zrozumiałeś intryguję prawdziwych mężczyzn wszystkich pozostałych irytuję proste

Gość buahahaha porażka
dziewczyno jak ty nas pytasz /obcych anonimowych ludzi/ jak zaintrygować faceta to raczej nigdy ci się nie uda

(Cichy czy Ty też masz takie wrażenie, że Wojownik jest taki bardzo sieriozny?)

Dobra trzymajcie sie ja tez lece, dam wam pogadac, bo widze nie bardzo sie zrozumielismy

Ike ale mnie też zaintrygowałaś a ja nie jestem prawdziwym mężczyzną. I co podglądasz! Iść miałaś. :D

"ojej cichy nie zrozumiałeś intryguję prawdziwych mężczyzn wszystkich pozostałych irytuję proste " Skad wiesz, ze nie na odwrot? Xd

" Ike ale mnie też zaintrygowałaś a ja nie jestem prawdziwym mężczyzną. I co podglądasz! Iść miałaś." Haha, wlasnie.

ojej cichy nie zrozumiałeś Nie, nie. Błądzisz we mgle pośród mroku. Jakie są symptomy tego zaintrygowania. Może to czkawka zwykła.

(Wojowniku ale ja to do ike z czułością mówię. :D )

wojownik bo ja w odróżnieniu od ciebie jestem osobą cholernie inteligentną wiedzącą rzeczy, o których ci się nawet nie śniło:) stąd wiem

Oj ike, może nie nie lekceważ fantazji Wojownika. :D

Jakie są symptomy tego zaintrygowania. takie jakie powinny być wiesz cichy, nie każdy płacze i czka w towarzystwie kobiet:) i tyle:P może dołączę jeszcze wieczorem:P

Jeszcze raz się wpiszę, żeby okrągłą liczbę wywołać.

Gość gddfdfdffsd
Ale spamujecie, matko. Ludzie chcą pogadac na temat a tu śmietnik. Cały temat oczywiście do skasowania.

Gość mojtek
ja zwrociłbym uwagę gdybyś zaczeła sama się piescic przy mnie

Gość mojtek
jest tu ktos jeszcZE!POZDRAWIAM