Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bazienka :**

Zaszłam w ciążę żonatym.On chce, żebym urodziła po kryjomu i poczekała.

Polecane posty

A on za rok, dwa rozwiedzie się z żoną, bo teraz łączą ich interesy. Dziecko musi mieć ojca. Powinnam iść do jego żony i porozmawiać o naszym dzidziusiu? Nie chcę, żeby jej się coś stało, jak się dowie, że jej wielce szanowny małżonek sie puszczał (podobno jest histeryczką).

Gość no gratuluję głupoty!!!!!
Nie wiesz że gdzie jest mąż i żona to TY jesteś intruzem?

teraz sie o nia martwisz??!?? nie trzeba bylo sie puszczac z facetem, ktory ma zone. to jest tak samo jego jak i Twoja wina. i ciekawa jestem czy Ty nie wpadniesz w histerie jak w koncu do Ciebie dotrze, ze on wcale nie zamierza jej zostawic dla Ciebie, tylko chce zostac z nia, a Ciebie meic do lozka

Gość pani domu
czarno to widzę

Gość kAROLAAAAAAAAAAAAA...!!??
A mają dzieci???????

Nie mają dzieci. Hah, jak ja się mogłam puszczać, jeżeloi ja jestem wolna i z nim jedynym się spotykałam, nikogo nie zdradzałam, a to on się puszczał jeśli już bo spał z dwiema kobietami, ja z jednym. Nie martwiłam się nią wcześneij, bo nie planowałam wychodzić za mąż za mojego faceta, i w sumie dalej nie chce, bo jest puszczalski i zdradza, ale ta wpadka... Dziecko musi mieć ojca.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaa_________
Po co te kobiety wskakują do łóżka żonatym.. nigdy tego nie zrozumiem. Zawsze byłyście i będziecie tylko chwilową fascynacją, bo facet zazwyczaj żony nie zostawia, to raczej ona jego gdy zobaczy, jakim jest człowiekiem ;) Ale mimo wszystko nie życzę Ci, byś któregoś pięknego dnia, szczęśliwa, że zamieszkaliście razem a on się rozwiódł, nie dowiedziała się nagle, że Twój ukochany z inną w łóżeczku na niby szkoleniu przebywa.

Gość podobno histeryczka jest zona
....:) hmmm a to pewnie jego opinia co ? a ty lykaj jak pelikan co on ci powie i ze niby odejdzie za rok od niej tez lykaj heh jakby cie chcial to by od niej odszedl zanim dziecko zrobil

Ta jedyna niepowtarzalna Czemu wspłczujesz mi rozumu? Uważasz się za najmądzrzejszą? Ja spotykałam się z nim głownie na sex, to była niestety wpadka. Przecież nie szukałabym na męża faceta, który jest dziwką :O Zresztą, nie pytałam o ocenę mojego rozumu, nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Pytam, co mam zrobić, czy iśc do żony i powiedzieć o naszym dzidziusiu?

Gość fuuj jak można
jak to wpadka ? Nie używałaś gumy ? wkładał ci gołego fiuta po tym jak wyciągnął go z żony ? :O :O Jesteś dnem, lepiej sie wyskrob :O

nie rozumiem takich kobiet jak Ty. "dziecko musi meic pjca" wiesz mi, ze lepiej mu bedzie bez ojca. po co Ci taki facet, ktory bedzie Cie zdradzal, znowu jakas zaplodni i zostawi Cie dla kolejnej - chociaz i tak nie wierze, ze zostawi zone dla ciebie. biedne sa neikochane dzieci masz juz tyle lat, ze powinnas wiedziec skad sie biora dzieci i ze nie ma 100% zabezpieczenia i kazdy uprawiajacy sex powinnien sie liczyc z tym, ze moze to sie skonczyc ciaza i marne jest Twoje wytlumaczenie, ze Ty sie nie puszcalas bo bylas kochanka tylko 1 faceta - wiedzialas dobrze, ze ma zone i ze rozbijasz zwiazek - jestes tak samo winna

Gość mysle,ze.....,.
Miałam podobna sytuację z tym, że nie wiedziałam , że miał żonę. Każde święta byłam sama bo on jezdzil do pl. Mówił,że do mamy bo jest sama. Mnie nie chciał zabrać ze sobą choć i tak nie pojechalabym bo uważałam,ze to zawczesnie. Cały czas mówił, że jego rodzina cieszylaby sie z dziecka a gdy zaszlam w ciążę on nagle był przerażony. W trzecim miesiącu ciąży dowiedziałam sie o jego żonie. Czekalam prawie do końca ciąży az sie rozwiedzie. Nawet pojechał do pl złożyć pozew o rozwod. Swojej rodziny też nie informowal. W koncu nie wytrzymalam i sama poinformowałam jego żonę i okazalo sie, ze relacje między nimi sa zupełnie inne niż on to przedstawiał . Wyszła z tego wielka wojna wyczerpująca wszystkich nerwowo. No ale final jest taki,że teraz mam cudowna córkę i mieszkamy z jej ojcem. Jesli jestes na tyle silna psychicznie to poinformuj jego zone o tym. Nie licz na to, ze on zostawi ja za rok lub dwa. To sciema jakich mało. Myśli Ci

Gość i pomyśleć że
takie dziadostwo zawsze się musi rozmnozyć :O A normalni ludzie często latami się o ciążę starają :O

"Przecież nie szukałabym na męża faceta, który jest dziwką" przykro mi to stwierdzic, ale dziwka to jestes Ty a nie on. Ty dawalas zonatemu. nie masz dla siebie szacunku?? czy zaden inny cie nie chcial?? nie rozumiem po co kobiety zadaja sie z zonatymi. po co to zaczynalas? nie lepiej bylo znalezc wolnego faceta - skoro, jak napisalas - tylko na sex

Gość i pomyśleć że
wolni jej nie chcą, bo są mniej zdesperowani niż zajęci - oni to bzykają w myśl zasady - potwór nie potwór byle miał otwór. Zachciało sie żonkosiowi drugiej dziury, mało wybredny był, jak zawsze w takich przypadkach. A wolny na byle goowno się nie połasi.

Gość Bo mówię Ci, że tak...
Faktycznie, Ty dałaś dupy (dosłownie i w przenośni). Żonaty facet powinien dla Ciebie istnieć od szyi w górę, po co z zajętym się pchać do łóżka? Porażka. A do żony bym poszła, tylko nie licz na jej współczucie, ma prawo wyrzucić Cię za drzwi, albo zatłuc i zakonserwować jako przykład dla potomnych. A on nie zostawi żony. Jeśli spotykaliście się tylko dla seksu, to i nic więcej was łączyć nie zacznie.

mysle ze - dziękuję za radę. Ty jako jedyna odpowiedziałaś na pytanie. Reszta to jakieś zawistne jędze jak "m a d z " Ja miałam jednego partnera , każda kobieta potrzebuje seksu, a że był dobry w łóżkum, to się z nim spotykałam. Brałam tabletki, ale wpadka się zdarzyła, nie mi pierwszej i ostatniej, jak można mówić, że facet, który ma żonę, a się puszcza nie jest dziwką? Wasz facet też wolał spać z inna kobietą, bo wy nie dbałyście o siebie, skąd tyle jadu? Poza tym nie umiecie czytać ze zrozumieniem :)

Gość nudny
myślę,..ze.. MA RACJĘ nie rozwiedzie się facet. albo powiedz jego żonie alebo wychowuj sama dziecko

Gość a ja zauwazylam
te lala madz czy jak ci tam, nie myl pojec. Dziwka jest on a nie ona. Oma nikomu nie przysiegala wiernosci i nie slubowala milosci, tym bardziej lojalnosci jego zonie. Coz nie powinna moze zadawac sie z nim ale to nie ona skladala obietnice jego zonie o wiernosci. Szmata jest ten ruchacz a nie ona. Za to ze masz ruchacz w domu obwiniasz kobiete bo gdyby nie ona to on by nie ruchal...buehehe nie ta to inna. To on powinien troszczyc sie o zine a nie potencjalne kochanki strzec wiernosci ich mezow i martwic sie zeby nie zdradzali zon...zalsna jestes, zapewne jedna z tych nawiedzonych

Myślę, że muszę osobiście powiedzieć jego żonie. Mój brat zaoferował się, że sam tam pojedzie i to załatwi, ale myślę, że to trzeba delikatnie. W zasadzie to chciałam mieć dziecko, więc jestem szczęśliwa, choć nigdy nie przypuszczałam, że z nim. Moja rodzina klnie na niego i nie chce, żebym za niego wychodziła, tylko żeby uznał dziecko i płacił 1000 zł alimentów. Myślę,że to najlepsze rozwiązanie, muszę sama powiedzieć o tym żonie. Chyba że miałby płacić za jej plecami, ale moje dziecko nie będzie się ukrywać, bo nic nie zawiniło.

napisalam, ze zarowno ona jak i on sa winni - autorka zwala cala wine tylko na niego, a siebie wybiela.

"ale moje dziecko nie będzie się ukrywać, bo nic nie zawiniło." oczywiscie, ze dziecko nie zawinilo, to rodzice sa winni, ale neistety to sie na nim odbije

" a ja zauwazyłam" masz 100% racji. Ja jestem wolna, nie mam nawet chłopaka, którego mogłabym zdradzać, a on przysięgał przed Bogiem, że jej nie zdradzi. ta "m a d z " to jakaś stara, nienormalna jędza ze swoimi dziwnymi teoriami, chyba chce się pocieszyć tutaj. Pozdrawiam Cię.

oj zdziwilabys sie... ale akurat tu mi nie zalezy na Twojej opinii trzeba ponosic konsekwencje swoich czynow

Gość a brałaś mu do buzi po tym
jak z żonką anal uprawiał mniam mniam :D

nie przewidujesz wcale takie scenariusza, ze on sie wyprze tego dziecka. Przy zonie powie, ze jestes nawiedzona wariatka i nigdy by sie z Toba nie przespal. moze w koncu uda ci sie wywalczyc alimenty, ale watpie zeby to byl 1000zl, raczej 300-400 takie sa w wiekszosci niestety