Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bazienka :**

Zaszłam w ciążę żonatym.On chce, żebym urodziła po kryjomu i poczekała.

Polecane posty

Gość tak samo ty jak
adzik a ty co tak jej bronisz? jest dziwka on tez i takie sa fakty

Gość adzik72
Wiesz na siłe i łapu capu to sie nieda nic poprawnie załatwic.Nerwy i pospiech sa czasami złym doradzca.Świeta za pasem,kazdy chce je spedzic mile i radosnie a ty przemysl sobie to wszystko na spokojnie.Do urodzenia chyba jeszcze jest troche czasu wiec moze sie wszystko ułoży.Przedewszystkim musisz wiedziec co ty chcesz i jak ty to widzisz.Slub z nim niczego ci niezagwarantuje.Czasami lepiej zostac z dzieckiem samej a czasem poznac kogos wartosciowego.

Gość yyyyyyyyyyyyyy
autorko mnie uderzyło tylko to, że podkreślasz, że to on złamał przysięgę DANĄ PRZED BOGIEM, nie wiem co to może dla Ciebie znaczyć skoro sama cudzołożysz (tak tak... byłaś w "cudzym łożu") więc skoro religijne przysięgi są tak dla Ciebie ważne to najpierw szukaj winy w sobie... oczywiście powiedz żonie... może będzie miała szanse ułożyć sobie jeszcze życie z kimś wartym uwagi. a tak poza tym... to co piszesz jest żenujące... jak tak bardzo zależy Ci na dobru swojego dziecka to po co sypiasz z facetami, którymi później nazywasz dziwkami? chyba wiesz skąd się biorą dzieci, prawda? a teraz ojciec jest taki ważny... i nie jest dla Ciebie ważne, że będziesz ojca swojego dziecka nazywać kurwą?... Wymarzony Tatuś nie ma co...

Gość adzik72
Nie bronie,ale kazdy popełnia w zyciu błedy najwazniejsze wyciagnac wnioski i wiecej ich niepopełniac.Ma dziewczyna nauczke i tyle. niestety tak to jest w takich układach zawsze ktos cierpi albo żona albo kochanka.

Gość kaszmilowata
Bazienka, moim zdaniem jego żona powinna się dowiedzieć. Powinna choćby dlatego, że ma prawo wiedzieć, kim tak na prawdę jest jej mąż. Bez względu na to, czy się ona z nim rozwiedzie, czy mu wybaczy ale ona ma prawo wiedzieć, z kim dzieli życie. Od siebie powiem, że mam przyjaciółkę, która 13 lat temu dowiedziała się o zdradzie męża, pół biedy, dowiedziała się o jego dziecku pozamałżeńskim. Miała wtedy 23 lata. Nie histeryzowała wcale i nie powiedziała mu, że wie, ale wyśledziła go gdy spotkał się ze swoją kochanką i podeszła i oblała ich kwasem siarkowym (skąd wzięła kwas nie powiedziała mi do dziś, ani nikomu). Kochanka doznała poparzenia całej twarzy i górnej części głowy, zaś on miał poparzoną prawą stronę twarzy, szyję i ramie. Jak to robiła była w szoku, a potem uciekła ale następnego dnia sama zgłosiła się na policję. Została oskarżona o spowodowanie ciężkiego uszczerbku na zdrowiu i skazana na 4 lata więzienia. Obecnie, ta moja przyjaciółka wcale nie przejmuje się, że przesiedziała 4 lata w więzieniu, pokończyła w więzieniu przeróżne kursy, dokształcała się dodatkowo, uczyła angielskiego. Z więzienia wyszła jako młoda 27 latka, poszła na studia zaoczne, wyjechała z kraju i ułożyła sobie życie na nowo, ma dobrą pracę i rodzinę. Powiedziała mi kiedyś, że nie żałuje ani sekundy swojego życia. Drugiemu mężowi powiedziała, co zrobiła w przeszłości i powiedziała, że za sk*****ństwo jest w stanie to powtórzyć, mimo wszystko on zdecydował się na założenie z nią rodziny, widocznie ją na prawdę kocha. Bazienka... żona twojego kochanka ma prawo znać prawdę, ale nie znasz tej kobiety, oprócz z jego opowiadań... a powiem ci, że zdradzone żony potrafią być k***wsko wredne i bezwzględne.

Adi74 masz rację, trzeba wszystko na spokojnie, ale moji rodzice się palą, żeby już, szybko załatwić. Do reszty: przeczytajcie dokładnie topik, jak chcecie sie wypowiadać, bo to była wpadka, miał być niezobowiązujący sex, a wpadliśmy, dlatego trzeba myśleć co dalej. Naprawdę jestem zdziwiona, ile tu siedzi zgorzkniałych bab, które pewnie prywatnie są zdradzane i obwiniają o to wolne kobiety, a nie łatwego męża,

Gość tak samo ty jak
kaszmilowata - popieram i mam nadzieje ze ta niedobra zona jak to w mniemaniu autorki tez bedzie miala jaja i zemsci sie na autorce

Gość adzik72
Ja ich rozumiem ze chca to szybko załatwic.Spotkajcie sie wszyscy razem twoi rodzice ,On i Ty.Porozmawiajcie jak On to widzi dalej i podejmijcie decyzje. Powiedz mi a czego ty chcesz tak konkretnie!!!!Ile masz lat,który to miesiac ciąży?

kaszmilowata Coś mi się wydaje, że 'twoja opowieść jest bajeczką... Kolejna osoba, która chce mnie wystarszyć, echh :O Choć ta opowieść, to coś nowego :) Gdyby ktokolwiek zrobił mi krzywdę, brat z tatem zamieniliby jego życie w piekło, nikt zresztą do mnie nigdy nie skakał bo się bał, więc naprawdę się nie wystraszę :)

Gość kaszmilowata
A dodam jeszcze, że przed sądem niby wyraziła skruchę, dostała też ten wyrok i odszkodowanie dla obojga musiała zapłacić. Nie zapłaciła od razu, bo wiadomo, że na początku nie miała z czego, ale... zapłaciła im obojgu. Mimo wszystko powiedziała mi, że nigdy nie żałowała tego co zrobiła, a przed sądem tylko udawała, aby w miarę możliwości dostać najniższy wyrok. Powiedziała mi też, że zapłaciła im to odszkodowanie, żeby nie mieć problemów z komornikami, itp. i że ma w nosie te pieniądze, bo już żadne pieniądze nie zwrócą im poprzedniego szczęścia. Oboje, choć on w mniejszym stopniu oszpeceni są do końca życia. I moim zdaniem miała racje i świetnie to rozegrała. Dziś jest szczęśliwa, a oni boją się wychodzić na zewnątrz, choć już dziś nie są kochankami :) Najwidoczniej już się sobie nie podobają tak, jak kiedyś :D

Gość tak samo ty jak
hahaha braciszek i tatus obronia hehehe a brat sie nie wstydzi siostry KURWY a tatus sie ieszy ze tak coreczke wychowal?

Gość kaszmilowata
Bazienka, trudno to sobie wyobrazić, wszakże takich przypadków nie jest dużo. Nie ściemniam i nie próbuję cię wcale wystraszyć, bo większość kobiet zdradzonych płacze i rozpacza więc raczej poza wyzwiskami i wydarciem trochę włosów, raczej nic ci nie grozi. Napisałam o mojej przyjaciółce, bo mi się po prostu skojarzyło, gdy przeczytałam ten temat. Wiesz, no ja bym się na to nie odważyła, ewentualnie obojgu nachlastałabym po pysku w miejscu publicznym. Ale 13 lat temu, to zdarzenie na prawdę miało miejsce. Wierz lub nie.

Adzik72 mam 21 lat, jestem w 9 tygodniu. Mój facet ma 28lat. Moji rodzice chcą, żebym do czasu porodu wzięła ślub z moim facetem i skończyła licencjat, co akurat z tym się zgadzam, ale ślubu oczywiście nie chce. Chciałabym na męża porządnego faceta. Moji rodzice chcą, żeby on sie wprowadził i zajmował się mną i dzieckiem i był przy mnie, jak będę kończyć studia. Dziś właśnie spotykamy się wszyscy na obiedzie, tzn. mój facet ma już zaraz być, ale tato będzie dopiero o 14tej, mama później. Dziś mamy porozmawiac o tym, co dalej.

Gość yyyyyyyyyyyyyy
przesadzasz z tym zdradzonymi kobietami... to ze ktoś nie pochwala takich zachowań jak Twoje (wyobraź sobie, że dla niektórych bycie kochanka to nie tylko upokarzające, ale także moralnie wątpliwe czy nawet naganne) i nie trzeba być zdradzoną żoną żeby mieć takie zdanie, zapewniam Cie.

kaszmilowata jeśli tak faktycznie było,to jestem w szoku - Twoja koleżanka jest wstrętną psychopatką. Mogła zabić to nienarodzone dziecko i w ogóle jest pojebana, sądzę, że z jakiejś patologicznej rodziny. A ja naprawdę nie jestem z tych, które łatwo wystraszyć :)

Gość yyyyyyyyyyyyyy
zastanów się... dla zaspokojnia swoich potrzeb seksualnych zniszczyłaś kobiecie życie...

Gość byłam żoną takiego
Mogę Ci powiedzieć co spowoduje twoje i jego puszczalstwo: niekończącą się rozpacz żony. Założę się, że ona nic nie wie o żadnym rozwodzie, nawet jej to do głowy nie przyszło! Zabijcie w niej całą radość życia: ty, dziecko i ta męska dzifka zwana mężem. Przez długie lata będzie myślała o sobie jak o skończonej idiotce i nie zaufa już żadnemu facetowi. Na tym ty będziesz budowała swoje szczęście. Gratuluję. Pamiętaj jednak, że nie zbudujesz szczęścia na nieszczęściu innych.

Gość adzik72
Jesli uwazasz ze to nie jest kandydat na męza to nie rób tego.Niech da dziecku nazwisko i niech płaci alimenty,może bedzie lepszym ojcem na odległosc niz partnerem dla ciebi do życia.jestes młoda,spotkasz jeszcze nie jednego faceta,który pokocha ciebie i twoje dziecko.Jego zdrada zony z tobą mogła nie byc pierwsza i nie ostatnia.Jesli chcesz z takim facetem isc przez reszte zycia to oczywiscie twoj wybór.

Gość gggddd
do mysle,ze.....,. jaka ty kurwa jestes glupia. facetowi ani sie snilo zostawiac zony, co sama powiedzialas. dopiero jak ona go w dupe kopnela. wykopala ta meska dziwke na zbity ryj to on cwaniaczek poszedl dopiero do ciebie i ty sie teraz glupia i naiwna cieszysz, ze on jest z tobą :o żal :o

Gość sdfghjkl;[poiuygfdcvbn
twoje dziecko bedzie miało matkę szmatę i ojca kurwiarza. tak, jestes kurwa, świadomie szłaś do łóżka z żonatym, więc jestes kurwa. nie brałas pieniędzy za to do tej pory, to bedziesz brać teraz- w postaci alimentów. a bachora to zrobiłas specjalnie, jestem pewna. Sama napisałas, ze chciałas dziecka. i moze my mamy uwierzy, ze jakos ci sie wpadło przy braniu tabletek anty? jasne. zrobiłas to celowo i dla kasy, juz nawet sobie wysokosc alimentow ustaliłas, jaka cwana! zycze ci, zeby cie kopnal w dupe ten twoj fagas. a en twoj wyświechtany frazez "dziecko musi miec ojca" wsadz sobie w dupe. Wystarczy ze ma matke szmatę, ojca do kolekcji takiego samego nie potrzebuje.

adzik72 Nie chcę, ale rodzice wywierają na nas presję. Nie chcę faceta , który zdradza żonę. Dużo do niego czuję, jestem przywiązana do niego, dobrze się rozumiemy, ale to nie jest miłość :O Idę na razie, bo mój facet już jedzie, ale w wolnej chwili zajrzę tu, adzik72 dziękuję za rady :*** buziaczki uciekam na razie

Gość adzik72
życze owocnych rozmów,papa

Gość sdfghjkl;[poiuygfdcvbn
jestes tępą gowniarą. ja jakbym powiedziała moim rodzicom,ze wpadlam z żonatym, bo "uprawialsmy seks bez zobowiazan" to by mnie chyba rodzina wyklęla, bo mnie wychowali na porzadna osobe, a twoi rodzice wychowali kurwę niszcząca zycie innych ludzi, budujacą "rodzinę" na czyjejs traumie. jestes zwykla dupodają bez norm i wartosci. j bym sie takiej corki szmaty wyrzekła. jestes patologiczna i cala twoja rodzina tez

Gość kaszmilowata
Podszyw czy nie podszyw, prowo czy nie prowo, w zasadzie bez znaczenia, bo życie i takie scenariusze pisze :) Bazienka:** , moja przyjaciółka nie jest z patologicznej rodziny wcale i nie zrobiła zamachu na kobietę ciężarną, bo dziecko było już na świecie, gdy ona to zrobiła. A że dziecko było małe pewnie przyzwyczaiło się do nieurodziwej twarzy matki :)

Gość fuj brała piguły
i waliła sie z nim bez gumy :O O koorwa, chyba się porzygam :O Ten choooj w szękę szarpany pewnie niezłą broń biologiczną pod napletkiem rozsiewa :O O nie mogę :O :O

Gość a ja zauwazylam
bazienka zalogowana czy ty msz takie samo zdanie o swojej matce jak o autorce posa? Czy tylko do tatusia masz zal????

Gość kaszmilowata
Wiecie co, tak sobie właśnie patrzę w necie i właśnie śmiem stwierdzić, że wbrew temu co myślałam, jednak istnieją przypadki oblewania kwasem z zemsty, choćby w zeszłym roku jakiś facet oblał kwasem kobietę (z którą de facto miał syna). A ja myślałam, że to nie zdarza się aż tak często wcale i skąd ludzie biorą kwas? Przecież nie można go sobie ot tak kupić. Moja przyjaciółka do dziś nie powiedziała gdzie nabyła kwas. No i swoją drogą, ona wbrew pozorom nie jest psychopatką. Psychiatra, który badał ją do sprawy orzekł, że wtedy miała ograniczoną zdolność rozpoznawania czynu i działała pod wpływem impulsu. Ona tak ogólnie jest bardzo spokojną osobą i wcale nie impulsywną. Nie raz się zastanawiałam, co w nią wstąpiło wtedy, ale... nie zmienia to faktu, że ona wcale nie żałuje.

Gość oj bazienka bazienka
żona to dziwkarza poślubiła, ale Ty jakoś chętnie dla dziwkarza do łóżka wlazłaś no i się nie wstydzisz że z dziwkarzem dziecko masz no no

Gość tort z teramisu bez polewy
Tak o... z ludźmi jest tak, że nazywa się ich wedle tego co robią lub jak postępują, i tak... Uczeń się uczy, Bibliotekarka pracuje w bibliotece, Sprzedawczyni sprzedaje w sklepie, Pijak pije alkohol, Monter instalacji montuje instalacje, rzeźbiarz rzeźbi, a... dziwkarz chodzi na dziwki. Więc jak nazywa się kobieta, która dziwkarzem nazywa faceta, z którym się dyma dla sportu?