Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bazienka :**

Zaszłam w ciążę żonatym.On chce, żebym urodziła po kryjomu i poczekała.

Polecane posty

M A D Z W takim razie nie rozumiem, skąd w Tobie tyle jadu. Moim pytanem było "Czy iśc osobi ście do jego żony". Nie pytałam o nic innego :) Widzę, że wchodzisz tu jedynie, żby powyzywać innych

Gość a ja zauwazylam
no to zauwaz ze poosi konsekwencje, ona nie ma ani meza ani ojca dla swojego dziecka tylko jakiegos popapranca ktory rani wszystkich w klo, zone ktora zdradza, kochanke mamiac ja obietnicami ktorych nie ma zamiaru dotrzymac i to malkenstwo ktore nie wiadomo czy bedzie mialo normalny dom. A do tego ta nie pewnosc, co dalej...malo jeszcze?

On ma akurat wysokie oficjalne dochody, więc sądzę, że 1000 zł to idealna kwota, mam nadzieję zresztą, że sam będzie wpłacał co miesiąc, nie przez sąd. Zresztą, nigdy nie żałował kasy, ostatnio pożyczał bratu na spłatę kredytu. Nie martwię się na zapas :)

chyba forum jest po to aby wyrazac swopje opinie i rozmawiac. znajdz mi temat gdzie odpowiedzia sa tylko tak/nie i koniec jesli chcesz odpowiedzi to: nie powinnas powinnas isc do zony - bo ona nie jest niczemu winna, zawinilas Ty i facet, to jego sprawa czy bedzie chcial Ci placic alimety, czy nie, czy sad on tym zdecyduje. no i czy zostawi zone i czy w ogole ja o tym poinformuje. do tej pory nie przejmowalas sie jego zona wiec nei rozumiem po co teraz na nia zwracasz uwage

Gość mysle,ze.....,.
Myślę, że powinnas poinformować żonę. To nie będzie przyjemne dla nikogo. Wydaje mi sie, że ona też powinna wiedzieć z kim ms do czynienia (chodzi mi o jej meza). Nie spodziewają sie, że przyjmie to zespokojem. Ja zonemoje narzeczonego poinformowalam przez nk i telefonicznie. Nie mialam innego wyjścia bo mieszkamy za granicą. To co działo sie pozniej to był koszmar ale musiałam ja poinformować bo mialam dość klamstw i zdrad. W moim przypadku on zdradzal nas obie bo zadna o drugiej nic niewiedziala. Ale też niemoglam pozwolić mu any mnie zwodzil w nieskończoność. Dziecko potrzebuje ojca i ja bylam gotowa znaleźć mu innego ale musiałam ta sprawe z jego zona doprowadzić do konca aby wiedziec na czym stalam co dalej robić. Chciałam mieć to uregulowane zanim mala sie urodzila. To, ze powiesz jego zonie nie gwarantuje że on z Tobą bedzie. U mnie byo inaczej bo mieszkalismy że doba za nim zaszlam w ciążę. Ty musisz być gotowa na to, ze prxyjdzie Ci wychowywać dziecko samotnie ale musisz zabezpieczyć sie finansowo. Sprawa musi być jasna . Powiedz jego żonie i podaj go o wysokie alimentacyjnego bo skoro ma firmę to go stac na utrzymanie Ciebie a Ty tez po urodzeniu dziecka nie bedziesz mogła łatwo wrócić czytez zacząć pracę. Teraz myśl o sobie i dziecku bo on tego nie zrobi. Zaczeka aż sprawa przycichnie i zniknie.

"no to zauwaz ze poosi konsekwencje, ona nie ma ani meza ani ojca dla swojego dziecka tylko jakiegos popapranca ktory rani wszystkich w klo, zone ktora zdradza, kochanke mamiac ja obietnicami ktorych nie ma zamiaru dotrzymac " autorka napisala, ze sie spotykala z nim tylko na sex - obietnic, a ni zostawienia zony nie oczekiwala. jemu taki uklad odpowiedal i godzili sie na to obydwoje wiec teraz mnie dziwi, ze autorka oczekuje, ze zostawi zone dla niej. uklad byl jasny - sex i nic wiecej.

mysle,ze.....,. - ale w Twoim przypadku bylo inaczej - Wy byliscie razem. oni sie spotylkali TYLKO NA SEX i takie byly ustalenia

"a ja zauwazylam" - bardzo mądrze piszesz Wydaje mi się, że te zawistne komentarze wypisują zdradzane żony, które zamiast rozwieść się ze swoją dziwką, mają pretensje do wolnych kobiet. Czy ktoś tym żonom każe trzymać dziwki w domu? Jak można mieć pretensje do obcej, wolnej kobiety, która nic tej żonie nie przysięgała, a bronić mężą-dziwkę, który przysięgał przed Bogiem wierność. Dziwny tok myślenia... Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, zdradzane żonki :)

Gość a ja zauwazylam
poinformowac moze, bo wiadomo ze on tego nie zrobi. Ale fakt zona bogu ducha winna a pozniej jako pierwsza musi uczestniczyc w tych przepychankach.

dziewczyno - czytaj moje wypowiedzi ze zrozumieniem jeszcze raz: oboje jestescie winni! nie tylko on, a Ty biedna skrzywdzona

Gość mysle,ze.....,.
Nie wazne czy spotykali sie na sex czy tez z miłości. Jest dziecko i on tezmusi poniesc tego konsekwencje. A alimenty to zalatw przez sąd bo pozniej różnie jest z ich wypłacaniem. Gdy masz przyznane sądownie to jest pewnosc, że będą i będą na czas. Nie wierz mu na słowo. A wysokość alimentów ustała sie od wartosci dochodow. Znam taka która dostaje 1000zl miesięcznie i jeszcze ojciec dziecka daje mu kasę na wszystko. Ale ma to załatwione sądownie. Tzn alimenta a to co ekstra jest z dobrej woli ojca.

mysle ze ... Musiałaś także dużo przejść. Pójdę za Twoją radą ni powiem o tym jego żonie, nie będę na nic czekała, dziecko jest najważniejsze. Trudno, jeżeli żona wzięła na mężą dziwkę, musi ponieść tego konsekwencje, pewnie sama będzie chciała się z nim rozwieść. Mi to obojętne,bo ja jego na męża nie chce, chodzi mi tylko o to, żeby dziecko miało ojca.

Gość liczba pi
Nic nie winna żona będzie miała zajebiste święta :/ Boże uchroń mnie przed takimi ludźmi.

"Trudno, jeżeli żona wzięła na mężą dziwkę" watpie zeby to swiadomie zrobila. ".... Z tym że żonka nie widać aby na to się zgodziła" wlasnie dlatego pisalam, ze mi jej szkoda jest i ze nie jest winna

Gość mysle,ze.....,.
To fakt przeszłam bardzo dużo i wiem, że takie sprawy najlepiej jest mieć uregulowane od samego początku. Szkoda tej żony oczywiście ale dlaczego autorka topiku ma przez to przechodzic sama a on będzie udawał kochanego męża. Nie o to w tym chodzi. Teraz najwazniejsze jest dziecko. Ja bym powiadomiła jego zpne tym bardziej skoro nie chcesz z nim byc. Ta sprawa musi )yc jasna dla was wszystkich. I załatwi to wszystko formalnie sądownie żebyś miała papier na wszystko (chodzi o alimenty).

Gość a ja zauwazylam
z tymi obietnicami chodzi mi raczej o obecny stan rzeczy. Rozumem ze sie godzila na seks, hmmm nie przewidziala takiej sytuacj i wpakowala sie w cos co zaskoczylo ja, no i konsekwencja tego uwiklania jest wlasnie ta nie pewnisc, obietnce bez pokrycia i oczekiwanie co dakej. Konsekwencja nie rozwaznego wyboru.

Gość a ja zauwazylam
zgadzam sie z wypowiedzia mysle ze. Zalatw wszystko oficjalnie i na pismie. I kobiety nie darzce za wszelka cene do tego by dziecko mialo ojca, bo naprawde czasem o wiele bardziej jest szczesliwe jak tata jest ale w weekandy i swieta. Jesli nie ma milosci miedzy rodzicami, a przymus bycia razem bo dziecko to naprawde nie sluzy to nikomu.

Gość a ja zauwazylam
dazyc*

Gość mysle,ze.....,.
Oczywiście święta to szczególny czas ale dlaczego on takizaklamany ma miec jespokojne i udawać, że jest taki super ekstra lojalny? Wydaje mi sie ze nie ma dobrego wyznaczonego czasu na takie wiesci. Każda taka chwila jest przykra bez względu na porę roku czy porę dnia. Im szybciej autorka to zalatwi tym lepiej dla nich. Szybciej przez to przebrna i być może bedapogodzeni z ta myślą gdy malenstwo przyjdzie na swiat. A jesli on sie wyprze to sa przeciez testy DNA

Gość tak samo ty jak
i on jestescie kurwami. trzeba nazywac to po imieniu. ty bo sie pierdolisz z zonatym a on bo zdradza zone. a teraz fakty. on zony nie zostawi. mozesz byc pewna. zaloze sie ze nawet zadnego kryzysu nie maja. zachcialo mu sie bzykac bez zobowiazan. i tyle. ty zostaniesz z niczym bo jak zona sie dowie to stanie na glowie aby go nie zostawila. a o tobie nikt nie bedzie myslal. i dobrze. ty akurat jestes zerem i nie oburzaj sie . to po prostu prawda. a dziecko nie bedzie mialo ojca.

Alimenty poprzez sąd to dobry pomysł - takie zabiezpieczenie na najbliższe 20 lat.

Gość tak samo ty jak
powiedzialam co o tym mysle. a teraz odpowiedz na twoje pytanie. Tak poinformowalabym zone. mysle ze powinna wiedziec co jej mezulek robi.

Gość mysle,ze.....,.
Zgadza sie taki ojciec na siłę to bez sensu. Gdyby ojciec mojej malekj nie chcial byc z nami to pewnego dnia pewnie znalazł. By sie ktoś kto by nas pokochał. Choc wiem, że pewnie gdybym została sama to nie chciałabym faceta przez dlugi czas ale od jego _dania zalezalo co mam dalej robic bo tu gdzie mieszkam jest duzo pomocy dla samotnych matek ale wszystko wymaga czasu aby to pozalatwiac.

Ja wcale nie chce wychodzić za niego za mąż. Spotykałam się z nim , bo bardzo dobrze się rozumiemy, układa się nam w łóżku, ale na męża chcę faceta porządnego, który nie łamie przysięgi danej przed Bogiem. Co do tego, że się wyprze - nie wyprze się na pewno, bo mój brat i ojciec go zna (ojciec nie wiedział, że jest żonaty, brat wiedział). Dużo osób wie, że się spotykamy, a on sam nie ma dzieci, więc nie ma opcji, że się wyprze. Co do żony macie trochę racji - chyba nie wart psuć jej świąt, powiem jej o tym po świętach. Dziecko musi mieć ojca, chodzi o to, żeby przychodził do dziecka, zajmował się nim , ja go nie chcę nakłaniać do rozwodu, chodzi mi jedynie o dobro mojego dziecka

Boże, ludzie co Wy opowiadacie:/ Tu nie gra teraz roli przysłowie: "Jak suka nie da to pies nie weźmie"- mimo wszystko uważam, że to nie jest jej wina bo Ona była wolna i nikogo nie zdradzała, a gdyby On był normalny to by nie zdradzał swojej żony. Niestety, taka jest prawda. Autorko teraz do Ciebie: Nie czekaj na Niego, bo to bez sensu, Poinformuj jego żonę skoro On tak stawia sprawę. Musisz poszukać innego tatusia dla swojego dzidziusia. A na przyszłość unikaj takich sytuacji bo sama widzisz jak wyszło. Ja osobiście nie zrobiłam bym czegoś takiego ale nie skreślam Cie za to i też mam zdanie że to On jest DZIWKA:)

Gość tak samo ty jak
DO ANA 17 zgadzam sie ze on jest dziwka ale co ty myslisz ze ona nie? sa winni oboje i nie ma co jej w jakikolwiek sposob wybielac. wiedziala ze sie jebie z zonatym

Gość tak samo ty jak
ale autorka dostanie za swoje. bedzie toczyla latami walke w sadzie o alimenty, o wszystko. dziecko nie bedzie mialo ojca i nie ludz sie ze bedzie przychodzil ci pomoc. dla niego bedziesz wrogiem ktory miesza w jego malzenstwie

Z jednej strony tak, ale głównie to jest jego wina. Bo On zachowaj się nie w porządku wobec wszystkich w koło. Gdyby Kochał to by nie zdradzał i było by wszystko. Ja trochę inaczej na to patrze i widzę tu większą wine Pana X.

Gość ,.,.,
Ja na miejscu żony wolałabym wiedzieć, ze mam k...w domu 🖐️ Zwłaszcza, że nie mają dzieci.

Gość mysle,ze.....,.
Jaka walka latami o alimenty. Takie sprawy załatwia sie szybko. Nawet jak on sie wyprze to sad zarzada badań DNA i sprawa zakończona. Wiem coś o tym bo mój znajomy mial podobna sytuację.