Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubaska.xxl

gruba kobieta i legginsy - co sadzicie?

Polecane posty

Gość grubaska.xxl

lubie tak chodzic, dobrze sie czje, ale kurde.... moze ja sie nei widze a wygladam okropnie? ubieram je zazwczaj do swetrow za tylek, i kozakow....

Gość m0nsheely
Nie przejmuj się, ważne że Ty się dobrze czujesz, resztę miej gdzieś! Ważne tylko, żeby rozmiar był odpowiednio dobrany:)

Gość grubaska.xxl
heh - no rozmiar jest odpowiedni :) i wlasnie wbrew pozorom wlasnie w takim zestawieniu czuje sie szczuplej.... ale co gdzie nie czytam to raczej kobietom przy kosci legginsow sie nie poleca ;)

Gość sar-a
To nie jest dobry pomysł. Zawsze należy kierowac tzw dobrym smakiem . Wg mnie leginsy i sweter to pomysł tylko i wyłącznie dla bardzo młodych i szczupłych nastolatek. Nawet szczupła osoba po trzydziestce nosząc cos takiego zwyczajnie nie ma klasy - a chyba o to pytasz. Bo wiadomo - nosic mozna wszystko. Tylko ........ jak to wygląda????

Gość dsaddada
ja mam w klasie taka grubaske co i do krotkich bluzek nosi leginsy :O brzydko to wyglada na osobach grubszych

Gość jhvhgfchfjknmjk
teraz kobiety po 30 wygladaja mlodziej niz te nastoletnie kurewki, niestety

Gość sar-a
No to konkretnie! - jest to paskudne!!!!!

Gość jdjfd
nic nie sądze, co mnie to obchodzi,

Jak dla mnie to niefajnie to wygląda. Dzisiaj widziałam taką dziewczynę, która była bardzo przy kości i miała takie legginsy i sweterek za tyłek:O Pewne rzeczy są tylko dla szczupłych dziewczyn, np. właśnie legginsy i spodnie biodrówki.

Pytasz, tylko co chcesz usłyszeć, bo wydaje się ,że potrzebujesz aprobaty do twojego stylu ubierania a krytyka boli.

Gość fillthegape
ja uważam ,że tacy ludzie nie maja oczu, trzeba zakrywac swoje wady nie pokazywac ;p nie raz juz widzialam grube kobitki wymalowane w krotkich spodniczkach, bluzkach na tlusty pempol to jest odrazajace .. leginso spodnie - spodnie getrowe doskonale ukrywaja wady ... puszyste panie dajcie sobie spokoj z leginsami itp , to jest nie smaczne, nie chodzi tu tylko o moja opinie ale co drugi czlowiek zwroci uwage na kobiete ,,puszysta'' ktora jest skąpo ubrana.. to jest obrzydliwe

Gość fillthegape
ile ważysz?

Gość zaqazaqaz
wazne by zadek byl zakryty a reszta to juz rzecz gustu wlascicielki, niech nosi co chce co innym do tego ;p

Gość fillthegape
ale chyba nie jestes gruba?

Gość grubaska.xxl
wiec tak - nie bola mnie slowa krytyki bo mam swiadomosc swojego ciala, swoich niedoskonalosci i po prostu chce wiedziec co sadzicie :) no generalnie getry mam czarne, sweterek jest taki przed kolanko, a kozaki plaskie do kolana... wiec no nog za wiele nie widac :) ale moze to faktycznie moje ZLE wrazenie i faktycznie wygladam jak debil :P skoro wszyscy zgodnie sadzicie ze jest to ochydne :P p.s. waze 80 kg, pisalam ze jestem gruba :)

Gość pollllllla
Ja jestem przy kości i nie rozumiem grubych dziewczyn chodzących w leginsach. Swoje wady powinno się tuszować, a nie jeszcze bardziej podkreślać...

Gość grubaska.xxl
poza tym ja przez ostatni rok duzo przytylam i no czasami faktycznie miewam rozmyty obraz siebie samej :) bo to w czym dobrze wygladalam rok temu (15 kg mniej) teraz moge wyrzucic do kosza :) i wiem o tym, ale akurat te legginsy wydaly mi sie ok :)

Nie wiem jak wyglądasz. Może na swoje 80 kg nie jest tak źle. Ja wyraziłam swoją opinię w stosunku do kobiet, które naprawdę mają znaczną nadwagę.

Gość grubaska.xxl
pollllllla - ale kurde... przeciez getry sa czarne - wiec nogi wyszczuplaja, poza tym widac tylko kolana i troche nad nimi... wiec o co kaman z tym ukrywaniem niedoskonalosci? no przeciez ukrywam.... a moze tak mi sie tylko wydaje? a faktycznie wystawiam swoje tluste nozyska na widok publiczny?

Gość pollllllla
No faktycznie zajebiście jesteś średnia..... blżej Ci niedowagi niż nadwagi więc po co takie rzeczy piszesz?

Gość pollllllla
grubaska, może Ty masz zgrabne nogi, ja np swoich nie lubię.....

Żyję według zasad- jesteś przecież młoda i legginsy są ok;) Moja mama ma prawie 50 lat i nosi legginsy do tunik;)

Grubaska 80 kg to nie jest jakoś bardzo dużo. Dziwię się że dziewczyny czepiły się leginsow. Czarne wyszczupla, a przecież tylka nie widać bo zasłonięty. Dobrze dobrany sweter i na pewno wyglądasz ok. Dodałabym buty na wyższym obcasie żeby wyszczuplić sylwetkę.