Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladacznica nie z tej ziemi

Mam dziwkarską naturę, i co z tego?

Polecane posty

Gość kot jakich ni mo
"niektóre sformułowania sa za trudne dla podszywów" malo wiesz :O i nie napinaj sie tak :classic_cool: z czystej ciekawosci, tylko ja musze siedziec w pracy nic nie robiac zamiast isc juz obzerac sie, czy tez tak macie?

Przeszłość ma znaczenie o tyle o ile. Nie przywiązuję do tego wagi...Kazdy ma jakkąs przeszłość, więc nie ma co rozliczać. Liczy sie tu i teraz no i ewentualna przyszłość. Daję dziewczynie czystą kartke do zapisania w relacji ze mną i jak ja zapisze, to juz od niej zależy. Nie chcę też być tylko kumplem, przyjacielem czy terapeutą, bo takie oferty miałem w nadmiarze i nie skorzystałem...Też chcę czegoś dla siebie i jasno to określam

hmm, ja napewno predko sie nie zwiaze z nikim. Po prostu uwielbiam ten dreszczyk nowych emocji plynacy z poznawania i smakowania. Poniekąd jednak czuje sie napiętnowana przez otoczenie, jak juz wczesniej wspomnialam o swoich wybrykach nie mowie nawet kolezance z ktora jestem dosc blisko. Nie wiem co by sobie o mnie pomyslala.

ja mam za sobą kilka spotkań z dziewczynami z netu i z innych środowisk też. Miejsce dobre jak każde. Okazuje się w praniu. Też byłem sceptyczny a ludźmi się nie przejmuję. Zawsze będą gadać

Prawdziwa hedonistka...:) Tez mnie to kręci...wszystko oprócz big love...Reszta jest kręcąca i niesamowicie może inspirować

lada - to sie ceni = quality :) A nie zakladasz, ze mozesz tworzyc z kims zwiazek ... i Twoj partner ... pozwoli Tobie na skoki w bok? Co wiecej - bedziecie o tym nawet rozmawiac = jak bylo, co wowczas czulas, itp. - taka duza doza wolnosci w zwiazku ;)

Gość kasiaa1990rrrr
jest tu ktos jeszcze ?? heh no przyznam wam rację że tworzylibysmy bardzo zgrany duet ;) zawsze chcialam miec taka kolezanke moze nawet przyjaciolke jak ty :) na wieczorne wypady i nie tylko :) A skąd jestes??

Gość pastelowy kot
nie podała Kasiu...Jestem tym kotem ale teraz na pomarańczce:)

Gość pastelowy kot
duet? a dlaczego bez kota?:(

Gość kasiaa1990rrrr
heh moze byc tez z kotkiem ;)

Gość pastelowy kot
no to pięęęknie...Ciekawe skąd Kasia jest...:) Poza tym jakos ciekawi mnie wsza relacja do siebie...Interesująco by to wyglądało:)

Gość pastelowy kot
wasza relacja oczywiscie...

Gość kasiaa1990rrrr
A skad kocie jestes?

Witam was znowu. Widze ze sie rozkreciliscie, no no no. Kasiu, tez zawsze chcialam miec taka kolezanke ktora podzielalaby moje preferencje, a co najwazniejsze, ktora by mnie za to nie ganila. Szczerze mówiąc (a raczej pisząc) jestem niezmiernie zaskoczona tym, iż nie zostałam tu zmieszana z błotem. W realu napewno nie moglabym liczyc na poklask :) Życze Wam Wesołych Świąt i stosunkowo udanych świątecznych wieczorów ;) Jutro wyruszam na polowanie, już mi ślinka cieknie ha ha :P

Gość pastelowy kot
Zapomnialem hasła do starego nicku:P Ja Tobie tez wesołych swiont zycze i spelnienia marzeń. Moje zyczenie? w polowaniu uwzglednij mnie

Gość pastelowy kot
Kasiu... Okolice Katowic:) :( bo nie wiem jak reagować, wiec dwie bużki:) Podszyw się ujawnił wyżej, ale to już łatwo poznać... Autorko...Dziękuję w swoim imieniu. Poluj więc i czasem pomyśl o polowaniu na rysie...To rzadkie i dzikie koty nie nadajace się do odstrzału i pod ścisłą ochroną, no i są królami kotów w Europie:))

Gość eks
ladacznico-a wiesz co?ja lubie pokazywac dziewczynom malego.Po prostu sie przed wami rozbierac do naga i zabawiac sie na waszychn oczach.Bardzo lubie gdy dziewczyn/Pan jest kilka-np.Rozne wersje.Bardzo nie to jara.