Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladacznica nie z tej ziemi

Mam dziwkarską naturę, i co z tego?

Polecane posty

Gość mieolksi
ladacznico-wiesz jak to sie nazywa?Jestes po prostu nimfomanka.

Gość pastelowy kot
Ladacznico, ja wiem, jak sie to nazywa - Nimfomanizm :)

Gość Marcinek 19
Hej:) Witam Was :)

a mnie się to podoba!! po co od razu się z kimś wiązać do końca życia? nie lepiej poszumieć sobie, "pobzykać";) ile się da? Ludzie, zrozumcie, że seks nie jest uzależniony od miłości!!:D:D:D:D:D:D:D

Gość Marcinek19
Bzykanie bez slubu to grzech:()

Gość Marcinek19
Ja przy kazdej spowiedzi mowie, ze uprawiam seks zeby ksiadz nie pomyslal, ze jeszcze jestem prawiczkiem, bo to wstyd.

Ladacznico i Kasiu...Nimfomanizm:) a raczej nimfomania to nie mój wpis oczywiście. Poprzedni wpis o tym, skąd jestem, jest prawdziwy. Pozdrawiam i nadal wesołych świąt

Witam Was po świętach :) Nimfomanka chyba nie jestem, nie jestem uzależniona od seksu, lubię się czasem zabawic bez zobowiązań :) Wracając do polowania, było niezwykle udane. Wszystko mnie dziś boli, każdy mięsień. Sobotnia noc i wczorajszy dzien byly bardzo udane. Ze swoją zdobyczą pożegnałam sie wczoraj około 17 :)

Gość Ciekawy-h
Tez bym sie z toba zabawil. Co masz do zaoferowania?

Kot mniej by za dziwke zaplacil, niz za wahe do Ciebie i spowrotem

Dzieki dobrze:) Ale widomo, jedna stała dziura przez kilka lat sie nudzi.

Wierny nie jestem, ale stosunku tez nie odbyłem z żadną inną za ten czas. Ale co sie odwlece, to nie uciece. Na powaznie nie szukam jeszcze, jak kochanka sie trafi, to ok.

Gość manianowak2
polecam stronkę, którą ostatnio odwiedziłam, jest to strona dotycząca erotyzmu oczami kobiet, mozna na niej przeczytać ciekawe artykuły o fantazjach kobiecych, o róznych figlarnych zabawach w sypialni czy chociażby o zabawkach jakie lubia kobiety, a jakich się boją. Mimo, że strona przeznaczona jest dla kobiet, to wydaje mi się, że dla mężczyzn też jest ciekawa, bo ujawnia to o czym kobiety czasami boją się rozmawiać z parterem by nie wyjść na zboczoną. namawiam, was byście zobaczyli o czym myślą kobiety erotyzmoczamikobiet.pl

KSW "Wierny nie jestem, ale stosunku tez nie odbyłem z żadną inną za ten czas" To na czym polega Twoja "niewiernosc" ? Masz na mysli uczucia ?... a moze wg.Ciebie "niewiernoscia" sa obrazy,ktorymi atakuje Twoje zmysly wyobraznia ?... bo piszesz,ze fizycznie nie zdradziles .... wiec jak to jest z ta niewiernoscia u Ciebie ?

Karolina A czy wg Ciebie Pojęcie "Zdrada", to tylko stosunek seksualny i uczucie?

Ladacznico Znalazlem Ci uwodziciela w temacie Poznam faceta na seks Katowice/zabrze

Dziwie sie, ze tam pisał, a nie w Twoim temacie i nam nie pokazywał jak cie wyrwac