Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o,;lo;,poi;op

MAM 165CM I WAZE 50KG, CHCE SCHUDNĄĆ

Polecane posty

Gość o,;lo;,poi;op

a chciałabym 48kg...jak mozna zrzucic 2 kg w ciagu np. 2 tygodni?

Gość Bazienka z kafeterii
Waga jest idealna . Twoje BMI wynosi, 18.4 (Prawidłowe wynosi 18.00-25.00) Młoda dziewczyna o takim BMI powinna łaqdnie wyglądać. Jeżeli czujesz się za grubo, to najpewniej dlatego, że mało się ruszasz, masz fałdki na brzuchu itp. Schudnięcie nic Ci da, wałki tłuszczu nie znikną. Poćwicz, pobiegaj, porób brzuszki.

tylko potem nie jęcz jak będziesz płaska jak deska a faceci będą wybierać koleżankę z większym biustem...

WPEDZASZ MNIE W KOMPLEKSY JA MAM 150 CM I TYLE WAŻE I NIE WIDZE W TYM PROBLEMU, CHCESZ SIE ZMIENIĆ W ANOREKTYCZKE CZY CO?

Gość o,;lo;,poi;op
do niedawna ważyłam cały czas 48kg, teraz waże 50, ale wydaje mi sie, ze dalej jestem chuda. nie wiem,z czego chce schudnąć. Ja raczej panicznie boje sie przytyc. boje się,że np. będę wazyła 55kg i nie będe miała powodzenia. nie wiem czemu tak mam.

Gość ta niedobra pupaa
to raczej czas na pssychologa albo psychiatre,a nie odchudzanie. Ja mam 153, i przy 50 kilo wszyscy mi mowia, ze jestem b. szczupla.

Gość o,;lo;,poi;op
wiem, ze to chore, ale strasznie chciałabym z powrotem wazyc te 48kg. Nie wiem czemu, ale uwazam,ze chudość pociąga facetów :-O naprawde

Gość o,;lo;,poi;op
wg BMI prawidłowa waga mojego wzrostu to 53 kg, ale ja czułabym sie juz wtedy gruba. Zastanawiam sie czy isc do psychologa powaznie. Juz za duzo mysle o wadze itp.

Gość Laskaxt
Z CZEGO TY CHCESZ SIE ODCHUDZAĆ? Chuda jesteś dziewczyno Możesz trochę poćwiczyć. Tak powstają anorektyczki

Gość Tez chceeeee
oo jaki stary temat.....po co zakladac nowy jak istnieje stary.... ja waze 50 kg. i mierze 165 cm.i tez chce schudnac do 48..... Mam kolezanke,ktora wazy 60 kg.i ma 167 cm.wzrostu a wyglada na szczuplajsza ode mnie....nie tlyko ja to zauwazylam....

Gość gość
Może ktoś się czuje obrzmiały ? i potrzebuje diety,chociaż 2 kg w dół .xd ludzie pomocy !

Gość gość
A po co? To idealna waga.

Gość gość
z kosci na osci?