Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolajolaolja

co zrobic gdy facet ktory mi sie podoba jest z wygladu STRASZNY wrecz

Polecane posty

Gość griszka67
oboje po 30.Wiem,że to dla mnie szansa na normalne życie.Ale jestem krótko po rozwodzie i myślam,że nikogo już nie spotkam i szczerze mówiąc szykowałam się do życia w samotności.I nagle pojawił się on.Nikogo nie szukałam.

Gość griszka67
Autorko,ja bym na Twoim miejscu zaryzykowała,poznajcie się,pobądźcie razem i zobaczysz,czy jest Ci dobrze.

Gość malinka173
a ja mam identyczny problem - chłopak ideał z charakteru z wyglądu, cóż średnio mnie pociąga... I jednocześnie jemu na mnie baaardzo zależy - chyba żadnemu na mnie jeszcze tak nie zależało... I co tu zrobić...

Gość Ankaaaaxdxdxd
mam tak samo, znam go od 3,5 roku widzielismy sie dwa razy ale on mi się w ogóle nie podoba powiedziałam mu to i cwiczy strara sie ale mu nie wychodzi z charakteru fajnie fajnie ale wyglad blee pomocy ;(

Gość gość
No to się w końcu zdecyduj, czy Ci się podoba, czy jest według Ciebie straszny. Bo co innego, gdy nie podoba się tylko Twoim znajomym, a podoba się z wyglądu Tobie, to Ty z nim masz być i to Tobie ma się podobać, a nie znajomym. A jeśli obchodzi Cię tylko zdanie znajomych, to nie dorosłaś do związku i wcale nic do niego nie czujesz, wtedy daj mu spokój, by znalazł sobie kogoś, komu na nim będzie zależało.

Gość gość
To,że umięśniony to akurat fajnie, musisz ocenić subiektywnie czy odpowiada Ci jego wygląd, nie zwracając uwagi na opinie innych. Jak kompletnie Ci sie nie podoba to związek nie ma sensu.

Gość gość
a ponoć kobiety nie patrzą na wygląd

Gość gość
a lepiej jakby miał 165 cm i ładną twarz? Wtedy nie miałabyś dylematu?

Gość gość
a jakie to ma zanczenie czy on ładny?

Gość gość
Widze kontynuacja tematu po ponad 3 latach :D

Gość gość
Widocznie inne też mają podobny problem :)

Gość gosc84
Ja natomiast, będąc na miejscu tego faceta nie chciałbym być z dziewczyna, której nie podobam się także fizycznie. Zresztą to jest swego rodzaju oszustwo z Twojej strony. Jeśli Ci się nie podoba to poprostu nie twórz z nim związku.

Gość gość
autorko, nie badz egoistka zdecyduj sie, wodzisz go za nos, on moze mysli ze i tobie na nim zalezy ,zdecyduj sie, i pamietaj -uroda przemija a charakter zostaje, napewno sie wstydzisz co inni powiedza jak zobacza ze jestescie razem, no nie ladnie robisz ,ile to nieraz jest par ze chlopak ladny przystojny a dziewucha wyglada jak tania kurefka ,i na odwrót , nie zlam mu tylko serca

Gość gość
przeciez to stary odgrzebany watek

Gość gość
Jak facet nie jest mega ciachem to nawet na niego nie splunę