Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fhhfffhghgghh

Czy znacie kogoś, kto nigdy nie był w żadnym związku?

Polecane posty

Gość fhhfffhghgghh

Mam 20 lat i nawet się nie całowałam. Zastanawiam się, czy kiedykolwiek zakocham się ze wzajemnością...

Gość Ja znam i ta osoba ma 30 lat
skonczone

Gość fejsbooch
Moja przyjaciółka ma 20 lat i też nigdy nie była w związku, a jest naprawdę ładną i fajną dziewczyną.

Gość 20 lat - młoda jesteś
Takich 20 - latków jest sporo.

Gość ja znam kogos takiego
w sumie 2 osoby- jedna z rodziny-kobieta 32 letnia; znajomy z pracy- 33 lata

Gość Znam siebie,hehehe
tez do 30 nie bylam nigdy w zwiazku;)

Gość kozibonk.......
moj kuzyn chyba nigdy nie byl w zwiazku ma ok.32 lat.....

Gość 321
Ja też nie byłam w związku a am 27 lat. Tak się zastanawiam ...aaaa nie ma co analizować bo na głowę dostane:)

Gość Kotek 72
Ja mam 38 , i miałem jedna 6 miechy , druga 2 miechy, a jestem tajnym gostkiem . Ta druga mnie olala , a teraz do mnie wydzwania , a teraz to ja ja mam w tylku . W tej chwili interesuje mnie tylko ruchanie fajnych panienek , żadnej nie odpuszczam . Do czterdziestki chce z 30 dup zaliczyć

Znam wiele takich osób głównie mniej więcej w naszym wieku (20-25) sama nie byłam w żadnym poważnym związku

Tak, ja mam 26 lat i NIGDY w żadnym związku. Sex jedynie w agencji mogę uprawiać (niebawem mam zamiar się tam wybrać), ale to już zasługa pierdolonej bozi, która mi wyglądu i wzrostu poskąpiła... :(

Gość volga_jasnowidzaaa
ja pierwszego faceta na powaznie miałam w wieku 23 lat moja jedna kolezanka taka samo a trzecia teraz mu skonczone 24 i tez nie ma jest dziwica i ludzie traktuja ja jak tredowata, i ciagle gadaja ze to dziwne i czemu?,itd i zauwazyłam taka zalezność, na potkaniu z kolezankami z liceum nie widziałysmy sie z 3 lata. Reszta wiedziała ze ja i ta trzecia zawsze byłyśmy same..jak powiedziałam ze byłam w rocznym zwiazku..to od razu wszyscy zareagowali wow, super, od razu byłam normalna a tamta wyszła na dzwioląga o matko no co ty? nic ..czemu?::O zenujace to było,, jakby bycie w zwiazku było wyznacznikiem czego kolwiek, albo jakas norma.:O a tamte jedna rozwódka, druga spotyka sie z jakims 18 letnim chłopcem który jest mechanikiem i żulem..trzecia w bardzo nieudanycm zwiazku ale one sa zajebiste normalne bo maja faceta

Gość pytajnik35671
Ja znam moja 23 letnia koleżanka. Nigdy nie miała chłopaka nie całowała się i w ogóle nigdy nic! No sorry dla mnie to trochę dziwne jest. Dodam że jest ładną dziewczyną. Na imprezie była dwa razy ze mną i raz na osiemnastce u naszej koleżanki ale tata po nią przyjechał o 23 i musiała wracać do domu! Myślę, że to wina jest jej rodziców... Ona nie potrafi się im sprzeciwić i w ogóle jest taką dobrą córeczką. No a oni nigdzie nie chcą jej puszczać.

Gość myslalam ze nikogo nie poznam
jedna kumpela powiedziala mi ze mialam ladnych facetow ale ze tacy nei sa stali w uczuciach, i dostalam kosza, ale widocznie nie jestem taka brzydka jak mi sie moze kiedys wydawalo, byle jaki faceta moglabym miec tez od razu ale po co?! ale pocalowalam sie z jednym dopiero gdy mialam 24 lata, a strcilam dziewictwo z nastepnym facetem dopiero tuz po 25 urodzinach. Wczesniej myslalam ze zawsze bede sama, mieszkam w akademiku i przezylam tysiace imprez ale wiadomo ze nie marzylam o calowaniu sie z kimkolwiek i nie chcialam plot...

Ja również nigdy nie byłem w związku i się nie całowałem, a mam 26 lat, jestem w miarę przystojny :P nie mogę narzekać na to. Ale fakt to jest dziwne... Może trzeba poważnie zastanowić się na pójściem do "agencji" :( Choć nie uważam aby to rozwiązało problem...

Gość Ja sie do 23 roku zycia nawet
nie calowalam, do 25 nie mialam chlopaka, a jestem pierwsza i jedyna dziewczyna mojego faceta (a on mial wtedy 33lata)

Gość Romano-Sexmacher
Zimowa dama, zabolcować Cię w czoko? :classic_cool:

zimowa dama - wcale nie, ja już po prostu straciłem nadzieje na jakikolwiek związek z kobietą. Ale jeszcze się trzymam. A to gadanie o "agencji" to tylko jakaś alternatywa (opcja) i mam nadzieje, że nigdy nie będę musiał skorzystać.

Gość ja a co
:) zimowa nie zrozumiala o co chodz :D - widac z dziewica