Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fhhfffhghgghh

Czy znacie kogoś, kto nigdy nie był w żadnym związku?

Polecane posty

Moja kumpela ma skończone 27 lat, nie jest już dziewicą ale nigdy nie była w związku, chociaż wiem, że bardzo o tym marzy. Niestety bozia poskąpiła jej urody... Jednak uważam, że to nie brak urody w jej przypadku powoduje problemy z poznaniem faceta , a charakter. Jest wesoła, ma poczucie humoru.. ale nieśmiała. Nieśmiałość w stos. do płci przeciwnej, brak przebojowości- to pierwszy powód takiej sytuacji. Zapamiętajcie to sobie!!! Znam brzydkie osoby w szczęśliwych związkach z ładnymi partnerami. Myślicie, że ktoś kogoś oczarował swoją figurą czy facjatą? Otóż nie. Liczy się dobry bajer :D

Ale jak facet jest niski i fatalny z wyglądu to stanowi to poprzeczkę nie do przeskoczenia i charakter niewiele pomoże...

w 2012 roku dziewczyna pojawi się w moim życiu a szukać to nie ma sensu bo niby gdzie mam chodzić i podnosić każdy kamień ? będzie sytuacja, spotkanie, spodobamy się sobie będziemy się spotykać i tak się ułoży że będziemy razem

jak ktos do 30 nie był w zadnym zwiążku to sie poprostu nie nadaje do związku tak jest i tyle dla takiej osoby lepsza jest samotnosc niz bycie z kims

Gość kremik lepiej byc samemu
kobiety to zło

Gość mała mi piękna i miła
I pewnie siedzi taka 20 latka i się zamartwia jaka to ona samotna, a tymczasem kupa czasu do wykorzystania jeszcze jest. Na dyskotece to możesz z pierwszym lepszym się pocałować, chętni zawsze są, to chociaż nie będziesz beczeć, że się nie całowałaś.

no jakl bedzie obrotna to co impreze moze ją ktos puknąc bo wkońcu przeszłosc sie nie liczy liczy sie ❤️

Polecam super poradnik Dowiesz się : * Jak możesz poderwać kobietę moich marzeń? * Na co masz zwracać uwagę? * O czym rozmawiać z kobietami? * Jak nabrać więcej pewności siebie? Wejdź na stronę i przejrzyj darmowy fragment : http://sagio.zlotemysli.pl/nikakg,1/

**cream** ma racje w pewnym sensie, wygląd jest ważny na początku znajomości, aby przyciągnąć uwagę płci przeciwnej, ale jak już to zrobisz, to trzeba wiedzieć i umieć z kobietami rozmawiać. Tak to jest w życiu.

Gość 21latek
Ja mam 21 lat i też żadnego całowania i związku :(

Gość 21latek
A jestem dziewczyną :P

Gość fhhfffhghgghh
Ja raz się porządnie wstawiłam (pierwszy i ostatni raz :) ), doczepił się do mnie równie zalany koleś, gadał, że bardzo mu się podobam itd (czyli norma w stanach upojenia). Poszliśmy na taras, obejmował mnie, macał mnie pod bluzką (ale nad dupą) i zaczął całować ale szybko odeszłam

Gość OSTATNIA SPRAWIEDLIWA
NIGDY SIE NIE CALOWAŁAM TYLKO ODRAZU DUPY DAWAŁAM

Gość znam takiego
Syn moich sąsiadów. Nigdy w żadnym związku (wiem z opowieści jego matki). Lat ok 40. Wiecznie bezrobotny bez chęci do podjęcia jakiejkolwiek pracy. Na utrzymaniu rodziców. Śpi ponad 12 godzin na dobę a jak nie śpi to leży na tapczanie i gapi się w sufit.

Gość po przemyśleniu stwierdzam ,że
tez znam.

Gość zmieniło,
się cos u was prze te lata?

Gość ma rilla
znam . moja koleżanka. 20lat