Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fhhfffhghgghh

Czy znacie kogoś, kto nigdy nie był w żadnym związku?

Polecane posty

Gość gość
trochę to żałosne to co tu robicie niczego to w waszym życiu nie zmieni wręcz da to okazję trollom do zabawy no może przez 5 minut poczujecie się lepiej

Gość gość
gość wczoraj "Bylam kilka lat z przerwami ( bo tracilam tam czas ale pozniej wracalam z nadzieja) na kilku portalach randkowych. Zainteresowanie moja osoba - znikome. Kontakt zawsze sie urywal. Np jeden facet napisal, wymienilismy jednego dnia pare zdan i konien,wiecej sie juz nie odezwal, nawet jak sama pisalam to bylo bez odzewu - takich sytuacji bylo najwiecej." Ja mam to samo tyle że ze strony męskiej. Akurat chodzi o największy tego typu portal na literę "S". Normalnie jakaś tragedia. W ciągu kilku lat wysłałem ze 200 różnych maili do 200 różnych dziewczyn. Od ładnych do brzydkich, pełen przekrój. Nie były to maile typu "Hej co słychać? Co to robisz? Jak mija dzień? itd. Normalnie czasem kilka zdań o sobie, czasem jakieś pytanie do danej dziewczyny, zawsze pełna kultura. Dostałem jakieś 6-7 odpowiedzi. Z dwoma była dłuższa wymiana maili ale nie skończyło się to żadnym spotkaniem. Zacząłem podejrzewać że albo na tym portalu jest z 10 facetów na jedną laskę i one są po prostu zawalone tymi mailami i nie odpisują, albo co lepsze że większość tych wszystkich kont to po prostu lipa. W końcu skasowałem swoje konto i nie zamierzam tam wracać.

Gość gość121

Znam i to nie jedną taką, która nigdy nikogo nie miała. Jedną z nich jest bliska mi w rodzinie osoba. Powodem tego, że jest ona od zawsze samotna jest fakt, iż nie jest ona żadną pięknością. Nie jest ładna i tyle. Dotyczy to również wszystkich pozostałych przypadków. 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gość121 napisał:

Znam i to nie jedną taką, która nigdy nikogo nie miała. Jedną z nich jest bliska mi w rodzinie osoba. Powodem tego, że jest ona od zawsze samotna jest fakt, iż nie jest ona żadną pięknością. Nie jest ładna i tyle. Dotyczy to również wszystkich pozostałych przypadków. 

To jedynie twoja interpretacja. Wiele brzydkich kobiet jest była i będzie w związkach. 

Gość gość121
20 minut temu, Gość Gość napisał:

To jedynie twoja interpretacja. Wiele brzydkich kobiet jest była i będzie w związkach. 

Tak, wiem. Znam brzydkie , a nawet bardzo brzydkie kobiety, które poznały partnerów. Miały szczęście. Nie wszyscy faceci patrzą na wygląd. One na takich trafiły. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gość121 napisał:

Tak, wiem. Znam brzydkie , a nawet bardzo brzydkie kobiety, które poznały partnerów. Miały szczęście. Nie wszyscy faceci patrzą na wygląd. One na takich trafiły. 

To jak ma się to do twojej tezy? Wszyscy patrzą na wygląd. Jeśli ktoś z kims jest mimo brzdoty to znaczy ze ten ktoś mu się naprawdę podoba. Chyba nie myślisz że poczulby ktoś taki pociąg seksualny mając kogoś za nieatrakcyjnego w swoich oczach?

Gość gość121
6 minut temu, Gość Gość napisał:

To jak ma się to do twojej tezy? Wszyscy patrzą na wygląd. Jeśli ktoś z kims jest mimo brzdoty to znaczy ze ten ktoś mu się naprawdę podoba. Chyba nie myślisz że poczulby ktoś taki pociąg seksualny mając kogoś za nieatrakcyjnego w swoich oczach?

Nie twierdziłem, że wszystkie brzydkie kobiety są samotne. Chodziło mi o to, że znam kilka brzydkich ,samotnych kobiet. Wiem, że w tych kilku przypadkach, powodem ich samotności jest ich wygląd.Znam też brzydkie kobiety w związkach. Tak więc nie ma reguły. Każda , no może prawie każda potwora znajdzie swego amatora.