Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A co pytać nie mogę?

Prawiki jaki jest Wasz największy kompleks?Chodzi o wyglad.

Polecane posty

Gość zawsze nowy
Ciekawe to forum . Jestem tu dwie minuty i już ktoś się po demie podszywa. Nigdy nikogo nie nazwałem pedałem.

Ja nie oczekuje od prawiczna milosci nieskazitelnej tylko uwazam,ze taki facet moglby ja dac kobiecie. A ja wam pwoiem tak,ze ejst nawet takie prawo "cialo puszczone w ruch raz puszcza sie caly czas " oczywiscie z lekkim przymruzeniem oka ale jak juz sie zasmakuje tej przyjemnosci to oszalec mozna bez fecate. I wlasnie przez to,ze sparzylam sie juz porzadnie to mam dosc uczuc na akis czas. Narazie interesuje mnie tylko przyjemnosc ale tez nie z pierwszym lepszym.

i to jest wkurwiające laska sama se wybiera tych z którymi sie seksi bez wysiłku facet musi sie postarac aby kogos miec

no temacik się rozkręca...

jestem zniszczony przez przeszłość z podstawówki i nawet jak nie będę miał dzieci ale np dowiem się ze gnębia kogoś to sam pójdę i smarczom wyjebie

dla tych którzy mają ponad 25 lat i nigdy nikogo nie mieli najlepsza jest samotnosc mniejsze zło

Ale co ma podstawówka do tego-skoro masz już 28 lat?To ze Cię wtedy gnębili czy wysmiewali to nie znaczy że teraz też ma tak byc...

No tak mialam juz 3 partnerow i bede miala czwartego.Jestem zwykla szmata i juz nie bede dobra zona ;) Z tą roznica,ze ja to robie swiadomie i celowo bo nie chcę się angazowac uczuciowo i bede miala sex, ktorego wy nie zaznaliscie w wieku np.28lat. A wierze,ze kiedys poznam partnera swojego zycia i uwierzcie mi,ze bede wierna bo wtedy bede zaangazowana uczuciowo.I majac partnera 4 lata NIGDY nie umowilam sie nawet z zazdnym kolega na kawe i byl zawsze moim nr 1.I umiem kochac i dac z siebie wszytko ale w tej chwili interesuje mnie kochanek czyli ktos to zaspokoi moje potrzeby a nie bedzie mnie wkurzac.Chce samej przyjemnosci mam dosc zmartwien.

PeaSorela..bo ty mozesz miec seks w kazdej chwili wystarczy isc na impreze a facet musi sie wysilic ale róznicy ty nie widzisz

No tak tak...a gdzie ja napisalam,ze z pierwszym lepszym ? uwazam, ze w tym czasie moglam zaliczyc 10 facetow.Ale tego nie zrobilam i z kazdym z ktorym do tej pory to zrobilam bylam w zwiazku.sex jest dla ludzi a ja nie mamz amiaru siedziec i czekac do 30 na milsoc swojego zycia - tak jak Wy :)

FHG a ty masz?Bo się zatrzymałes chyba na przedszkolu???No i dowal mi teraz to ci ulży:))))))

Wybacz ale nie kreci mnie sex z facetem z dyskoteki.Musze kogos blizej poznac i potencjalnego kandydata na kochanka znam od kilku mc i jest naprawde fajnym facetem i bardzo duzo rozmiawiamy, spotykamy sie na piwo itd.Ale jak dla was to dziewczyna powinna byc dziewica do 30stki a jak nia nie jest to jest dziwka bo tak najlatwiej.To,ze wy nie wiecie jak smakuje sex to nie zabraniajcie uprawiac go innym.Chyba zazdroscicie.

PeaSorela..jestes dla mnie nic nie wartym worem na sperme mógłbymm jedynie se twoim ryjem dupe wytrzec i wyjebac na smietrnik 🖐️

No tak tak zycie w swoim mlaym bezseksowym swiecie bo niewiele wiecie o przyjemnosciach.Oprocz tego,ze ktos mial kilku partnerow w zyciu to ma tez mozg ktorego uzywa. Tak tak ale faceci widza w tym tylko dziwkę>Żegnam nieudacznicy a ja waszym dziewiczym prąciem bym sobie nawet butów nie chciala wytrzec.Zgnijecie panowie :) Jak facet rucha i zalicza to jest okej ale jak dziewczyna ma swoje potrzeby to jest juz zle.

Gość Lolek895649
1) jestem zadbany i 2) inteligentny, ale 3) brzydki jak noc listopadowa, 4) raczej niezamożny i 5) bez ambicji żeby to zmienić. 6) Ponadto jeśli chodzi o uczucia wyższe jestem socjopatą. Nie szukam więc miłości, tylko przyjaźni i seksu, ale ponieważ patrz pkt. 3, to mam problem. Aha. Prawiczkiem nie jestem. Na dziwkę jeszcze mnie stać.

FHG no i co jeszcze wysil swą pustą łepetynę... I wszystko jasne jak taki jestes nigdy nie będziesz miał dziewczyny...bo nikt nie ma zamairu byc obrazany-kumasz???

Gość zazdrościcie im?
Jak bym teraz miał w zasięgu dowolna chętną pannę to też bym się borsuczył i nic złego o nikim nie myślał. Wam po prostu bab brakuje :O 🖐️