Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WCALEnieŚwięta....

JAK MOŻNA ŻYC W WOLNYM ZWIĄZKU???

Polecane posty

jezeli uprawianie seksu nazywacie przejawem wyzwolenia to moze nie piszcie maili do wałesy :)

Gość lejla27
to się nazywa dawaniem dupy koledze a nie wyzwoleniem 🖐️

Gość lejla27
tak samo

jesli kolezanka to orangutan z bananem to tak :D tak, tak mialo byc - daje banana kolezance :)

Gość lejla27
a tak na serio to naprawdę nie rozumiem jak samo to że faceta daje ci swojego kutasa, a później ma ciebie gdzieś może sprawiać życiową satysfakcję ?

Gość lejla27
czyli bez sensu a co więcej jeśli kutasa>? to że udaje że chce z nią spędzać czas? musi się trochę postarać przecież inaczej mogłaby nie dać

Gość lejla27
bo jeśli jest między nimi takie zaufanie, magnetyzm, przyjaźń to czemu nie związek ? bo co nie mógł by dupczyć na boku , bo nie rozumiem ?

Gość gussss
to czemu nie związek-- a kto chciałby być z taką na stałe która daje przyjacielowi ? ( to powiedział właśnie mój kolega o swojej przyjaciółce :) ) dlaczego kobiety na siłę chcą się upodabniać do prymitywnych facetów?

Gość lejla27
to się tyczyło wypowiedzi Karołyny, już bardziej rozumiem to że nagle jakiś przystojniak cię strasznie pociąga i ok prześpisz się z nim raz, ale po co do tego wracać co tydzień , czy tam regularnie? dla mnie to już by była głupia sytuacja i na pewno jakieś uczucie by z tego wyszło

Gość lejla27
to tak jak bycie dla kogoś prywatną prostytutką :O dobra raz było minęło jak mam cie gdzieś i ty mnie, ale jak się z kimś spotykasz to nie jest chyba takie proste

Gość trudny dzieciak już tu jest
taki układ jest dla ludzi bardzo pustych

a najlepsze jest to ze te cipki uważają się za jakieś lepsze, z silnym charakterem, poczuciem własnej wartości :D hahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Masa jest takich związków, więc widocznie można. Trudno zaprzeczać rzeczywistości. Na nic tu twoje oburzenie.

Gość nie lamcie sie ludzie
ja tam mysle ze jak ktos chce to niech zyje w wolnym zwiazku jak mu sie podoba, ale ja bym chyba nie mogla sie nie zaangazowac

bo mase na tym świecie dziwek i ruchaczy

Gość hehhe2323
a Ty może jestes lepsza bo masz kogoś na stałe ? :D i Ty smiesz nazywac kogos kto lubi seks z wiecej niz jedna osobą bez zobowiązan - pustym ? Spojrz na siebie :D w główce sianko i jedna mysl '' 1 facet az po grób'' nie zycze Ci zle , ale takie czasy minely , trzeba sie z tym pogodzic albo liczyc na lut szczescia :)

haha na pewno nie myślę że jeden facet aż po grób:D miałam 3 a to że ty dałaś już 10 innym bez zobowiązań to faktycznie powód do dumy :D jeśli w ogóle kiedykolwiek uprawiałaś seks, szkoły jeszcze dzisiaj zamknięte?

Gość koffu
wy chyba faktycznie jesteście jakąś gówniarzerią albo dziwkami bez uczuć :O byłam w takim układzie, ale prawie zawsze dla każdej kobiety jest to oszukiwanie samej siebie , bo czego chcemy od seksu ? poczucia bliskości, namiętności, oszukujemy siebie że on wcale nie ma wtedy tego kim my jesteśmy w dupie, a prawda jest niestety inna

Gość hehhe2323
miałam o dwóch wiecej niz Ty :D w porównaniu z niektorymi dziewczynami z kafe ( ktore sie chwalily ze mialy 20 i wiecej) to pikuś :D

Zapewne związek oparty na miłości jest pełniejszy - każda się chyba z tym zgodzi. Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma. Osobiście uważam, że dla kobiety taki związek jest o wiele trudniejszy i bardzo niebezpieczny, bo często się zakochują mimo zapewnień że "bez zobowiązań" i jest dramat.

Gość koffu
i to zajebiste uczucie że gdybyś np. wyjechała to po nim by to spłynęło jak po kaczce 🖐️

Gość drykk
a no koffu, coś za coś m trzeba się czasem zastanowić czy w życiu nie ma ważniejszych rzeczy niż pusty seks

Gość drykk
a Ty może jestes lepsza bo masz kogoś na stałe- tak jestem lepsza bo mnie mój facet kocha, szanuje i lubi spędzać czas , a nie tylko noc :)