Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PaulaPaola

Dzień bez Kafeterii to dzień stracony! Kto się ze mna zgadza reką do góry!

Polecane posty

Mintaja --- Ja też tych przedmiotow nie znosilem...wogole jakos zawsze bylem lepszy w humanistycznych :)

Romanow- nie, skądże :) Deadman- no mi niby tez, a w liceum byłeś w profilu humanistycznym? :)

"wogole jakos zawsze bylem lepszy w humanistycznych" I stąd te błędy w pisowni? :classic_cool:

Mintaja --- bylem w klasie z rozszerzoną geografią :) ale i tak na maturze zdawałem Historie :)

Mintaja --- a Ty do ktorej klasy chodzisz ?? Ja to sie zdecydowalem ze mature z histy bede zdawac dopiero w 3 klasie pod koniec 1 semestru...

Mintaja --- eee to jeszcze masz czas, u mnie to wszyscy w ostatniej chwili sie decydowali na przedmiot...praktycznie ja z jednym kolega zdawalismy historie w calej klasie...reszta geografie lub biologie, chemie

Mintaja --- to sie wszystko zmienia...Ja mialem zdawac WOS potem jednak nie zdecydowalem ze geografie bo pomyslalem ze moze glupio bedzie nie zdawac go bo wszyscy zdaja ale na koncu i tak zdecydowalem że Historie i bede indywidualny tym bardziej ze z Historii mialem najlepsze oceny :) To sie wszystko zmienia a do maturki to jeszcze masz duuuuzo czasu :)

Deadman - wiem, tym bardziej, ze może nie zdam :D ale dajmy sobie spokój ze szkołą na razie.. w końcu wolne teraz :) Żeli- cześć :)

Mintaja --- Jak chcesz :):) w sumie racja teraz masz wolne nie ma co sie nad szkola zastanawiac :)

Deadman- w sumie to ja rzadko zastanawiam :D a Ty jutro o której wstajesz też o 4? :)

Mintaja --- Ale jak bedziesz miala jakies pytania nt. szkoly albo jakies problemy z czyms to sluże pomocą...Jak bede mogl to pomoge :)

Deadman- musiałbyś pomagać 24/24 :P ale tak to nikt mi nie pomoże. jaka sytuacja? :>