Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PaulaPaola

Dzień bez Kafeterii to dzień stracony! Kto się ze mna zgadza reką do góry!

Polecane posty

mnie złapały 4 raz;/ on.. nie wiem czy się domyśla, widzi moje opisy więc moze wie. Wie ze mi na nim zalezy ale próbuje mnie do siebie zniechęcić. Mam już powoli dość. Miłosć jest do dupy

Nie mów tak. A w jakiś konkretny sposob Ciebie zniechęca do Siebie??

Kruszyna093 ---- To rzeczywiście nieciekawie :( Hmm...w sumie nie wiem co powiedzieć bo nie znam go ale możliwe że się broni bo rzeczywiście to prawda albo nie chce sie z nikim wiazac tylko nie potrafi tego Tobie wprost powiedziec i ucieka sie to tego typu tłumaczeń :( Albo sie wstydzi Siebie i nie chce abyś Ty sie wstydziła m.in za Niego i za to jaki jest :( lub sie czegoś boi...ale powiem Ci coś

Ja swojego czasu też sie w ten sposob bronilem moze nie dokladnie w taki jak być może On ale u mnie to wynikało ze wstydu i nieśmiałości i też wymyślałem takie gadki w stylu że nie bo nie moge itp...i niestety byłem głupi bo tez w pewnym sensie stracilem coś i kogoś przez swoją nieśmiałość...ale raz sie odważyłem i dostalem kopa w tylek. Ale wierze że czeka mnie coś jeszcze dobrego w Miłości i mam nadzieje ze gdzies tam czeka na mnie osoba ktora sie stanie dla mnie kimś najważniejszym :)

właśnie mi napisał ze to nie ma sensu... ja pierdole... kolejna noc zjebana. Przepraszam za słowa... ja mam piątek wolny

Powiem Tobie tak szczerze że o Miłość warto walczyć i trzeba walczyć ale z drugiej strony nie mozna Siebie zmuszać i tej drugiej osoby bo to tylko same cierpienia przynosi...niestety Miłość w oddali tak samo boli :(:(:(

Mintaja wiesz chcialbym Tobie coś powiedzieć ale nie wiem czy moge i czy sie nie obrazisz...:(

Jutro na obiad bede miał Filet z Mintaja :( Mam nadzieje ze nie bedziesz miala do mnie urazy jesli zjem ten filecik ??

Oczywście postaram sie go zjeść delikatnie i nie oscentacyjnie :) Obiecuje :D

Będę miała, jak możesz :( weź, ja myślałam już, że coś poważniejszego powiesz:P SMACZNEGO :classic_cool: