Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hbyhbg

kupilam opla agille na pierwsze auto a moj facet mnie wysmial

Polecane posty

Gość hbyhbg

kuilam samochod pod wplywem impulsu spodobal mi sie kolor i wydawal mi sie przestronny mam 25 lat nigdy nie mialam auta a chlopak jak wrocil powiedzial ze gorzej wybrac nie moglam:O

daj spokój przejmujesz się ? przeciez wiadomo , że Oni mają zupełnie inny obraz tego wszystkiego . Niebieski ślicznie wygląda.

Gość hbyhbg
nie spotyalam bo on lubi niskie auta wmnie w niskiej jest zawsze niedobrze ozatym czuje sie niebzpiecznie w niskich bo widze tylko kola innych aut i zle sie czuje psychnicznie..ale nie wiedzialam ze az tak bardzo skrytykuje agille

Gość brzydalec22
ma troche racji to nie jest dobre auto, jest wysoki, wąski i łatwo o dachowanie wystarczy, że cie wywali bokiem na krawężnik i już jesteś na dachu, oby sie to niestało...

Ten samochod ma sie Tobie podobac , nie jemu i skoro tak jest to nie wiem czym sie przejmujesz.

Gość hbyhbg
przejmuje sie bo sobie mysle ze jak jemu sie nie podoba i jak on tak mowi to pewnie kazdy tak mysli

Gość brzydalec22
no bez jaj nie wiem jak komus może sie podobać Agila, tak szczerze podoba ci sie ? :P przecierz są sporo ładniejsze autka...

Gość hbyhbg
wyglada na porządny samochod zzewnatrz...i w srodku jest duzo misisca moj facet ma mazde 5 cabrio mi mialam dosyc niskich samochodow gdzie widzialam kola innych i dostawalam klaustrofobi.. pozatym agille tez wszedzie zmieszcze brak probemow z parkowaniem..to mna kierowalo..i to jest jednak opel...doteo za 6 letnia agille dalam 8ys

Gość brzydalec22
nie no nie chce cie dołować, ale zawsze sie dziwie jak auto na takich wąskich kółkach i przy takiej wysokości może trzymać sie dobrze na zakrętach :/

Gość po30stce
Nie przejmuj się, teraz auta nie ma się dożywotnio, pojeździsz trochę, zobaczysz czy Ci pasuje, jak nie to pchniesz go komuś. Samochód to dziś nie problem a dużo za niego nie dałaś. Naprawdę nie ma się czym przejmować. Do tego to Twój pierwszy samochód więc nie było sensu kupować drogich cudów i tak go pewnie poobijasz itp więc się nim tak nie przejmuj.

Gość brzydalec22
pewnie twojego faceta troche uraziło, że nie spytałaś go o zdanie...

Gość a wg mnie dobrzez zrobilas
za taka cene super wybor..pewnie wolal by zebys kupila 16letniego passata albo audi:O

Gość źle zrobiłaś
Tak się składa że mam nie 16 ale 14 letnie Audi A4. W życiu bym się nie zamieniła z tąbą na to małe gówienko. W Audi mam dużo miejsca, komort jazdy nieporównywalny z Agilą, duży bagażnik, klimatyzacje automatyczną, 2 poduszki powietrzne, elektryczne szyby i lusterka, szyberdach. Poza tym 14 lat i zero korozji, zero problemów, nic się nie psuje (poza oczywistymi elementami które się zużywają i wymagają wymiany, ale ciebie w 8 letnim aucie też to czeka). Twój facet ma rację. Trzeba było kupować 16 letnie Audi albo Passata a nie takie gówno jak Agila. Tak, tak... zwyzywajcie mnie od wieśniar głupi pindy bo przecież 16 letnimi Audi to tylko wieśniaki jeżdżą :O

Gość a mnie rozsmieszają
szczeniaki i prymitywy, co jeżdżą kilkunastoletnimi trupami ściągniętymi z niemieckich szrotów i myslą , ze mają cuda techniki, który kazdy podziwia. Najlepsze miny maja, jak im ktos zwinie to audi czy VW spod bloku , bo wśród złodziei te marki cieszą się największym popytem :P, albo jak im ktos wysiądzie na światłach i zapyta czy dawno nie dostali w ryja Autorko - Twoja kasa, Twój wybór. A jak chłopakowi nie pasuje to pokaż mu drzwi, bo widze że lubi Tobą rządzić