Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rafia

Trójkąt?......plusy?minusy?....

Polecane posty

Gość Rafia

On jeden,one dwie... jakie to zagrożenia dla związku?...... a jakie dobroci według was?...

Cztery biusty większe w jednym łóżku i dwa mniejsze. :)

Gość Rafia
no koledze mojego faceta-żona zaproponowaa trójkąt-aby ratować swoje małżeństwo,bo on miał kochankę... mój facet zachwycony tym pomysłem i "mądrością"-czy też "nowoczesnością" tej kobiety...że to każdy facet o tym marzy,i ona taka dobra... Ja nie pochwalam tego,jeśli ludzie się kochają to szukają innych sposobów na nudę czy też rutynę w seksie....teraz trójkąt,ale on też z czasem sie znudzi,i wtedy inne,mlocniejsze wrażenia....? to taka według mnie zdrada,no może kontrolowana,bo kobieta sie zgadza... Ale jestem ciekawa waszego zdania na ten temat....

żona zaproponowaa trójkąt-aby ratować swoje małżeństwo,bo on miał kochankę..." ratowała? chyba go dobiła :D

Oranż z orężem dobroci szukający w obięciach dwóch niewiast. Skromność w nienasyceniu. :D Tak delikatnie? Dwie na jednego? Malizna.

orangutan ma chwytne stopy co moze w trojkacie byc pomocne i najczesciej wystepuje w zestawie z bananem, co tez moze sie okazac owocne

ZS czy wy tu piszecie na zmiany? nie było ciebie był MS jesteś ty nie ma MSa 😡 a nie możemy tak razem? w jakimś trójkącie?:P

Ike przeciez ZS i MS to ta sama osoba :D a banan owocny i zalatuje dżunglą, a to juz prawie tarzan :)

Gość Rafia
tak na wesoło-to podobno największy stres w trójkącie to taki-aby nie zostać pominiętym;) ;) a tak na serio...mój facet jest pod wrażeniem tej "nowoczesnej" żony swojego kolegi......no a ja taka starodawna jestem przecież,bo nie uznaje tego... jeśli ludzi się kochaja,to przecież naturalne że nie chcę dzielić się z moim facetem z inną kobietą..... Fakt,z czasem seks pary jest inny niż na początku,ale jestem za wprowadzaniem zmian,nowinek,itp.-ale bez osób trzecich.... myślę że to wiele jednak zagrożeń dla związku... Ale jakie jest wasze zdanie w tej kwestii?....A może ktoś tego doświadczył i może sie z nami podzielić swymi wrażeniami?...plusy?...minusy?,,,,

Jeśli ludzie się kochają, to chcą, żeby ta druga strona była szczęśliwa. A jak trójkąt jest elementem tego szczęścia to "stop" dla miłości fizycznej poligamicznej może nie być dowodem na wielkie kochanie.

Gość Rafia
no mąż tej laski zachwycony.... a mój facet ślini się na samą myśl jak im dobrze może być...... I czuję dziwne parcie na mnie....aby brała przykład z "mądrych" kobiet według niego... Prawda jest taka,że jej facet po takiej propozycji trójkąta rzucił kochankę i wrócił do żony....

Gość nklnlkbhlkibgliko
minusy - zezwolenie na zdradę

po takiej propozycji trójkąta rzucił kochankę i wrócił do żony...." i nadal udają małżeństwo?

Gość Rafia
hm...moi drodzy-zapewne wiecie,że im większy staż,to fakt...seks to nie to co było kiedyś....My kochaliśmy się codziennie po kilka razy...Obecnie (staż 2 lata) to ja ciągle prowokuję...i nie zawsze spotykam się z aprobatą...I seks jest niestety sporadycznie.....bardzo z tego powodu ubolewam.... Mój miły zastanawiam sie-może też potrzebuje takich mocnych wrażeń ja jego kolega....ale ja w to nie wchodzę....Pytanie,czy będzie mi wierny....

My kochaliśmy się codziennie po kilka razy..' To króliki nie ludzie :P

"To króliki nie ludzie." Regresie to Ty tak nie masz?

Minusy? Facet nie umiał nas obu doprowadzić do orgazmu poprzez stosunek (bez drażnienia łechtaczki), przez co jego ego spadło i chodził taki jakiś smętny. No i ostatecznie rozstałam się z nim dla tej dziewczyny, tak sobie tworzyłyśmy jakiś pseudozwiązek przez ok. rok. Nie powtórzę tego.

Plus - jeśli nie możesz się zdecydować czy bardziej lubisz blond czy czerń, możesz sobie zaprosić kobiety w obydwu kolorach.