Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ceny ubranek wzięte z kosmosu

Czemu te ciuszki mają tak kosmiczne ceny?

Polecane posty

Gość Maluszkowa _ mamuśka _ trata
A ja kupuje nowe , a podem sprzedaje na allegro . Najczęściej połowa mi się zwróci , więc po co mam kupować w lumpeksach ??? I jakiś inny dzidziuś na tym skorzysta . ;))) A Ci co zakładają ciuchy to złodzieje ;/ zbierają ubranka za darmo z pozniej sprzedaja zniszczone za np.15 zł . MASAKRA http://allegro.pl/piekny-plaszcz-adams-dla-ksiezniczki-cudo-roz-74-i1388720541.html

Gość bo tak i już
A tutaj ja się akurat z Tobą zgodze :) przywzwoita cena to niestety przeważnie właśnie masówka z cekinami, a rzeczy które wydają się zwyczjne to mega koszty. Tylko ze to tedencje zauwazylam wszędzie,kupując dla dziecka czy dla siebie. Im bardziej coś skromnego, zwyczajnego tym bardziej drogie :/

Ceny ubrań dla noworodków czy niemowlaków, to jeszcze pikuś, ubranie dziecka 4 letnego i w górę, to dopiero hardcore. W lumpexe nic ciekawego nie ma, wręcz same szmaty nadające się do biegana po podwórku, a te w H&M czy w hipermarketach koszmarnie drogie. Bluzka z długim rękawem Hana Montana- 52 zł, bluza z kapturem do kompletu- 65 zł, do tego jeansy- 80 zł- ceny zaczerpnięte z Tesco i H&M W dodatku, a to sok się wyleje, a to lody spadną, a to pisak się wyleje:-(

Gość ehhhhh ja kupuje nowe rzeczy
i nie jakies drogie i maly ma 3 miesiace i ciagle musze cos dokupywac bo wyrasta........dzisiaj zamowiłam na necie po kilka spiochow, pajacykow, body, nie jakies drogie a 200zł poszło, ciekawe ile w tym pochodzi :/ uzywanych mąż nie uznaje

Gość qqqqqwertyuiokj
a bedą jeszcze droższe niech tylko vat wejdzie od lipca;/

Gość a ja..........................
a ja latam do dublina na zakupy opłaca mi sie za bilte te 300 zł dac a za 100 euro to nakupuje na pół roku i dłużej . . . . ostatnio policzyłam i kupiłam 100 szt ubranek za 250 euro i sa super jakościowo :)

Gość modnebaby
to proponuje odwiedzic nasz sklep ,mamy w ofercie ciuszki i ubranka dla dzieci najlepszych angielskich marek w super cenie www,modnebaby,pl zapraszam

Gość modnebaby
www.modnebaby.pl

Gość pepco
a ja kupuję w pepco: tanio i porządnie. I na przecenach z CHEROKEE. Po co przepłacać? Lepiej te pieniądze wydać na coś innego.

Gość scholka-kolka
nie słuchajcie " a nie rozumie" bo to nelli....s czy jak jej tam było założyła topik że tylko biedota kupuje używane ciuszki. Sama woli nowe 100% sztuczny materiał, niz dobre bawełniane. muchy masz w nosie.

Gość kasienka222
ja kupuje na przecenach, nawet jak cos jest 2-3 rozmiary z duze a podoba mi sie to biore w koncu dzieciak dorosnie do takich ciuchow. ubranek z ktorych juz wyrosl pozbywam sie na allegro albo gumtree. dbam o rzeczy dziecka wiec z reguly ciuszki sa w idealnym stanie, a te ktore sa zniszczone wywalam lub ida na szmaty do podlogi. moje znajome kupuja na ebay.co.uk . i oplaca sie bo np za cale pudlo ubranek ledwo co uzywanych lub jeszcze z metkami placa po 150-200 zl z kosztami przesylki. wszystko nexty, gapy i timberland w swietnym stanie. tylko trzeba sie dogadac ze sprzedajacymi bo nie wszyscy wysylaja paczki za granice UK.

Gość Wakacyjna mama....
My też mamy ciuszki firmowe. Nie jakiś tam konretnych meeeeega drogich firm ale takich jak : H&M, Reserved, Coccodrillo, adidas, puma, 5-10-15, next. Ciuszki fakt drogie, ale naprawdę polecam. Świetna bawełna, nie rozciągają się po praniu, nie tracą kolorów, a przede wszystkim mają ładne twarzowe kolorki i fajne aplikacje, bo dla chłopca typu aplikacje typu spiderman wywołują u mnie odruch wymiotny :P wolę coś unikatowego.....tymbardziej ze chodzi do przedszkola i lubię jak jest ładnie ubrany :) Później można sprzedać :) ja co sezon wymieniam szafę synowi - wpierw wyprzedaję wszystko z czego wyrósł lub co nam się znudziło, a później kupuję nowe :) w ten sposob syn nie chodzi ubrany byle jak i zawsze ma coś nowego :)

Gość modnebaby
Witam Jak TANIE MODNE I FIRMOWE ubranka dla dzieci i niemowląt to zapraszam do nas www.modnebaby.pl Nowa odzież dziecięca najlepszych marek Disney, Barbie, ScoobyDoo, Dora, Bob Budowniczy, Thomas, Spiderman, Cars, Disney, In the Night Garden Adams Kids, Early Days. i wiele innych. codzienne nowe promocje ,darmowa wysyłka, mega szybka wysyłka zapraszam

Gość Maryśka34
Ciuszki dla dzieci są bardzo drogie dlatego również polecam kupowanie używanych albo sklepy internetowe, np. http://www.miniszafa.pl/ ewentualnie allegro.

Gość gdsgddggdsdgs
smieszne!zapitalaj do lumpeksu lub do pepko. w pepko od 6zl do 15 kupisz. lumpeksy maja duzo taniej:> PEPKO

Gość hbdsbchfdbvb hfbvhgbvfhb
ja mam niemal pod blokiem ogromny ciuchol z ubrankami po 1 zł lub 1,5 zł i też się potrafi uzbierać z jakieś 30 zł, ale to nie 300 zł w dodatku w ciuchlach można znaleźć prawdziwe cudeńka, bo p. sieciówkowe ubranka mnie akurat się nie podobają mam już mnóstwo cudnych sukieneczek, bluzeczek z haftami, śpiochów z koronkami, malutkich rybaczek, rurek itp.

Gość nfhdhd
Nie kumam,jak mozna kupowac.dziecku uzywane ubrania,najpierw taka wylicza dni plodne jak glupia,potem.sra sie.w.ciazy,jak dziecko sie urodzi nie odstepuje go na krok i siedzi w chalupie do 10 roku zycia,a potem kupuje po kims ubrania i karmi parowkami z biedronki,o zgrozo

Gość hbdsbchfdbvb hfbvhgbvfhb
dziobasku, każde ubrania przed założeniem dziecku musisz wyprać nowe mają więcej syfu na sobie niż używane a że kupuje się używane, co w tym złego? sobie też kupuję używane nie mam zamiaru wydawać 100 zł na jakąś szmatę, która po praniu się rozejdzie bo niestety w dzisiejszych czasach, żeby kupić dobrą jakościowo rzecz, a nie szmatę to musisz wybulić

otoz to, tez tego nie kumam, czekac na upragnione dziecko a potem jakies używane szmaty kupować! nigdy nie kupiłam i nie kupie dziecku nic używanego nie musi miec 100 szmatek, ale 99 nowych:Dstarczy

Gość hsadfgfd
Tak a co ma powiedzieć kobieta która nie zarabia 6 tyś na miesiąc ja Wy? Chociaz ja w to nie wierze,że tyle macie. Taka kasjerak z marketu z wyplata 1000zł, kelnerka, recepcjonistka? Nie dziwcie się,że kupują w lumpeksach. Dzieki Tuskowi tak sie właśnie dzieje!!! Bieda z nedzą ii nic wiecj!!! Swoja drogą dałabym temu premierowi 1000zł na życie na cały miesią ,żeby się z żona za to miał utrzymać!!!!

Gość hsadfgfd
smiej sie suko smiej,ze inni maja mniej, jeszcze ciebie bieda tez moze dopadnie i bedziesz zdychac

Gość hmmmmm no ja kupuje nowe
niemowlakowi, brzydzę się używanych :o nie chce też dostawać używek od kogoś, widzę jak w rodzinie one wyglądają.Prawda jest taka,że teraz są wyprzedaze i z tej wyprzedaży za 20 zł można fajne sztuki pokupować więc szkoda czasu na łażenie po lumpkach i siedzenie na allegro. Znam dziewczynę co ona zarabia 12tyś na mc on przynosi 10 i szuka na allegro ciuchów co nikt nie licytuje i kupuje je po 15 zł 20zł max za 30 zł firmówki - next benetton gap.