Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ceny ubranek wzięte z kosmosu

Czemu te ciuszki mają tak kosmiczne ceny?

Polecane posty

Gość Nie lubię lumpeksów
Mieszkam za granicą i tutaj w outletach są bardzo tanie markowe ciuszki. Za nową bluzkę z mexxa lub espri itp. płacę ok 5 więc moja mała ma pełną szafę nowych ubranek. Skąd w Pl takie kosmiczne ceny ?!

Gość hsadfgfd
ty smieciu cholerny udław sie tymi pieniedzmi

Gość a ja tam ja lubię
ja kupuje tylko firmowe ubrania dla dziecka, adidasa, crocodollo, marions i marquita, moje dziecko nie moze wygladac gorzej ode mnie

Gość a ja tam ja lubię
miesiecznie idzie okolo 300zł, czasem i wiecej, zalezy, zima za sama kurtke dalam 220

Gość nie wiem dlaczego cherooke
jest tak drogie,bo to najgorsze ubrania jakie znam i okropne jakosciowo,a pepco szkoda gadac.najlepsze h&m 5 10 15 reserwed no i na wyprzedazach wcale niedrogo :D

Gość bogaczka z forum o porodach
ja mam z was najwiecej pieniedzy!!! Wy wszystkie jesteście dziadówami!!! Jestm tak bogata,że moge was wykupić i bedziecie mi popielniczki opróżniać i buty czyścić!!!!

a jeszcze super mariqita cocodrillo next

w smyku tez nie kupuje bo jakosc slaba

ja kupuje dla dziecka tylko najdroższe ubrania w znanych butikach, a ja waszymi szmatami z 5 10 15 moge sobie dupe wytrzeć po sraniu w moim luksusowym kibelku....

na cocodrillo to ja moge sobie popiół z papierosa strzepnąc hehe noście swoje śmaty z lumpeksów i sieciówek dziadówy...

Gość oddam oddam za free
mam do oddania kilka-kilkanascie sztuk ubranek po swoim synku. narazie od 0 do 6 m-c. oddam w dobre ręce :) za darmo.... no prosiłabym tylko o zwrot kosztów wysyłki. nie jest tego wiele, bo część juz rozdałam....ale znów sie uzbieralo więc szukam nabywcy :D w paczce znajdą się: kilka czapeczek skarpetki kilka szt body z długim i krótkim rękawem jakies pajace, śpiochy i półśpiochy może costam jeszcze...nie pamietam dokładnie a nie chce mi sie teraz grzebac w torbie. kto pierwszy ten lepszy, prosze o adres mailowy to napisze

Gość Irena z Wielkopolski
ja ja chce za darmo dostać!!!! Oddaj mi opłace koszt przesyłki to mój numer kontaktowy 886997689

Gość hu hu hulla hoop
niestety, nie zadzwonie pod ten nr bo to wstrętne prowo... wystarczy wpisac w google ten numer a wyswietli się kilka ciekawych rzeczy dobra...skoro tu siedzą takie świry to wrzuce to do skrzynki PCK

Gość ...xmz.....
Nie trzeba zarabiac 6 tys aby dziecku kupowac nowe ubrania,ja mam 1800 a maz 2500 i w zyciu dziecku nie kupie nic uzywanego,to kwestia priorytetow

Gość UszkaGruszka
Są drogie owszem-ale watro się rozejrzeć po sklepach internetowych z odzieżą dla maluchów. poza tym olx, allegro... jak się boisz sklepó interentowych to na opineo poczytaj które warte polecenia :) Ja kupuję na allegro sprawdzonych producentów, albo w kiddostate.pl. A ceny markerów... no cóż, oni mają spore czynsze do opłacania a jakość niekoniecznie współmierna z ceną

Gość gość
Dzięki za pomoc Ale.wiem.lepiej od was czy mnie stac na nowe