Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lutówkaaaaa

34 tc. twardy brzuch i jego ból- czy to normalne?

Polecane posty

Gość lutówkaaaaa

Witam, jestem w 34 tc, od wczoraj mam twardy brzuch, który boli przy zmianie pozycji, np wstaniu lub przewracaniu się na bok.... wcześniej tak nie miałam, czy to coś groźnego?

Gość lutówkaaaaa
?????

Gość smerfetkaaaaaa
mam to samo, a dokładniej boli mnie podbrzusze doszłam też do wniosku, że zaczynają mi się delikatne skurcze... jestem w 36tc wydaje mi sie ze to normalne

Lepiej skonsultuj to z lekarzem,jakis miesiac temu jak byłam w szpitalu leżała ze mną dziewczyna w 31 tc,i też jej brzuch twardniał i do tego szyjka sie jej skracała miała nakaz leżenia...a bierzesz nospe ?Działa rozkurczowo.

Lepiej skonsultuj to z lekarzem,jakis miesiac temu jak byłam w szpitalu leżała ze mną dziewczyna w 31 tc,i też jej brzuch twardniał i do tego szyjka sie jej skracała miała nakaz leżenia...a bierzesz nospe ?Działa rozkurczowo.

Witam napisze jeszcze raz bo moja odp nie dotarłą:(jakiś miesiać temu leżałąm z dziewczyną w szpitalu,która była w 31 tc,jej też twardniał brzuch i na dodatek skracała się szyjka:(a bierzesz NOSPE?dZiała rozkurczowo???

Gość lopae
może płód nie żyje i nasiąka wodą, jak każdy topielec. szybko do lekarza pozbyć się truchła, co ci brzuch zgnije

Gość lutówkaaaaa
piszcie konkretnie, samice...

Gość lutówkaaaaa
Te wyższe odpowiedzi to nie moje oczywiście, pozostałym dzięki za rady. Tak sobie myślę, że może to po świątecznym obżarstwie? ;)

Gość kumak złocisty
tak długo twardniejący brzuch nie jest normalny. Zadzwoń do lekarza, powie Ci co robić