Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nefretitti

Dlaczego faceci nie chcą się żenić?

Polecane posty

Nie pamiętam swoich motywów. To wszystko było tak dawno.

Regres, bardzo chętnie bym odpowiedziała szerzej, ale brak mi czasu, bo musiałabym się podeprzeć nie tylko doświadczeniem swoim czy znanych mi osób, ale również literaturą i wynikami badań socjologów, żebym swoją wypowiedź uznała za wyczerpującą. Przyjmij więc, że tak uważam, możesz mieć odmienne zdanie, takie Twoje prawo.

ok przyjmuje i taką wersję ja tylko skwituje taka tezę jednym słowem BZDURA !!!!! :D i dodam słówko TOTALNA :)

Gość forumowy erudyta
Uczuciowość wyższa podlega rozwojowi od 5 do 15/18 roku życia. Dzieje się to mniej więcej w okresie rozwoju zasad moralnych w człowieku. Ma związek z dojrzewaniem układu nerwowego. Człowiek wchodzi w życie dojrzałe mając uformowaną uczuciowość wyższą oraz ugruntowane zasady moralne. Od mniej więcej 22/23 roku nie zachodzi w bardziej zasadnicza czy poważna zmiana w tej sferze. Wyjątkiem są sytuacje chorobowe. Ale wtedy mamy do czynienia z zanikiem niektórych funkcji oraz spłyceniem relacji ze światem zewnętrznym.

Regres, odpowiem tylko: możesz się mylić:-) Czy pisząc takie podsumowanie postarałeś się, aby sprawdzić to, co napisałam ?

Złą - zaczynam się martwić. Coś się dzieje? Masz jakiś problem? Można Ci jakoś pomóc?

Regres, odpowiem tylko: możesz się mylić" nie mylę sie bo uczucia wyższe to też emocje czy mam nadal ci tłumaczyć że sie mylisz ?

Brum, nie mam żadnych istotnych problemów :-) Dziękuję za troskę, na chwilkę zapominialam, że to tylko kafeteria.

uff czasami warto machnac biala flagą" ja juz ręcznik rzucam na deski :D

Zła - moim zdaniem, uczucia wyższe nie pojawiają się w chwili kiedy człowiek zawiera związek małżeński. Może bardziej krzepną ale już nastolatek jest zdolny do altruizmu.

Regres, spróbuj, chętnie poczytam w wolnej chwili albo odeślij mnie do źródeł. Tłumaczenie w moim wypadku na nic się nie zda :-)Przydałby sie jakiś namacalny dowód, że to wierutna bzdura i czas zmienić zdanie. Pozdrawiam

ja juz ręcznik rzucam na deski" Regres a co na to wspolpracownicy? :D mam nadzieje ze miales cos pod recznikiem Zla, zastanawiam sie skad bierzesz te rewolucyjne teorie?

Przydałby sie jakiś namacalny dowód, że to wierutna bzdura i czas zmienić zdanie. Pozdrawiam' cieszę sie że chociaz zrozumiałaś że nie wiedziałaś o czym piszesz :) Namacalny dowód? No cóż , takowych nie ma Wystarczy że zrozumiesz że uczucia wyższe nie przejawiają tylko ci co są w zwiazku małżeńskim i juz bedzie dobrze

Przydałby sie jakiś namacalny dowód, że to wierutna bzdura i czas zmienić zdanie." jak przestaniesz sie odzywac to jest szansa ze ktos Cie namacalnie uswiadomi

I nagle zamarł wszelki ruch, ucichło klikanie klawiatury. Za oknem szumiał wiatr...

Regres a co na to wspolpracownicy? mam nadzieje ze miales cos pod recznikiem" hahahahah mam bokserki :P

Bardziej do mnie przemówił Forumowy erudyta, jeszcze tylko warto podac źródło :-)

hahahahah mam bokserki bokserki sie strasznie slinia i trudno je utrzymac na smyczy

Zla, zastanawiam sie skad bierzesz te rewolucyjne teorie? Czizas, wymyślam na poczekaniu, czy to źle? Cała forumowa śmietanka zleciała się, żeby udowodnić mi jak się mylę :-) Dalej mnie nikt nie przekonał.