Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nefretitti

Dlaczego faceci nie chcą się żenić?

Polecane posty

W rów pewnie jakiejś dyrekcji krajowej dróg i autostrad. :D

Gość Dolly89
Mam taką kumpele, która wychacza facetów zawsze tylko na jedną noc. Mówi wszem i wobec, że ich zalicza i nie zamierza się z żadnym wiązać. Jedna noc, zaliczy i koniec znajomości. Niew iem jaka jest przyczyna takiego jej zachowania. Wydaje mi się, że ktos musiał ja kiedys bardzo skrzywdzić,a teraz odgrywa się na chłopakach.

Brum ja sie zamyslilam i w wigilie pojechalam w przeciwna strone niz powinnam jakies 20 km - moze Cie to pocieszy :D

a teraz odgrywa się na chłopakach. kobieta odgrywa się na facecie poprzez zostanie jego żoną:P koleżanka jest całkiem normalna:P

Cizas - bardzo mnie to pocieszyło. :D Dziękuję Ci za te słowa. Bardzo głęboko i szczerze. :D

dziewczynki musze iść :D 🖐️ i myslcie o czymś innym niz o ręcznikach i tym co pod nim :P 🖐️ :D

Gość fufuck,
=> zła33 -------zajdź na topik taco zniszczyła i fujary12 :D:D to w sam raz dlatakich jak ty :D:classic_cool:

to w sam raz dla takich jak ty Jakich? Głupich co mają szczęście :-) Niech ci kafeteryjna wyrocznia w kilku osobach nie robi wody z mózgu.

Gość zła33 to psychik
:O

Są tacy, którzy lubią sikać pod wiatr. I tacy, którym wystarczy rozgwieżdżony kawałek nieba nad głową. Oraz tacy, którzy w szpicy muszą iść spinając pośladki co krok.

sa tez tacy ktorym wiatr w oczy, gwiazdy w glowie, a w posladach mozna zgniatac kokosy

Oraz ludzie, klamki i całe zamki. :D Nie wiem co to znaczy ale ładnie się rymuje. :D

Gość gość
Faceci sie nie żenia bo 90% nas nie kocha naprawdę swoich partnerów, jest z nimi z przyzwyczajenia, wygody albo z powodu dziecka.